Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Wn2tl #95452 üzenetére

    Én ma voltam egy SPAR-ban, nem szoktam oda járni, de a megszokott boltban elfogyott egy termék, így át kellett mennem a SPAR-ba.

    Úgy oldották meg a létszámkorlátot, hogy annyi bevásárlókocsit tettek ki, amennyi az egyszerre bent lehető MAX létszám. Így mikor nem volt bevásárlókocsi, nem is tudott több ember bemenni, mert nem engedték be őket anélkül. A kis piros műanyag kosarakat elpakolták és áll egy ember aki mindenkivel közli, hogy a boltba csak kosárral lehet bemenni. Közvetlen a bejárat mellett meg egy másik ember, aki szól, hogy csak egy ember mehet be a bevásárlókocsival, tehát a ha ketten mentek, akkor egyik fél kint fog dekkolni.

    Na most ez több dolgot eredményezett:
    - sokan óbégattak, hogy miként vigyenek be kocsit, ha nincs náluk aprópénz és felváltani való papírpénz sem
    - a bejáratnál ment a kurv@anyázás, hogy kint kell maradni a családtagoknak/én csak egy kakaóscsigáért jöttem, engedjen mán' be kosár nélkül, stb...
    - egymás nyakán álltak az emberek a SPAR előtt. A csoportosulás egy része azokból állt, akiknek nem jutott kosár és azért vártak. A csoportosulás másik fele azokból állt, akik kint ragadtak, mert nem mehettek be a kosarat toló hozzátartozójukkal. Persze mindenki mindenkivel 10 centire beszélgetett, hogy mi a tök már ez az egész.
    - bent alig voltunk, de km-es sorok, mert ugye nem volt kiskosár, hanem mindenki a nagy bevásárlótaligával foglalta a teret, amibe én is pl 4 zacskó salátán kívül mást nem tettem. Van aki 1 darab péksüteménnyel tömte tele a kosarat. A sok kosártól senki semerre nem tudott közlekedni, mert a sorokban álló "vonatok" miatt mindenki mindenkinek útban volt.

    És ez kora délután. Mi lehet munkaidő végén... :F

Új hozzászólás Aktív témák