Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Drizzt #74172 üzenetére

    Alex91
    Csak forditva kellett volna csinalni, aki nem keri az regisztraljon...

    Az ugyanúgy problémás. Van akihez nem jut el, nem érdekli, és nem regisztrál. Azt nem írtad, hogy ez után mi lenne, de gondolom az oltást szervezőknek kellene valahogy keresni a nem regisztrált embereket, és akkor ott lennének közöttük.

    Drizzt:
    Én is úgy gondolom, hogy a telefonálás, levél és random időpont nem játszik, rossz megoldás.
    A "mi hívjuk a dokit" szerintem itt az elején túl telítődne. Amit írtam, hogy, hogy mindig foglalt lenne.
    Abban mindenki egyetért, hogy regisztrálni, jelezni kell, hogy meglegyen, hogy hova mennyi kell, és, hogy időpont kell, ráadásul elég pontos. Nem szabad, hogy sokan várjanak egy-egy helyen.

    Az okmányirodás rendszer valóban jónak tűnik. Azzal a szándék jelzése is meglenne, az is, hogy helyileg hova hányan akarnak menni, és az időpont is. A várók telítettségét az automatikusan eltűnő foglalt időpontok megoldanák. Technikailag talán egész gyorsan át lehetne másolni a rendszer alapját, és átalakítani, hogy oltópontok szerepeljenek benne.
    Ügyfélkapu nélküliek, és a nyugdíjasok nagy része, internet nélküliek kicsit hátrányban.
    Az oltási terv szerinti sorrendet viszont nem tudom, hogy hogy tudnák tartani. Ugye a 20 éve gyerek nem mehet a 68 éves előtt, csak, ha orvos.

    A telefonálás témánál egyébként lenne ötletem, hogy az utóbbit hogy lehetne megoldani. TV-ben, rádióban, neten, levélben, plakátokon ki kellene adni, hogy a háziorvost kell hívni, de kifejezetten most csak a beteg nyugdíjasoknak. 30 éves egészséges pék ne telefonáljon még. Aztán amikor már látják, hogy kezd kifutni a kategória, akkor lecserélni, hogy mostantól telefonálhatnak az egészséges nyugdíjasok, és stb.

Új hozzászólás Aktív témák