Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Ringman #58716 üzenetére

    Jujj! :W Hemzseg a szakmai hibáktól. Ekkora hibát, nem hittem volna tőle. És ez tuti, hogy nem újságírói hiba. Így nem tévedhet egy újságíró.

    "előre megtervezi az örökítőanyag a vírussal szembeni antitestet, és ezt fogja leképezni. Vagyis - magyarázta - nem aktív immunizálást csinál, hanem beviszi az információt a szervezetbe, és a szervezet ezen információnak a birtokában fogja legyártani azokat a nélkülözhetetlen ellenanyagokat, amelyek a vírus behatolásakor likvidálják a szervezetből, lecsökkentik a mennyiségét és ennek következtében biztosítják az immunitást - tette hozzá." :W

    Azért nem újságírói hiba, mert az első mondatból egyértelműen következik a többi. Ezt az újságíró már nem téveszthette el. A baj ezzel az, hogy az első mondat nem igaz. Amiből következik a többi hibája.

    [Different Approaches to a Coronavirus Vaccine]

    "RNA Vaccines

    Some researchers want to skip DNA and instead deliver messenger RNA into cells. The cells read the mRNA and make spike proteins that provoke an immune response.
    The biotech company Moderna recently completed a small safety trial with eight volunteers that showed promising early results against the coronavirus.
    Both RNA and DNA vaccines can be produced more quickly than traditional methods.
    EXAMPLES:
    There are no approved RNA vaccines, but they are in clinical trials for MERS and other diseases."

    [COVID-19 vakcinafejlesztések összefoglaló- Kemenesi Gábor]

    23.30 perctől DNS-RNS vakcinák. Mindkettőnél a spike fehérjét termeltetnek az emberi sejtekbe juttatott RNS vagy DNS , tehát ez aktív immunizálás. A bejuttatott RNS vagy DNS a spike fehérjét kódolja és nem az antitestet, hanem az antigént.

    A regeneron vakcinája az ami antitesteket tartalmaz, de azt genetikailag módosított sejtekből nyerik és nem a szervezet termeli. Ez a passzív immunizálás.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák