Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz pjen #31156 üzenetére

    Ausztriaban sincs mar kotelezo maszkhordas mindenhol, megse no a fertozeszam mar hetek ota, a kotelezo tavolsagtartas is csak 1 m.

    Masik hir a portfolion:

    "Biztatóak a kínai China National Biotec Group (CNBG) emberi vakcinatesztjeinek korai eredményei – írja a Reuters. A készítmény biztonságosnak és hatékonynak tűnik az első eredmények alapján. Ez a vállalat második koronavírus-vakcinája, ami a klinikai teszteken jól szerepel.

    A kísérleti készítmény magas szintű antitest-termelést váltott ki a tesztalanyokban. Az első és második fázisú teszteken 1120 egészséges ember vett részt – tette közzé a CNBG a kínai közösségi platformon, a WeChaten."

    Nemeteknel is 2 vakcina kapta meg a zold jelzest az elso koros klinikai tesztekre. A corona vakcina is olyan lesz majd, mint a lelegeztetogep, meg coronavirus teszt, amibol az elejen keves volt, mostanra meg mar megfelelo az ellatottsag.

    A felosok meg majd akkor azert nem oltatjak be magukat, mert tul sok fele valasztasi lehetoseg van. Most az a baj, hogy nincs, akkor meg az lesz a kifogas, hogy sok van es nem megfeleloen teszteltek le, mert kinai csinalta, vagy a Trumpli.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák