Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz VinoRosso #20873 üzenetére

    Magamfajta emberek? Mire gondolsz, írd le.

    Kormányzati túlsúly hogy jött ide? Ne keverd a politikát ide, semmi köze a dologhoz. Azon kívül, hogy sokat elmond rólad.

    Aktuális koronavírus adatok: https://www.worldometers.info/coronavirus/ (Ha arra gondolsz, hogy mennyi a nem ismert fertőzöttek száma, akiknek nincs tünetük, akkor a "nem ismert" szókapcsolat segíthet.)

    28 ezer ember: ezt is leírták. Nem volt boncolás, hatósági vizsgálat náluk, így azt nem tudják, hogy miért van ez a kiugró szám. De azért nagyon nagy eséllyel meg tudják tippelni.

    covid19 származása: többször, többféle kutatás volt a topicba linkelve, hogy természetes állati eredetű a kór, még valószínűsíthető állati keveredést is megadtak. A kínaiak/oroszok/irániak bizonyítottan tolják a konteókat (hogy amcsik gyártották), politikai okból. Amcsik nem hiszik azt, hogy kínai laborból jött a vírus, csak Trump sejteti ezt néha az agyhalott követőinek - politikai okból, és mert Trump krónikus hazudozó.

    Covid törzsek Magyarországon: lásd Pécsi Virológia, ami megintcsak volt linkelve. Összes ismert covid törzs: lásd fentebb, volt linkelve az is, jelenleg 33 ismert van.

    Az, hogy te nem tudsz tájékozódni, nem jelenti, hogy nem lehet. Ha meg olyat akarsz megtudni, ami jelenleg nem ismert, akkor várjál szépen, amíg ismert lesz kutatóknak, és ne "ajvékolj". Ők publikálni fogják, mert elemi érdekük, a publikációk pedig elolvashatóak.

    De téged a tények nem fognak meggyőzni, ragaszkodni fogsz ahhoz, amit hiszel. Hajrá!

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák