Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maczika

    csendes tag

    válasz syberia #112929 üzenetére

    Amiatt ne aggódj; az "oltáscentrikus erőtérben" nem szokás a fáradtságot és időt nem kímélve informálódni a fb, twitter, állami agitprop csatornákon túl, és ez sokmindent megmagyaráz.

    Akiket érdekel a koronavírussal szembeni küzdelem állásának elbeszélése azoktól, akik a frontvonalban küzdenek a betegekért.

    Dr. Glesslingtől elhangzott, a belgyógyászati alapoktól való eltávolodás és az előírt téves protokollok vak lezavarása okozta a legnagyobb gondot a kezelésekben.
    A több faktorizáló körülmény figyelmen kívül hagyása amelyet mérlegelni kell fertőző betegség esetén, mint az: életkor, immun történet, korábbi megbetegedések, tápláltsági állapot, terhességi státusz, meglévő társbetegségek, és a lehetséges érzelmi állapot.
    Mind hatással van a fertőződő képességre egy kórokozóval szembeni kitettség esetén.
    Jelenleg csak egy dologra figyelnek, az immunizációs előzményre.

    Dr. Urso onkológus szerint a rendelkezésre álló a kezelésben jól alkalmazható módszereket nem használják. A magas lázzal járó gyulladásos trombózis kezeletlenül marad miközben lázcsillapításra és a vérrögképződés oldására adható szerek pihennek a dobozukban.
    A jelenleg is hozzáférhető gyógyszerek amik nem ehhez készültek de mégis nagyon hatékonyak ellene, nem használják/használhatják.

    Dr. Kory az útról beszélt amin a "csak vakcinázással élhetjük túl" stratégia nem lehet az egyetlen megoldás, "nem vakcinázhatjuk ki magunkat ebből a problémából" különösen úgy,
    hogy a kórházba kerültek között egyre több a vakcinázott. Beszélt még az elhallgatott egyéb valóban hatékony korai kezelésekről, a hydroxychloroxin, ivermectin hatékonyságáról.
    Szenátusi meghallgatásán arról beszélt, hogy kortizolt használja bizonyitott hatékonysága miatt a korházi ápolásra szorulóknál. Erről külön felvétel itt. [link]
    Ahogy emiatt támadták nemzetközi egészségügyi ügynökségek, úgy később ez lett a standard. Ahogy írtad, a hosszú kovid és a kórházi ellátásra szorulóknál is ugyanabban az alulkezeltségben szenvedtek. A megelőzési stratégia hiányáról beszélve a leghatékonyabbnak az ivermectint tartotta, alátámasztva a tucatnyi sikeres több ezer páciensen végzett klinikai vizsgálattal, melyekben közel tökéletesen megvédett a koviddal szemben. Ahogy mondta nagyon hatékony, ami a legfontosabb a coviddal szemben, hogy számos mechanizmussal hat. A legfontosabb mechanizmusa ami ismert a tüskefehérjék megkötése amiken keresztül meggátolja a sejtekbe jutást ahol sokszorozódni tudna; megköti, elzárja és ezzel megelőzi a megbetegedést. A delta variánssal szemben figyeltek meg változást a használatánál de ennek ellenére is ez minősül a leghatékonyabb megelőző hatékonyságúnak.
    Bizonyított a prevenciós hatása, magasan potens megelőző hatóanyag amely rendszeres szedése mellett a megbetegedésre közel nincs esély.

    Érdemes végigkövetni az orvosok saját elbeszélő tapasztalatait.
    A videót én is ajánlom, informatív és érthető. [link]

Új hozzászólás Aktív témák