- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #214044 üzenetére
Ne beszélj hülyeséget, azért, mert szimpatikusnak tartom azt az utat, hogy egy spanyol csapat a sajátjaival tölti fel magát, még nem azt jelenti, hogy ők az új kedvenc, csupán még most se értem, hogy a madridi akadémia a pénztermelésen kívül, mire jó, mert játékosokat nem onnan építünk be (sajnos), de mondhatnám azt is, hogy ha Carvajal elkerül a csapatból, egy darab spanyol játékosa se lesz a Real Madridnak, ami meg gáz, már a mostani is az...
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #214054 üzenetére
fodballotyó
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #214021 üzenetére
Valamit habrigálok olaszul (talán jobban mint a Lúdas Matyiban, vedeeerre i lavoroo, á kapizsgálom, veder kell neki meg lavór ) és angolul is és megértem a cikkek nagy részét, de szoktam olvasni a híreidet, az egyetlen juventino oldal ami könyvjelzőzve van. Én már feladtam a hasonló munkát a magyar romanistáknál, mindig jött a foscunami hogy miért kell minden szarról hírt kitenni meg mekkora kacsa hát szűrjétek már ki stb stb, és elbaxx az ember kedvét és motivációját.
Szóval respect és köszi hogy még kitartasz, mert így egyszerűbb átfutni a híreket.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mvkly
senior tag
válasz venember83 #214081 üzenetére
Német-angol csörte a Trip to Malta kupán
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #214090 üzenetére
BTW, ezek között mit keres az Arsenal?
(mondjuk a beszlígben most épp ők vannak egész jól futtatva)
+ ezek közül a bajorok meg a margaréta, akik ikonikus 3 csíkosak...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #214077 üzenetére
Nem elismerés,de énis csak a te oldaladat olvasom.Ha már Juventus.sztem folytasd.
Ha már Juve..Vinnétek Kalulut.....
Biztosan akarjátok ?
-
Richard!
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214104 üzenetére
nézd, egy különleges kvalitású játékos, a jelenlegi argentina büszkesége, nem mellesleg világ meg copa america-bajnok..... elfér az inter-ben
hanem,
ővele mi újság, nálatok? komoly cuccnak tűnik? [link] -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #214172 üzenetére
...ezért sem értem, hogy tudja azóta is tartani az árát... az Ajaxban tényleg baromi jó volt, de azóta inkább csak egy óriási ígéret... és eltelt 5 év... hombár ára ennyi idő alatt már vagy 2szer beleállt a földbe
...bírom a srácot a mentalitása miatt, de Ajax óta valahogy minden meccsen benne volt a hibafaktor... (már amit láttam) ...Juventusnál hiányolta a támadójátékot, bajoroknál sokat pihent és kb nem találta a helyét... ten Hag-al már ismerik egymást az Ajaxból, kicsit tartok azért tőle, hogy majd pont ott lesz top
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #214176 üzenetére
Ennyi van beleírva a szerződésébe, ami sajnos jó deal lenne, én nem adnám el, de Pérez a góré.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214179 üzenetére
csak hogy jól értem-e.. most őt kirakják / elbocsájtják és.. még kapni fog a számlájára, 4millió eurót?
csak azért, mert elmegy? -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #214194 üzenetére
Dybala melegebb éghajlatra vált
napoli?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #214221 üzenetére
...nagy segítség ez a magyar családoknak harmadosztályú csapattal elbírt a hatalmas negyedosztályú ellenféllel...
...közben meg Carrick tegnap a Middlesbrough edzőjeként adott egy 3-ast a Leeds-nek, ami kicsit magasabb polcon jegyzett... érdekesség, hogy Ayling 8 éven át a Leeds-et erősítette és most a másik oldalon tűnt fel...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
7600 GS
addikt
A hamburgergerrel és a piás üveggel szemben hamarabb nyert.
-
DeathAdder
veterán
Vasárnap kiakapott a szerdától 4-0-ra, 5.2 xG-t benyelve
-
Tibiajax
nagyúr
egy győzelem, máris henger?..
-
Creative997
őstag
válasz venember83 #214251 üzenetére
Ha már a serie a top 3-nak, az elitnek nem sikerült beverekednie magát egyik nyomorult kupasorozat végefelé se (a harmadiknak még elrajtolni se sikerült), akkor marad a selejt
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #214251 üzenetére
Nem is lenne hülyeség egy 4/8 csapatos Szupertorna.
Résztvevők lehetnének:
BL győztes
EL győztes
KL győztes
Libertadores kupa győztes
Ázsiai BL győztes
Afrikai BL győztes
Észak- és Közép-amerikai BL győztes
Óceániai BL győztes.Meg is van a 8 csapat, mehetnek az egyenes kieséses meccsek. Minden meccset más földrészen lehetne játszani, hogy népszerűsítsük a focit. Nehogy kevés meccs legyen már a srácok lábában.
És akkor be is lehetne szűntetni a klub vb-t.
Mivel látom hogy változik a klub vb lebonyolítása, lehetne egy Szuper-szuperkupa meccs a klub vb győztes és a Szupertorna győztes között.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #214261 üzenetére
Biztos maffia módra túlhúzták/túlárazták a Serie A-t és pofára estek, hogy beintettek nekik.
-
Tibiajax
nagyúr
olasz dazn megy, többi nem lényeg..
-
DeathAdder
veterán
benitóék beszéltek a szerié közvetítési jogokról az új podcastjükban. érdemes meghallgatni azt a részt, igen tanulságos yt
érdekes hogy beleállt a magyar állam nyomulásába is, miközben a spíleres tibó ott áll mellette
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214276 üzenetére
jajj, nem felejtik még mindig el azt a gagyi dybala-t?... kutyának nem kell. még a roma-ból is kikopott, pedig az ugye már..egy szint
-
Iramirez
aktív tag
Akkor visszarakom a tvt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Igy akkor mar egyedul a francia elso osztalyu bajnoki merkozeseknek nincs aki kozvetitsen.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
hobizoli
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #214291 üzenetére
Előbbi sérült, utóbbiban szerintem nem bízott EtH, hogy a kezdőbe rakja, mert felkészülés alatt nem játszott a csapattal egy percet sem, mondjuk a CS döntőben a kispadra már leültette.
Szerintem a kövi meccsen a kezdőben lesz Gámácsóval együtt. -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #214342 üzenetére
Valahol el kell kezdeni!
eleg buta hiba volt a vegen az egyebkent jol jatszo bissecktol
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #214366 üzenetére
Chiesaért meg a Mirettiért kaphattok valami €-t, a többiek futottak még kategória.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz venember83 #214354 üzenetére
Rey Mysterio
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #214382 üzenetére
Nemzetközi porondra kelleni fog az erősítés, főleg ebben az új BL rendszerben.
---
Jackson5 a nyáron resetelődött, mikor lőni kellene passzol, mikor passzolni kellene lő.
Bezzeg Haaland, nyáron folytatta a bikatej kúrát.
Vezet a Citykó. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214407 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #214407 üzenetére
Lukaku kell oda, de hát csak az idétlenkedés megy.
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #214366 üzenetére
Még futunk,mi is pár kört Chiesával.
Mondjuk esély a megegyezésre ,zéró. -
BenHans
addikt
válasz venember83 #214416 üzenetére
...és szemmel látható, hogy a kis argentin zseni is hiányozna.
Olyan van aki gyorsabb, olyan is aki jól cselez, olyan is aki jól lő, na de olyan akinek zsigerből jön az érzés a játékhoz ezeken felül és három mozdulatból teremt két komoly gólveszélyt amiből addig egy volt a meccsen összesen, ráadásul az utolsó 20 percre beállva...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214439 üzenetére
igen.. de én nem akarom nézni őket
és ha mindenhol, minden országban kb pont így lenne a felállás mint nálunk, hogy lassan kezdősípszóig orrbaszájba a relkámok, meg lefújás után is egyből reklámok, akkor.. nagyon sokat nem tudnék én sem ficánkolni. persze
de hála az égnek, (még) nem ez a helyzet. főleg nem a specifikus csatornákon, mint pl a dazn, vagy orange, vagy épp az olasz sky calcoForextroll járjál meccsre, ha hangulatot akarsz
mindenki messze van, aki érdekel, meg akinek a meccseit bekapcsolom. sajnos[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #214439 üzenetére
Amiből aztán jól nem veszik meg az olasz meccseket?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #214443 üzenetére
A bánat se tudja ki az a Rugani, de a csaj vállalható
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #214432 üzenetére
Ebben a tempóban amibe érkezett 120 pecet is tudott volna másnaposan szálkával a nagylábujjkörme alatt.
De értem a célzást, részben jogos is, viszont amíg egy félidőkre vagy 60 percekre be tud állni és ő tudja jelenteni a különbséget a technikájával és a látásával, addig kell és kész, mert ő még mindig ívelt labdából úgy fordul le hogy végig a lábfején van a labda majd olyan érzéssel pörget alá hogy a palinak a nyaka nem kell megnyúljon a fejeshez.Pontosan ezért kellett volna még maradni Tottinak ameddig csak tud járni kis túlzással, mert olyan csapat ellen akiket fel lehet tartóztatni még akár 9 emberrel is, ott gólveszély minden érintése, sőt csodacsereként 15 percekre ha kell menni az eredményért akkor bárki ellen.
Egész más dimenzió egy ilyen játékos vagy ha úgy vesszük több dimenzió, nem ilyen tömegtermék betanított focisták amit darabra veszel és rakod helyre mint a fakockát, egyesek szerint "rendszerbe" és akkor oh wow dejó gyorsan fut, meg 10/9x jól passzolja meg a szögegyszerűt és 150 millió.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
drachoHUN
senior tag
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #214531 üzenetére
Én is szegény vagyok, mégsem teszek meg mindent... csak dolgozom.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #214531 üzenetére
A szegénység melyik része értendő rájuk nézve? Nem lehet mindennap más Bentley a ház előtt, vagy nincs kaja?
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #214536 üzenetére
Igen, inkább menjen el jövőre ingyen, mint apróért a Barcába.
FB-men is minden harmadik átigazolási hír a Rafael Leão -> Barca.
---
Ugarte PSG -> MU?! A keret nagyon rendben lesz így.
---
Mamardashvili -> Liverpool?! Tényleg az ő legigazolása a legfontosabb?!
Alisson 26/27-ig van szerződése és szerintem hozni fogja a szintet, Kelleher meg simán beférne a top a csapatok nagy részébe. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #214536 üzenetére
helyes, még jobban gyengültek..
-
Creative997
őstag
válasz venember83 #214562 üzenetére
A cselzibe
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
sherlock82
senior tag
válasz venember83 #214567 üzenetére
Élőben láttam játszani az európa liga döntőn.
Smalling mellett ő volt a csapatnak az a karaktere aki kitűnt a csapatból amíg a pályán volt.
Nagy kár érte. : /Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
PuffyDog
tag
válasz venember83 #214587 üzenetére
Eddig bármikor láttam meccset, amin játszott ott Mojz Kín volt.
De akkor én vagyok buta.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
addikt
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #214567 üzenetére
Nemet mondott a 75 millióra.
"Grazie Roma.. ❤️
Ci vediamo domenica 😉"Dybala esete a Rómával és az arabokkal, all'indietro jeligére, ezt nem felejtik el, az tuti.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #214560 üzenetére
-
szotyika77
aktív tag
válasz venember83 #214598 üzenetére
Az komoly.. teljesítmény semmi, de kérni azt tud... Nem biztos, hogy jó lesz ez nekünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest