Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    „Már az elején rengeteg problémám volt Torinóban, nem tudom ezt máshogy fogalmazni, nem értettek meg sem a pályán, sem azon kívül…” – mondta a L’Équipe-nek Alves, aki részletesen kitért arra, mi zavarta a „zebráknál”.

    „Időbe telt, hogy összerázódjon a csapat, de én pont ezért kerültem oda, ez volt a feladatom, hogy összehangoljam a csapatot az öltözőben is. Az eredmények jöttek, de nem javult a helyzet. Nem vagyok őrült, nem akarok minden szabályt megváltoztatni, de azt nem tudtam feldolgozni, hogy a Juvénál megtiltották, hogy zenét hallgassunk az öltözőben. Nekem ez így nem megy, én nem tudok zene és tánc nélkül élni” – indokolta távozását a brazil.

    „Beszéltünk Pep Guardiolával, mielőtt aláírtam. De inkább máshogy fogalmaznék, én beszéltem hozzá… Nem tudom, értett-e bármit abból, amit mondtam neki. A PSG olyan jövőképet vázolt fel nekem, amire nem tudtam nemet mondani. Nem egy évre jöttem Párizsba, segíteni akarok a PSG-nek, hogy igazi sztárcsapattá váljon, amelyet az egész világon elismernek” – tette hozzá.

    (nemzetisport.hu)

    Legyen tánc és zárcsökkentés! :DDD Amúgy ezt nem is értem. Mi az, hogy nincs zene? Fásult népek ezek ott Torinóban, ha ez igaz...

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák