Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz szami777 #93454 üzenetére

    Erre már amúgy felfigyeltem, hogy nagyon sokszor van hasonló eset van, amit nem fújnak be lesnek, pedig be kéne. Csak ugye ezekből nem mindig lesz gól. Kíváncsi vagyok a videóbíró erre hogy fog kihatni? Meddig lehet a gól előtt visszanézni vele az eseteket, mi van, ha az első blokknál lesen volt a támadó, de aztán csak fél perccel lesz a gól, mert minden beadást kifejelnek, de mindig a támadóhoz jut a kipattanó? Érdekes lesz, elég sok finomításra számítok a videóbíró bejövetele után.

    omfgk:
    Arsenalnál nagyon sok minden múlik azon, hogy meg tudják-e tartani Alexis-t. Ha nem, akkor nem látom, hogy miként javulnának a dolgok. A most nyári két igazulásukért eléggé túlfizettek.

    A Spursnek nagyon sok múlik a következő 1-2 szezonon. A Chelseanél ott maradtak a játékosok egy ótvar szezon után, de a Tottenhamnél fele akkorák a bérek. Most hülye lenne elmenni az alapemberek közül akárki, Walker az egyedüli, akiből kinézek egy váltást nyáron, de egy félresikerült Wembley szezon után egyből csábítóbb lesz. :N De cserébe ha tartják a szintet a közeljövőben és nyernek is már valamit, akkor pénzügyileg is zárkózhatnak. (ami kurva nehéz lesz, ha azt nézzük, hogy ez a különbség eddig mindig szinte csak nőtt)

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák