- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ahhoz kepest, hogy MU-CHE rangado, ez a meccs rem gyenge (volt)...
Na a hulye Ivanovics elintezte, hogy beikszeljenek a vegere[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
cyberkind
félisten
Bummshakalaka!
1-1
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Ez-az MU
Szép volt srácok
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
homeless09
őstag
1-1!!!!!!!!!!
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
szami777
addikt
A f@szom
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
7600 GS
addikt
Szánalmas volt ez az "üljünk rá az 1-0-ra" taktika, jött is a büntetés.
-
KisTücsök
addikt
Köszi Iva! Ismét...
Kár, hogy nem lehet tízet cserélni a meccsen, Mou a meccs végére 10 védőt állítana be, ha 1-0-ra vezet. Mondjuk ez nem az Ő hibája volt, de megint egy megnyert meccs úszott el.
-
br.rak
őstag
Otthon jó az iksz Így Lajos maradhat és télen újabb százmilliót el tud verni.
Keep up the good work Lui
Bánki jól mondja, az Mu jelenleg a legdrágább középcsapat, ideje lenne Fergie-t reaktiválni.[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hihetetlen ez a MU, a góljaik 90%-át vagy a meccs vége felé vagy hosszabításba szerzik, mindig bemákolnak!
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #59608 üzenetére
Ez nem Iván ment el, de még csak szándékos se volt sztem.
A piros jogos volt így is- úgy is.
United bekapart egyet a végén, ebbe idén nagyon jók.
Féltem ettől a Unitedtől, de nem kellett volna, az inkább zavar, hogy a gól után megannyi lehetőséget elpuskázott a csapat.
Nem baj, city és a united ellen megvan a 2 idegenbeli rangadó, az is valami már.A kövi fordulóba City-United, remélem city kikap megint, vagy inkább az x.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
br.rak
őstag
JM képtelen tanulni, anno Benitez sokkal jobban rotált és nem ült rá az eredményre. Remélem a BL-ben megint az elődöntőben fognak kizúgni a jó José hülyesége miatt, hihetetlen hogy képtelen a saját kárán tanulni.
MU: nagyon sok pénzt kellene elkölteni télen, hogy ebből dobogó vagy 4. hely legyen. Köv héten a City megeszi őket, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #59612 üzenetére
Én nem tudtam eldönteni stúdiós visszajátszás alapján sem. De Iva mindig megbolondul a végére. City góljában is benne volt, ha jól rémlik.
Csak idegesítő 2 megnyert rangadót így elszórakozni. Az a baj, hogy ez remekül működött az első Mou-s érában, de most nem. Most ráadásul többször is megvolt a lehetőség a 0-2-re.
Amúgy persze belefér, amíg tükörsimán vezetjük a tabellát belefér egy-két ilyen. Ha meg bajnokok leszünk, senkit sem fog érdekelni ez a néhány botlás. De azé na..
Remélem legalább a City ellen is kiharcolnak egy x-et, bár kétlem, hogy így lenne.
Mellesleg azért is baj az ilyen elszórakozott pontok, mert ha gödörbe kerül a csapat, akkor simán utolérhet a city. November is coming...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
úgy látom, hogy az Internél mindenki megilyedt, hogy lehet Mazzarit Moyes váltaná és elnapolták az edzőbuktatást.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
nem kellene telefonálás+munka közben hsz-t írni
[megtépi ruháját és hamut szór fejére]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
venember83
nagyúr
Tibcsi, nyert az Intered! Ráadásul egy nullal. Valamit tanultak volna a Juventustól?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #59620 üzenetére
Ringman Amúgy ha valaki az Interből nagycsapatot akar csinálni, annak először a pénztárcába kéne mélyen belenyúlnia. És venni belőle néhány jó játékost, meg egy igazán jó edzőt (nem David Moyes-szintűt).
kbamugy, akartam kérdezni már, ki a franc az avatarod?..
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #59620 üzenetére
kicsit offos mellékszál:
mix-ből kifolyólag figyelem ezeknek a hektikus élcsapatoknak a menses alapú ingadozásait.
ha jól érzi az ember a rirtmust, pontosan lehet tudni nyerés, vesztés váltakozásokat.
jó példacsapatok erre:
inter, juve, dortmud.
csak mindegyik máshogyan.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
sok gusztustalankodás megy a a getafe - atletico-n.
meg zsigerből utálom az összes mediterrán bandát.
(pont az ilyenekért.)
évek óta.de most akkor is hajrá getafe!!!!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #59621 üzenetére
szerintem vmi fanatikus edző kellene:
klopp, simeone (felix magath, fatih terim )
lesz még szerintem mou itt edző még valamikor.arckép - tehol beddict
(OFF)
a konrét névre rákeresve könyv-spoilerek is előbukkannak - szóval elővigyázatosan (/OFF)
maga a könyvsorozat nagyon hosszú (hosszabb mint a gameofthones), de megéri belekezdeni.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
cyberkind
félisten
Horti Gábor - SportKlub
Azt írják a spanyol lapok, hogy a klasszikuson Toni Kroos volt a fehérek legjobbja, és ki a puta madre emlékezik az öreg alkeszre, Xabi Alosnora? Kroos 59 passzából 57 pontos volt, emiatt megjegyezték: biztonságosabb volt, mit a legjobb német autó! Gratulálok a Bayern vezetőnek, akik a törpicsek, öreg, beteg spanyol komákat vásárolják diszkont mennyiségeben, de nem diszkont áron! Toni Kroos, a legnagyobb zseni, meg elment! Über fain Bayern vezetés Pep segedelmével! Ohhh, wie ist das Schön! Ott legalább annyira értenek az átigazoláshoz, mint Kispesten, ahol szintén erős lovakat vesznek, amiről aztán kiderül, hogy csak virsli alapanyag!
-
tiv83us
veterán
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz br.rak #59613 üzenetére
BL hely simán meglesz, a Pool se az igazi a United-nek meg előbb utóbb beindul a szekér.
Tottenham-mel meg ugye nem is kell foglalkozni annyira szarok. Bár most elnézve így is csak 3pont az elmaradásuk a "4. helytől" (feltételezem nem a Soton meg a West Ham lesz a kihívó a 4.helyre).
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
gyuromoj
veterán
Tragikus hír: a dél-afrikai válogatott és az Orlando Pirates csapatkapitányát, Senzo Meyiwát halálos lövés érte. A hírt a rendőrség is megerősítette. Nyugodjék békében!
Se cumplen 20 años del debut de Raúl / 20th's anniversary of Raúl's debut[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #59626 üzenetére
az a baj, h én nem szeretném, ha josé mourinho lenne még itt edző, valaha is...
egy időszak volt, amikor nem drukkoltam az Internek életemben (leszámítva nyilván süvölvény koromat), és az a 2010környéki murinnyó-érás évek. abban az idszakban megszűnt számomra a klub
hát én csak ennyire rühellem a portugált.. -
KisTücsök
addikt
Frissen átgondolva a tegnapiakat, nem Mou miatt "ment el" a meccs. A taktika jó volt, 0-1 után volt több lehetőségünk is, de nem volt szerencséje a csapatnak. Iva amúgy szinte hozzá sem ért, abból a visszajátszásból, amit én láttam. Egy Costaval ez lazán meglett volna. Nem volt akkora nyomás a csapaton (mint mondjuk amely egy SAF irányított MU ellen lett volna ilyen helyzetben), egyszerűen az utolsó másodpercekben nem szabad ilyet hibázni.
Kicsik ellen továbbra is be kell húzni a meccseket, és akkor nem lehet gond.
___"Messi sérülten játszott az el Clásicón - sajtóhír"
Így már értem. Máskülönben legalább 2-3 góllal nyer a barsza. Furcsa is volt. ...
Tibiajax: Az úgy komoly hozzáállás. Végül is csak mindent megnyert a(z) (egyik) kedvenc csapatoddal. Ilyen Inter mikor lesz legközelebb?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz KisTücsök #59633 üzenetére
komolyan beszélek, bármennyire hihetetlenül, meg irreálisan hangzik is
van egy csapat, melyet imádok, mindent megnyert, bl-t, kupát, világkupát, végre...
és mégsem tudttam lelkesedni, nem volt semmiféle eufória, mert van egy ember a futball világában, akitől olyan, de olyan szinten herótom van, akit annyira, de annyira megvetek, mint embert - érted -, h el nem tudom mondaniez nagyjából tükrözi az érzelmeimet, hogy még annak sem tudtam örülni emiatt, h európa legjobbja lett az Inter, mert egy rühhelt akárki vezeti a kedvenceimet, egyszerűen halál közömbössé vált számomra az az időszak.
jó, oké nyilván boldog voltam a bl-döntő végén, ott szép gólokkal is nyert a csapat, meg pont a bayern megfektetni, annál szebb nincs. de nekem az egész érzetet az elejétől a végéig belengte 1. murinnyó személye és jelenléte 2. volt barca sztárokkal operálva - és a barcán átjutva - jutott el végül odáig, a maga tipikus stílusával.
ezt én nem bírom sajnos emészteni, gyűlölöm az antifocit, nem tehetek róla[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #59638 üzenetére
Várj! Megcsípem magam!
-
venember83
nagyúr
válasz Sztbeni #59635 üzenetére
Ez azért túlzás. Nyugodtan kijelenthetem, hogy én teljes mértékben képes lennék örülni. Főleg annak tudatában, hogy a BL-győzelemnek a valószínűsége Allegrivel és ezzel a kerettel a nullához konvergál. Csak a döntőbejutás huszonegyszeres pénzt fizetne, BL-győzelem negyvenegyszerest, szóval felejthető.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #59642 üzenetére
Hát igen, allegrivel a továbbjutás is kétséges
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
törölt tag
Trollfoci.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
viharhozo
addikt
válasz cyberkind #59627 üzenetére
Kroos nem akart alairni, el akart menni, az okat csak o tudja, kifele azt kommunikaltak, bekeben valtak el a felek. A Bayernben nem kereshet akarmennyit, h ne boruljon a csapat, velhetoen a Madrid tobbet ajanlott neki.
Csöpi apropenzert jott, a fizetese viszont magas, ez teny, de egyszeruen elfogytak az ott bevetheto emberek. Egyebkent azt is vitatnam, h a ket jatekos csereszabatos lenne, Kroos mindig fos volt 6-osban, eggyel elorebb jobban ment neki.
Es azt se felejtsuk el, h a mostani Bayern a legemlekezetesebb meccseit Kroos nelkul jatszotta.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
gyuromoj
veterán
PL: véletlenül a City táborába rohant a West Ham duója ünnepelni
Megnézném egy Fradi-Újpest meccsen az ilyet[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest