- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #118345 üzenetére
CdS: Sousa egyre közelebb a Roma padjához.
DiFra ideje lassan lejár ezek szerint. Fájhatott a Lazio elleni vereség.
-
Ringman
nagyúr
Gareth Bale nem várta meg a hétvégén a Real Madrid-Barcelona bajnoki mérkőzés végét, lecserélése után nem sokkal elhagyta a stadiont, írja a Marca. A madridiak walesi klasszisával kapcsolatban az utóbbi időben csak negatív hírek jelennek meg, nem lenne meglepő, ha nyártól már nem a Realt erősítené.
[link]mehet ő is a chelsea-be.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
válasz Napfénysüti #118356 üzenetére
Nem tudom, nem láttam a meccset. Sőt hogy őszinte legyek, idei szezonban egy kezemen meg tudom számolni mennyi meccset lattam.
Remelem nyáron tényleg eladják és lesz rendes erősítés, mert még egy “nullás” szezon nem nagyon férne bele.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #118351 üzenetére
Lassan, de biztosan(?)
Elvileg ha a Porto ellen nem jutunk tovább, akkor azonnal ajtót mutatnak neki.
Cakir fúj majd, már előre félek...
Júniusig akarnak ideiglenes megoldást, mert azt beszélik már felvették a kapcsolatot Sarrival, már egyesek olyannyira előreszaladtak, hogy hozná Jorginhót. Nem hiszem, hogy Sousa megoldást jelentene, és azt sem, hogy elfogadná a megbízást egy hosszú távú Bordeaux szerződés ellenében.Nem lehet kikapni a laziótól, főleg nem így. Nem elég 20-25 percet focizni, a meccs többi részében pedig leszedáltan ténferegni ötlettelenül, rengeteg egyéni hibával.
Nem vagyok benne biztos, hogy az egyéni hibákért, főképp a védők egyéni hibáiért EDF a felelős, de el kell gondolkodni, mert lehet jót tenne a váltás.
Mondjuk ha igaz a vérfrissítés amit nyárra tervez a vezetőség a pletykák szerint, hogy nem hosszabbítanak Dzekoval és Kolarovval még most last-min pénzzé tennék őket, eladnák Pastorét, Perottit, Faziót, Marcanót és NZonzit is, sőt Olsen is mehet (küldtek is megfigyelőket a Cagliari meccsére Cragno miatt).Kivételesen bizakodó vagyok, mert egyrészt a fenti nevek eladása rengeteget könnyít a fizetések miatti kiadásokon, másrészt úgy hírlik Pallottáék finoman szólva sem elégedettek az említett játékosokkal, és továbbra is fiatalokra, lehetőség szerint olaszokra építenének (Mancini, Cragno, Belotti, Barella, Tonali) és Monchiban a Pastore, Olsen, NZonzi, Marcano transzferek miatt ingott meg a bizalmuk és sort is kerítettek egy tárgyalásra ahol Monchi és EDF nem voltak jelen, csak Totti, De Sanctis és Massara a fejeseken kívül.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #118355 üzenetére
hát persze, főleg a kiemelkedő fittsége miatt. menjen inkább a juvéba, a kórházban legalább nem lesz egyedül khedira.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #118356 üzenetére
de kcsög vagy.. a jó öreg csita
venember83 #118361 na, lesz még egy bohóccal több a juvéba?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #118365 üzenetére
én is néztem a meccs utolsó félidejét, semmilyen genyóságot nem éreztem a sziciliai játékosoknál. néha volt egy-egy lassabb becsúszás, egy elkésett belépő, de ez mind a fáradtságnak volt egyértelműen betudható. a kölcsönös tisztelet szinte tapintható volt végig
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #118366 üzenetére
Szicília? Nem észak-afrikait akartál írni?
Bohócok: nem mindegy neked, te amúgy is mindenféle diszkrimináció nélkül konzekvensen utálod a Juventust? Így volt ez Conte vezetése alatt ugyanúgy, mint most, amikor már világklasszisokat tud igazolni a Juve. Max. a te dolgodat könnyítik meg ezeknek a bohócoknak a leigazolásával.
Amúgy meg egy nyomorult vicc, hogy a nápolyiak képesek bírózni Meret kiállítása kapcsán. Ez is azt mutatja, hogy nagyon nem tudnak veszíteni a srácok.
Ui. Remélem, hogy az Atlético elleni meccset és a borítékolható kiesést követően a torinóiaknak több eszük/önbecsülésük lesz ennél.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #118366 üzenetére
A végén pl amikor lerúgták Dybala-t, amivel különösebb gond nincs, mert benne van a játékban (bár csak halkan jegyzem meg, hogy a vétkesnek köze nem volt a labdához), de utána még nekik állt feljebb, sőt ugye Chiellini kirúgta a labdát, majd b*sztak visszaadni...
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #118369 üzenetére
Hadd érezze Dybcsi a törődést, meg hogy mennyivel jobb a megszokott helyén, a padon.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #118369 üzenetére
mérgesek voltak, a kihagyott büntető miatt.. frusztráltság
rendes srácok amúgy őkvenember mindenféle diszkrimináció nélkül konzekvensen utálod a Juventust
ezt olyan szépen, korrektül tényleg, tisztán látva írtad le, hogy le a kalappal, részemről...
amúgy tényleg így van
hanem, ott lesz majd Ramsey. őt pl nem fogom utálni. a bájgúnár biciklisztár meg a marcelo, most érted.. őket ha ne szeressem már. vicc mind a kettő
de ettől még nem törvényszerű, h elítélek és lenézek mindenkit, aki torinóba költözik, egy olasz bajnoki cím vagy egy esetleges bl-serleg reményében -
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #118361 üzenetére
Ha a Juve most "kilóra megvehet" bárkit, a Real még jól is járhat Marcelo eladásával
Én szezon előtt simán a BL egyik legfőbb várományosának kiáltottam ki a Juvét (szerintem itt is), arra nem gondoltam, hogy épp Allegri miatt nem lesz ennek komoly realitása.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #118359 üzenetére
Szerinted Cragno érkezhet Olsen értékesítését követően? Én valahogy nem hiszem, mert nagyon komoly árkülönbség van a két kapus között. Plusz ugye ha további fiatalokat akarnak igazolni, nem hiszem, hogy a kapusposzt ennyire prioritás lenne, miközben olyan posztokra kellene komoly játékosokat szerződtetni, mint csatársor, középpálya, védősor szélei (vagy éppen közepe).
Cragno nagyon felkapott kapus, szerintem ő inkább Milánóba fog igazolni, ha Handa vagy Donnarumma távozna. Vagy valamelyik középcsapathoz, pl. Atalantához kerülhet. Bár tény, hogy a Juventusnál is szívesen látnám, de harmadik kapusért nem fognak 15-20 millió eurót fizetni, és nem is lenne értelme.
-
addikt
Jonathan Barnett reacted after Bale was jeered by fans at the Santiago Bernabeu Stadium
"This generation of Real fans will be talking about Gareth's goals for years to come. Frankly they should be ashamed of themselves. Gareth deserves the greatest of respect. The way the Real fans have treated Gareth is nothing short of a disgrace. In the six years he has been in Spain, he has won everything. He's one of the best players in the world. Those fans should be kissing his feet."
Egy játékos aki 6 éve van Spanyolországban és még most se tud spanyolul, még a legalapabb szinten sem.
Talán golfozás helyett inkább melózni kéne azért ,hogy el lehessen kerülni a sérüléseket...
Mert baromira nem vagyok biztos abban ,hogy nem magának köszönheti a folyamatos izomsérüléseit.
Nyáron még el lehetett volna adni. Csak Perez ragaszkodott hozzá. Hiszen az ő igazolása volt. CR pedig még Calderón-é.Sok helyről lehetett azt hallani ,hogy nem gond CR távozása hiszen csak a kiszolgálás miatt lőtt ennyi gólt. Majd meglövi azokat a gólokat más. Nem jött be. Főleg úgy nem ,hogy Isco nem is játszik.
Természetesen CR-nek is kellett a remek kiszolgálás (láthatjuk ,hogy a Juvéban amikor nem kap labdákat akkor ő se tud mit csinálni), de a Realnak is kellett egy ilyen befejező ember.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz gyuromoj #118377 üzenetére
Senki nem fogja kifizetni a fizetését. Ő itt marad 2022-ig. Aztán elmegy bohóckodni Kínába.
Tavaly talán a United elvitte volna. Idén már nem fogják. Sanchez bőven elég nekik.
Lehet el kéne cserélni Bale-t Sanchez-re.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
vond
MODERÁTOR
válasz omfgk #118378 üzenetére
Na, Sanchez-zel aztán ki vagyunk segítve, mióta itt van. Mit szoktak erre mondani, árnyéka önmagának? Az nem kifejezés. Még szerencse, hogy mindig van helyette egy-két arc, aki formában van, és hozza az elvárt teljesítményt.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz sh4d0w #118380 üzenetére
Létezik olyan, hogy időszakosan világklasszis? Mert akkor ő az. Ha megy neki, akkor tényleg a világ egyik legjobbja, csak nem tudom mennyire éri meg számolni vele, mikor akármikor lesérülhet és ő sem teszi bele rendesen az erőfeszítést a pályán kívül.
Amúgy nem tudom miért gondolta, hogy a drága madridi publikum nem fogja kifütyülni, mikor ezt még a klub legnagyobb legendáival is megtették.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz gyuromoj #118379 üzenetére
ha Coman addigra visszavonul, az ő kórházi ágyába pont befeküdhet Bale.
viccet félre, már annyi szélsőt leigazoltak a nyárra, hogy Bale nem férne hova. szerencsére.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
simondr
senior tag
válasz omfgk #118378 üzenetére
A United vagy a City simán kifizetné csita heti bérét.
Az már egy másik kérdés, hogy nem fogják
Mondjuk az lehet, hogy megveszi a United, hogy ne csak Sanchez élősködjön rajtuk, legyen már egy társa isMost egy olyat olvastam, hogy a Madrid majd beajánlja Bélt a Tottenhamnek Erikssenért cserébe (az is lehet hogy gariba akarják kicseréltetni )
Azt mondjuk kétlem hogy a Spurs kifizetné Garethnek azt a szerény 350k-t hetente... -
Viszlát
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy valami miatt a csapat nem igazán fogadta be. Már több meccs alatt is megfigyeltem, hogy amíg Rashfordot vagy Lukaku-t rendszeresen megpróbálják kiszolgálni, ő nagyrészt csak akkor jut labdához ha nagyon nincs más a környéken, vagy visszafut érte, vagy az ellenféltől meg tudja szerezni. Kár érte, mert a hozzáállása szerintem példaértékű, mindig is kedveltem.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #118386 üzenetére
Amikor nála van a labda, sajnos akkor is rendre rossz döntéseket hoz. Mondjuk az is lehet, hogy amit írtál, az is erős hatással van a teljesítményére, és nem hogy végre magára találna, inkább még lejjebb csúszik. Ráadásul most még sok hét kihagyás is vár rá. Nem tudom, meddig szól a szerződése, de ha a nyáron lejár, elég meglepő lenne, ha hosszabbítanának vele. Mondjuk ez nagyban függ attól, hogy mennyire számít rá Solksjaer. Sőt egyáltalán marad-e Ole a csapat élén.
Holnap este rántott parizert csinálok vacsorára.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
Az Ole marad-e kérdés is érdekes. A minap a BBC-n volt egy hír, hogy a jövő évi szezonra szóló jegyeket vele promózza a csapat, ami akár konkrét utalás is lehet arra, hogy maradni fog. Nem sokra rá jött a nyilatkozat Olétől, hogy teljesen mindegy ki fogja vezetni a csapatot jövőre, ő így is úgy is támogatni fogja a csapatot és ezért vett részt a promóban: a szezon vége előtt pedig semmiképp nem születik döntés. Ami egyre nagyobb baromságnak tűnik, még akkor is ha a BL-től nagy valószínűséggel búcsút veszünk holnap...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Viszlát #118388 üzenetére
Szerintem logikus döntés, minek megtörni a lendületet ilyesmivel. Valószínűleg nem sok minden változna, de most kvázi azért is küzdenek a játékosok, hogy Ole maradhasson.
Másik szempontból meg most tök jó, jól játszanak, minden összejön, de akármikor jöhet egy negatív széria és az még nem derült ki, hogy azt hogyan kezeli.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Viszlát
addikt
válasz NyxNyxNyx #118389 üzenetére
Van igazság abban amit írsz, tény és való, hogy nehéz körülhatárolni azt a pontot amikor a bizonyosság, a biztonság többet ér mint az átmeneti lelkesítő körülmények. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy "tűnik". Nekem ez a ragaszkodás az év végi döntéshez egy kicsit olyan szagúnak tűnik, mintha a BL indulós hely megszerzésétől függene. Ami nem oké, tekintve, hogy félidőben vette át a csapatot, illetve sokkal de sokkal fontosabb a csapatra és szurkolókra tett hatása. Szerintem.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #118374 üzenetére
Természetesen nem 1az1ben.
Olsen hullámzó, két meccsen fog mint a zöld festék, a harmadikon meg kihagy az agya, mint írtam nem kicsit elégedetlen vele Pallotta. Sőt, a hírek szerint Mirante kezdhet a Porto ellen.
Két név merült fel, Cragno és Keylor Navas. Szerintem komolyan gondolják a dolgot, Cragno annyira nem drága és illik a felvázolt tervbe mert fiatal és olasz.Ez az első év amikor plusszos mérleggel zárjuk a júniust. Tehát az új "FFP ablaknak" úgy vághatunk neki -már ellenőrzés nélkül-, hogy a pénzből nem kell a kasszában hagyni és ha eladunk azt is 100%-ig vissza lehet forgatni játékosokba. Természetesen nem így lesz, de az elemzések szerint kivitelezhető a dolog, persze nem fognak csak egy játékosért túlköltekezni, tehát egyszemélyes 60milliós igazolásokra kár számítani.
A fentebb említett nevek eladásából nem csak pénz folyik be, hanem felszabadulunk a fizetésük alól.
Szemléltetésképp: jelenleg kb 50M€-t emészt fel az alap keret fizetése, ebből 21M€ csak a felsoroltaké akiknek kiáll a rúdja. Példának a viccfaktor, Pastore 3,5M€, NZonzi 3,1M€ az idejét sem tudom mióta formán kívüli és sérült Perotti 2.8M€.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #118394 üzenetére
jól eltalált sajnos
-
ZavaBalazs
őstag
válasz máyköl #118395 üzenetére
Boateng érthető, Müller akkor igen, ha marad ennél a frankenstein 3-4-3-nál, Hummels viszont semmiképp.
illetve ha már tisztogat, ennyi erővel rögtön ezután a meeting után repülhetett volna madridba is ilyen privát beszélgetésre. ezzel szemben ha jól tudom, Kroos lesz a csere-csk.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Tibiajax
nagyúr
ma este, csakis az Ajax!
-
Cartevo
őstag
⚽
-
Tibiajax
nagyúr