- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
törölt tag
Azért egy próbát megér. Ne feledd a memóriavezérlő a prociban van. 1,45-1,5V biztosan nem árt meg neki. Persze ha Clawhammer, vagy Newcastle magos, akkor akár 1,6V-ot is adhatsz neki.
Esetleg más foglalatba rakni a RAM-okat. Kérdés támogatja-e egyáltalán a lap az 1GB-s RAM-okat 333MHz feletti sebességen, ha többen vannak mint egy. -
mesa23
aktív tag
válasz #65675776 #3759 üzenetére
Szia daa-raa!
Nem teljesen idevág,de az élettartamról jutott eszembe, hogy ezt az időt videókártya szempontjából hogyan lehetne behatárolni!?
Tehát ha tuningolva hsználom a videókarit(6600GT,jó hűtéssel),akkor annak hogyan változhat az időtartama?
Mondjuk 5 év helyett 4?
Másik topikban már beszéltünk róla,de kiváncsi vagyok a te véleményedre is!
Köszi!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
törölt tag
Elméletileg a félvezetőket csak túlfeszültséggel vagy túlárammal lehet kinyírni. Leszámítva persze a mechanikai behatásokat. Ha jó a hűtés, akkor nem lehet komoly probléma az alapfeszes húzásból.
És tényleg elszállhat akár alapfeszen is. Ezen felesleges idegeskedni, főleg garanciális időn belül. -
Hasek
Közösségépítő
Üdv mindenkinek
3000+-os A64-est meddig lehet átlagosan felhúzni? Azért érdekelne, mert a közeljövőben konfig cserét viszek véghez, és valszeg hogy ilyen procim lesz bele 939-es foglalattal.
Előre is THX!Üdv. H
-
Eagl3
veterán
válasz Ultram3jor #3767 üzenetére
stabil is? mennyi fesz?
-
tibikbk
aktív tag
felhuztam a procim 2640@ egész éjjel ment a prim nem hibazott,felraktam 2700@ itt már hibázik,ennyi lenne egy 3500+ vége?
Msn ill.telefon van!!!
-
Luzso
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Vettem egy A64 3000+ 939-est, tuning céljából. Az FSB-t felrakom 250-re, a gép megy is, de pl. a dvd2one ugyanazt a lemezt lassabban kódolja, mint alapon. Csak ha a HT szorzót leveszem 3-ra, akkor vehető észre jelentős gyorsulás. Ez hogy lehet? most 260*9-en megy, alapfeszen.
XBox: TannishComa036, LG G3
-
tibikbk
aktív tag
daa-raa válaszolsz a 3773-ra?Hátha re tudod
thxMsn ill.telefon van!!!
-
eastsider
nagyúr
hy
mivel szoktátok tesztelni a procit és/vagy az egész rendszert??
pcmark 05 az jó??vagy crystalmark??
tájélkozatlan vagyok ezügyben
[Szerkesztve] -
bucika
tag
Az asus honalpján vann kint 1 pdf doksi:
[link]
Ez azt írja le, hogyan kell belerakni a 754-es foglalatba 1 939 lábas procit. Szerintem ez nem megy, szal vagy rosszul fordítottam, vagy neemtom. Próbálta már valamelyikőtök ezt véghezvinni? Eredménye érdekelne, meg a vas pontos konfiggya.
[Szerkesztve]http://idojaras-elorejelzes.wmaps.hu ééééssss http://neotthonulj.wmaps.hu
-
bucika
tag
válasz #65675776 #3783 üzenetére
Ha kicsit jobban megnézed a pdf nevét, vagy elmész a honlapra ahol van, akkor látszik miért is merült fel bennem ez a kérdés... Amúgy nekem is bűzlik a dolog, mert én is úgy tudom, h max átalakítóval lehetne ezt véghezvinni!! Azért thx a választ
http://idojaras-elorejelzes.wmaps.hu ééééssss http://neotthonulj.wmaps.hu
-
tibikbk
aktív tag
Mondjatok nekem proci tesztet a prim-en kivül!
Msn ill.telefon van!!!
-
törölt tag
Ha teszem azt az lenne a file neve, hogy: AMD939_TO_754_insert.pdf, akkor azt mondanám OK. De nem az. Simán arról van szó, hogy az AMD procik esetében ugyanúgy jelölik az A1-es kivezetést akár s754, akár s939 a tokozás. Ezért ugyan az a leírás van hozzájuk. Ezt támasztja alá a következő, A8N-E-hez tartozó pdf is: [link]. Ez ugyanis ugyan az a dokumentum!
tibikbk: A Prime nem proci teszt. Proci teszt pl a ChrystalMark.
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
sziasztok tudom hogy nem idetartozik a kérdés.....de nem tudom hova rakjam...
barton 2600+ asus a7n8x-x van egy 9600 ati...
két db ram
1:samsung 512mb 400-as 3200 időzítés:2.5-3-3-8
2:kingmax 512 400 3200 id:2.5-3-3-7
mind a kettő kétoldalas
a bajom lefutattam a 3d mark 2003-at azonos beállításokkal amikor 1gb volt benne és amikor csak 512.....1gb:2574 512:2541 lehet hogy nem dualban mentek amikor két 512-es volt bent....de amúgyis kevés ez az eredmény nem????amikor a barton 3200+-on megy akkor 10-el lesz több a kapott érték....valakit tudna segíteni?amúgy az honnan jön le hogy dualban megy-e vagy nem....?
aki okosabb kérem segítsenDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
csongi
veterán
Sziasztok! Van egy 939 3000 vience e6-os procim. Kn8 ultra lappal gyári hűtéssel. Most nincs húzva semmi, alapon megy a cucc.olyan 20 fok körüli a hőmérséklet terhelve 30. 60% ventillátor fordulat melett. Ez normális? Eddig bartonom volt és ez az erdmény hajmeresztő.
-
törölt tag
Pedig van erre megfelelő topic: [link].
Viszont mivel ott is valószínűleg velem futnál össze most hirtelenjében, ezért válaszolok itt: nF2 esetén a DC nem való semmire, alkalmazásteljesítményben nem nyilvánul meg. A memóriabenchmarkok sem képesek 2-5%-nál nagyobb többletsávszélt mérni. Az okokra most nem térek ki, a linkelt topicban és archívumaiban többször ki lett fejtve.
csongi: Csak annyiban hajmeresztő, hogy valószínűleg alámér a lapod. Venice mag (pontosabban minden Single Core E-steppinges A64) esetén CnQ nélkül 32-35°C alapjáraton és 40-45°C terhelve a hőmérséklet. CnQ használatával az alapjárati hőmérséklet a szobahőmérséklet +3-6°C értéket veszi fel. -
Mkill
aktív tag
Halli
Tapasztalatokra lennék kiváncsi melyiket ajánlanátok,teszteket olvastam de más amikor tesztelik és amikor használják.
- Abit AN8-SLI Heatpipe-os (Silent OTES), Nforce 4 SLI
- Asus A8N-SLI DELUXE Nforce4 SLI S939/PCIe
Vagy ajáljatok nekem alaplapot.
Vga most csak valami egyszerü szeretnék
Sapphire X800 GT PCIe 128 DDR
Gigabyte GF 6600 GT VIVO PCIe Turbo Force (Silent Heatpipe-os)
Gigabyte X1600PRO 256 MB DDR2 TV DVI PCIE
Mkill -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest