- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaJanga
tag
Sziasztok!
A segítségeteket / tanácsotokat szeretném kérni!
Vásároltam egy Sound Blaster Tactic 3d Alpha headset-et.
Csak jókat olvastam, hallottam róla.
Win 8.1 rendszerem van.ASUS Z97-A alaplapom rajta Realtek ALC892 alaplapi hangvezérlő.
Feltelepítettem a drivert csatlakoztattam USB-vel a gépemhez. Fel is ismerte. Megjelent hiba nélkül az eszközkezelőben és alapértelmezetté vált.
Elindul a szoftver és mégsem működik a headset. Se a mikrofon, se a "hangszóró".
Ha simán csatlakoztatom a jack kimenetkhez és nem használom az USB átalakítót akkor szól és a miki is működik.
A support oldalon nem találtam rá megoldást.
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Válaszokat köszönöm!Ámítástechnika
-
sting2
addikt
válasz Kicsimix #17350 üzenetére
Az milyen teszt ahol az a konklúzió, hogy " több a mély"?..
Csak ennyi lenne az egész?, kétlem.
Az Astro inkább semlegesebb , kevésbé kiemelt.
Nincsenek kimondott csúcsok, nem Basshead, nem magasba húzó csillogós, de nem is középfavorizáló.
Olyan hosszan hallgatható fajta, kis térrel.
Ha még új, akkor még nyers is egy kicsit, szóval nem döngetve de tegyél bele vagy 20 - 30 órát és aztán hozz ítéletet.
Addig meg nyugtasd magad tömjén illatú tesztekkel.
Az Astro tesztek mind ilyenek.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
F.B.I.
veterán
-
Kicsimix
őstag
válasz sting2 #17354 üzenetére
Köszi a felvilágosítást de nekem van ilyenem és ezt tudom én is, hogy hogyan szól... Biztos neked is van és azért vagy ilyen jól informált, hogy mit tud a gen 2.. Csak irónia nyugi..
"Addig meg nyugtasd magad tömjén illatú tesztekkel."
Kb 10 tesztet olvastam el a te 10 soroddal ellentétben ami éppenséggel többet mondott nekem és mindenhol az egyik legjobb gamer headset-nek hozták ki egyhangúan nagyobb oldalak, blogok youtuberek.. Pls ne haragudjál már, hogy nem a te 10 sorod alapján választottam...Nyilván mindenki hülye és jobban tudsz mindent.. De már választottam... A kérdés az volt, hogy akinek ilyen van annak van-e esetleg összehasonlítási alapja mert van 13 napom cserélni ha egy nyomós érv szól a másik mellett.
Gondolom neked nincs mert nem válaszoltál..) Engem 1 fajta Astro teszt érdekelt nem mind.."Nincsenek kimondott csúcsok, nem Basshead, nem magasba húzó csillogós, de nem is középfavorizáló."
Értem tehát kiegyensúlyozottan szépen szól minden tartományban. Ezt akartad írni ? Nem? Pedig ez igaz.Szóval engem ennek a két típusnak az összehasonlítása érdekelne konkrétan és ha valaki esetleg rendelkezik ilyen tapasztalatokkal és megosztaná velem azt megköszönném... Akár privátban is ..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
F.B.I.
veterán
válasz Kicsimix #17357 üzenetére
Hidd el , neki van tapasztalata, nem sok komoly füles van, amit ne hallgatott volna meg, ő nem a 18 éves Pistike korosztályba tartozik.
Én pedig csak annyit mondanék az Astrorol, mivel nekem is a régi volt, hogy az egyik legössze szedettebb füles, amivel dolgok volt az elmúlt években, a mai napig bánom, hogy eladtam, pedig most is van itthon egy pár komoly darab.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Kicsimix
őstag
válasz F.B.I. #17358 üzenetére
Természetesen elhinném neki de általánosított és az nekem kevés, hogy hasraütés szerűen valaki azt mondja, hogy az astro-k ilyenek.. Én szivesen kicserélem a fülest ha egyértelmű, hogy egy másik jobb pont ennél de azért a semmiért nem válnék meg tőle érted..
Azért köszi a véleményt is.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
F.B.I.
veterán
válasz Kicsimix #17359 üzenetére
Ha úgy érzed, hogy kényelmes és számodra szépen szól, akár hosszabb távon is, akkor felesleges cserélni. Más fülére kár hagyatkoznod egyébként, ezt neked kell eldöntened, meghallgatnod és levonni a következtetéseket...szerintem.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Chrys_
addikt
válasz F.B.I. #17358 üzenetére
Én nem fogom bánni, ha eltűnik az Astro-m, a G933 sokkal jobb. Ebben a mély is több
A térhangzás is lényegesen komolyabb vele. A külső zajokat is jobban szűri, így szerencsére alig hallom meg, ha az asszony beszél Plusz a nagyon nagy előnye, hogy nincs többé kábel (a MixAmp-hoz).
A G933 egyetlen hátrányaként éppen egy keverő hiányát említeném. Az Astro USB-s chat-csatornáját a G933-mal sem lehet kiváltani. Az analóg bemenet az USB-s egységen pedig egy vicc. Így mindent sw-oldalon kell állítani, ezt az Astro sokkal jobban megoldotta. Emiatt tetszene az Astro A50, de ott nincs lehetőség akkucserére, valamint az üzemideje is néhány órával kevesebb. A G933 meg kibírja 1 napig, főleg a néha problémás energiatakarékos módja miatt, de az megszokható. -
d1abLo
senior tag
válasz Kicsimix #17359 üzenetére
Volt a40-em (nem wireless), és szerintem ótvar gagyi a hangzása. Minőségre még csak csak, de a tér az 0.
Mixamppal használtam, 2 hét után ment a levesbe annyira nem tetszett.
Előtte steelseries 9h sokkal jobb volt, de az utánna lévő steelseries siberia elite prism is megverte szerintem. Most hyperx cloud 2 van, és ez is baromira jó szerintem veri az astrot.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
F.B.I.
veterán
válasz d1abLo #17362 üzenetére
Nekem a mostani Creative Omega a hozzátartozó usb kártyával jobban szól, mint az Astro csak iszonyat erős szorítása van még 1 év használat után is, szinte óránként le kell vennem a fejemről pár percre. Mondjuk nem kicsi ez a fej.
-
ZaJanga
tag
Win7 -es gépen ugyan azt a drivert használva tökéletesen megy USB-n keresztül.
Az oldalról letöltött firmware update viszont ezen sem indul el.
Tehát a füles és az átalakító jó.
A másik gépen veszik össze valamivel. Vagy a Realtek vagy maga a Win8.1.
Nem értem.Ámítástechnika
-
tag
válasz F.B.I. #17366 üzenetére
Az anyagminőségen és a csatlakozási lehetőségeken kívül semmi nem változott....
"The differences between our GEN1 and GEN2 products are the materials being used to make the GEN2 products more durable, USB ports being changed from Mini-USB to Micro-USB and finally catering our headsets to certain consoles such as the Xbox One to make setup much easier out of the box."
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz CsonkaImo #17370 üzenetére
A G933 sem tökéletes Egyedül Linus fején maradt meg.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Nem kicsit de cserébe iszonyatosan szól, ilyen mélyet és ennyi hangerőt még nem hallottam (és nem is fogok, mert még 3/4-ig se bírtam feltekerni mióta megvan). Már annyiszor el akartam adni de nincs szívem elvesztegetni, mert ez, tényleg minőségi termék lett...végre.
Chrys így akkor biztos, hogy marad a Creative, az ha fejre állok akkor se akar még megcsúszni sem.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
Tisztelt gazda
vettem egy
[corsair void usb dolby 7.1 headset-et]
Kérdésem mivel usb-s ezért hóttökmindegy milyen hangkártyát veszek az max a hangszórókat dobja fel ugye?
Egyébként ez egy érdekes termék azért vettem hogy ne dugdossam a fülest meg a hangszórókat külön külön...
Tudom érdekes szemlélet
Vélemény erről a headsetről : meglepően tisztán szépen szól zenében is. előd CM sirus volt.
a 7.1 hez köze sincs ezért az árért nem is várható el tőle...
De még egyszer nagyon tisztán szól mikrofon is ok, érdekes a hangerőnek pont ott a vége ahol még élvezhető, de a többiek kinek nincs a fején más szólnak hogy hangos de nem torz.
A fejről nem esik le és nem szorít ergonómia nagyon eltalált.
van madzag nélküli kivitel is. és jack dugós még olcsóbban szerintem jó kis füles ez.
De mivel usb ezért hangkaritól független ugye?
Megtisztelsz válaszoddal!
üdv! -
Bloody-Mary
csendes tag
Sziasztok
Szegény Roccat Kave fülesem haldoklik szóval utódját keresem
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék,Skype,Teamspeak
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
60 000Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Mellékes
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Real 5.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Creative Sound Blaster Z
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Kinőttem én már ebből[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz Bloody-Mary #17375 üzenetére
Ekkora keretnél én nem szórakoznék holmi gamer ötpontegyekkel. Ha van alá rendes külső/belső hangkártya vennék valamit egy olyan gyártótól aki fejhallgatókat gyárt már ötven éve. Nem egy pro gamer használ "sima" Beyerdynamic vagy Audio Technika fejest. De ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
CsonkaImo
addikt
válasz pulutodurumo #17376 üzenetére
"De ez csak az én véleményem." Meg az enyém is. Persze megértem azokat is, akik a több.1-es fejhallgatókat preferálják, de ennyit nem érdemes kiadni értük szvsz.
-
d1abLo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
sziasztok. letettem az olcsó cumóról, úgyhogy... Szívesen várok javaslatotak a következőre:
Ár: 25.000 forint környékéig maximum.
Használat:
- Xbox One miatt lenne a vétel igazándiból (chatfunkció fontos)
- munkához is néha, de itt a mikrofont nem használom - PC (~6óra használat, ha már megveszi az ember),
- Kedvelem a mélyeket, de lehessen használni pl hírműsorokhoz is, ne nyomjon el mindent.
Vezetékes bőven megfelel persze. Film és zene nem szempont, az legyen csak ajándék "extra".
+Szemüveges vagyok, fejméret az átlagostól nagyobb A zárt rendszert kedvelném, nem baj, ha a mikrofon nem hűde szipi-szupi, de azért ne kergesse a halálba az embereket a zúgással.Ha bármi tuti tipp lenne, az tök jó. Ha van olyan füles, amit semmiképpen ne vegyek meg, azon információ is jól esne
HyperX Cloud II pl, amit eddig néztem. Csilivili világítás, meg a kobászos kábelborítás-ízesítés nem foglalkoztat. Mondjuk rózsaszín azért nem kellene. Köszönöm, hogy elolvastad, és annak a válaszát, aki erre is időt szán.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Ruszli66
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot, így gondoltam bepróbálkozom itt, hiszen itt kaptam javaslatot.
Hyperx Cloud fejhallgatóm van, a héten érkezett meg, minden baba, tökéletes volt eddig, aztán most nem nagyon akar szólni, minden max hangerőre van húzva és akkor is csak úgy hallok valamicske hangot, ha benyomom a kis hangerőszabályzón található, szerintem Push to talk-ra kitalált gombocskát.. Nem tudom mennyire befolyásolja, de frissítettem a Java-t és utána kezdődött el a probléma. Minden tökéletesen működött, java frissítés lement, elmentem zuhanyozni, visszaértem és nincs hang. Ötlet valakinek?
Üdvözlettel,
Peti -
MaMMonBelAg
újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha nem akkor elnézéseteket kérem!
Sajnos tönkre ment szeretett gagyi kis fülesem, de úgy voltam vele hogy amíg bírja addig nem veszek másikat. Viszont most eljött az ideje, hogy beszerezzek egy felső kategóriás darabot.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyiket válasszam. Sikerült kettő típusra leszűkítenem a döntést. Az egyik egy Roccat Kave XTD 5.1 Digital lenne a másik pedig egy Asus Strix 7.1. Leginkább játék és TS az amire használnám. Hangkártyám nincs, ezért a Roccat jó választás lenne, mert abban van, de nem tudom hogy az Asus-ba tettek-e hasonlót.Válaszotok előre is köszönöm!!!!!
[ Szerkesztve ]
Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani.” (Winston Churchill)
-
Dorien
veterán
válasz Ruszli66 #17386 üzenetére
"...elmentem zuhanyozni..."
Na látod, ez volt a probléma. Már a Gyuri is megmondta, hogy "Ne fürgyé le!".
Komolyabban: Másba dugva (MP3 lejátszó, telefon, PC, laptop) milyen a hangerő?
Ha ott is sz@r, akkor a fejesnek van baja, ha nem, akkor meg a gépednek.Wherever you go - go with all your heart.
-
d1abLo
senior tag
válasz MaMMonBelAg #17388 üzenetére
Mindkettő egy darab hulladék, felsőkategóriásnak közelsem mondható (csak árban). Nagyon rossz hangminőség jellemzi mind a két fejest, ezeket semmiképp se vedd.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
spanglee001
addikt
válasz MaMMonBelAg #17388 üzenetére
a strix 7.1 ben is van hangkari, de ahogy fentebb írták a felső kategória csak az árra értetendő, mert gagyik sajna ez van, szinte az összes "gamer" fejesbe belehallgattam már. A sokak álltal szidott tiamat 7.1 a legjobb amit próbáltam xonar u7 hangkarival viszont win 10 en már nem szól szépen, az új drivere fos.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Vettem egy razer kraken 7.1 usb fejhallgatót szépen szól nincs semmi bajom ,de van a gépben egy asus xonar .Tudtok ajánlani valami füllhagatót amivel jobban járok?HyperX Cloud ot nézegettem..........
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Bloody-Mary
csendes tag
Köszönöm a javaslatokat.
Kedden gyűjtök be egy Sennheiser GAME ZERO és egy Sennheiser PC363D-et teszt céljából. Szerintetek a Creative Sound Blaster Z kártyám képes lesz kihajtani őket ? -
d1abLo
senior tag
válasz Bloody-Mary #17395 üzenetére
sima liba
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
pulutodurumo
őstag
válasz Bloody-Mary #17395 üzenetére
Hangerő szempontjából szinte biztos. Minőség szempontjából szintén.
( A "kihajcsae?" a HiFi világra jellemző. 250, 600 Ohm ellenállású, teljesen más elvek mentén tervezett, hangolt fejeseket szokták erősíteni. )
A széles rétegeknek szánt modelleket olyan ellenállásra és érzékenységre lövik be, hogy ilyen gond ne legyen. Kb. egy telefon is elég kakaót ad neki.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
CsonkaImo
addikt
válasz pulutodurumo #17397 üzenetére
Én próbáltam az SB Z erősítőjével a 250Ohm-os Beyer Dt 770 Pro-mat. A hangerővel nem volt semmi gond, nem is tudtam teljesen felhangosítani, és ameddig bírtam teljesen torzításmentesen, kristálytisztán szólt. Egyedül a tér volt kicsit szűkös, ezért ruháztam be egy Presenter 2-re. A 32-60Ohm-os fejeseket viszi mint a rongyot.
[ Szerkesztve ]
-
kugli81
aktív tag
Még egy kérdésem lenne Az asus xonarhoz a HyperX Cloud vagy a Steelseries 9H fejhallgatóval járnék jobban? Sajna nem hallottam soha egyiket sem...
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.