- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Ezt a mailt kaptam tőlük:
From the description you provided, it appears that your microphone has developed a fault.
As your case has been reviewed, we will now pass it on to the RMA Department, who will release your replacement microphone for shipping.
Please be aware that there is no need to send the defective part back to us.
Aki nem tud angolul, röviden:
Küldenek egy másik mikrofont. Nekem nem kell visszaküldenem a rosszat.Így is lehet problémát intézni.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
I3ence
tag
Sziasztok!
Öcsémnek van egy HyperX Cloudja, aminek elhagyta a mikrofonját. Mivel lehetne helyettesíteni tekintettel arra, hogy elég elszabott formájú a jack bemenet?
Zalman MIC1-et találtam, amiről jókat írtak. Kérdés, hogy ezt be lehet-e dugni a headsetbe.
Egy, a gyárihoz hasonlító hajtogatós darab mégjobb lenne, amin mondjuk nem lóg 2m kábel feleslegesen. -
bombibmw
veterán
Srácok!
Ez egy újabb HyperX, Takstar Pro és még ki tudja, milyen márkának a klónja?
Mert akkor megérheti ennyiért.
Kérdés lehet az anyaghasználat, illetve a hangszóró minősége.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bombibmw #16154 üzenetére
Valszeg ez sem klón, hanem ugyan úgy a Takstar gyárja mint a többi hasonlót a Pro 80-at alapul véve, egy két apró módosítással.
A Pro 80 -hoz képest 2 módosítást látok:
plüss fülpárna a műbőr helyett,
rácsos, félig nyitott kialakítás a teljesen zárt helyett.Emiatt kevésbé zárja ki a külső hangokat a füles, vmint kevésbé lesz erőteljes a basszus, viszont szélesebb lehet a hangkép, és jobban szellőzik a füles.
Akinek nem kell a mikrofon és a tartozékok, annak jó választás lehet a Cloud helyett, viszont SZVSZ a mikrofon, az extra plüss fülpárna, a hangerőszabályzó és az extra kábelek stb. megérik az 5k-s felárat.
-
WunderKinder
aktív tag
Sziasztok!
Creative Alpha szokásos törésénél a Creative-nak írjak? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Kb. 2 éves a fejhallgató, foglalkoznak vele egyáltalán? -
CsonkaImo
addikt
válasz WunderKinder #16161 üzenetére
Igen Creative-nak kell írni, és foglalkoznak vele.
(#16160) Silent77: Ja igen, nevével kevertem.
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
Sziasztok,
Ha esetleg valakit érdekel gépcsere miatt van egy eladó Asus Xonar DG hangkártyám.
Részletek privátban. -
brobi76hun
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni végre egy igazán jó fűlest, játékokhoz használnám leginkább. Eddig csak csipógókat használtam de szereztem egy jó hangkártyát és kikel használjam azt.
Ki néztem három komolyabbat, de nem tudok dönteni mert annyira nem értek hozzá.
1.Logitech G633
2.Sennheiser PC 363D
3.SteelSeries Siberia Elit
Kényelem lenne az esődleges szempont de nem akarom hogy a hangzás rovására menjen.A Sennheiser tűnik a legkényelmesebbnek és (gondolom) jól is szól, de a jövőt nézve nem tudom hogy Win10-re kompatibilis lesz-e. És a legdrágább.
A Logitech kompatibilis, és jó rugalmas szoftverjeik vannak, de viszont nem valamiszép (de nekem jó) és nehéznek látom de a hangja bizos veri mind a két versenyzőt. Abban sem vagyok biztos hogy kényelmes a viselése.
A SteelSeries sem tűnik kényelmesnek és a fűlpárnák átmérőjét is kicsinek látom. Hangázban sem tudom hová tenni, az sem biztos hogy kompatibilis lesz-e win10-re .Bár nagyon dicsérik minden hol, biztos nem véletlen.
Segitsetek dönteni! Köszi.
-
CsonkaImo
addikt
válasz brobi76hun #16164 üzenetére
Sennheiser PC 363D. A kompatibilitás pedig a hangkártyától függ, mivel arra lesz kötve ha azt akarod használni, nem pedig az USB adapterre.
-
d1abLo
senior tag
Siberia elite a legjobb hangzásilag szerintem. Attól függ hogy játszol, ha komoly szinten akkor mindenképp a siberia, ha csak ilyen leülök játszogatok szinten akkor mindhárom fejes jó opció, ha a kényelem a fő szempont akkor a logi vagy a sennheiser.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
tunkiih
őstag
Üdv. Konzolhoz szeretnék vásárolni headsetet. A Steelseries Siberia V2-t néztem ki (adapter, átalakitó tiszta sor), használtan 14 körül látom őket. Tudna mondani valaki esetleg 1-2 fontos információt erről a termékről? Felejtsem el, nézzek másikat, ha igen miket preferálnátok? Ugy gondolom korrektebb lenne, mint a hasonlo árban lévő gyári ms xbox one headset.
Köszi a válaszokat előre is.. -
Foreverpocok
csendes tag
Sziasztok
segítségeteket szeretném kérni gamer headsetet szeretnék venni laptophoz használnám ezért akkor külső hangkártyás lenne a jó. ahogy olvasat. sajnos pc-m nincs gamer laptopom van egy asus g75 VW
1. olyan 30-45 ezer szánok rá
2.vezetkés legyen és egy jó mikrofon hozzá.
3.lehet 5.1 vagy 7.1 nekem mindegy csak jó legyen a hangzása szeretem a jó mély hangzásúakat.segítségeteket előre is köszönöm tisztelt Urak
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Siberia elite nagyon jó hangzás. Nekem nagyon kényelmes is volt. Kinézet is nagyon rendben van.
Viszont a minősége az katasztrófa! 3-3 ment tönkre nálam 5 hónap alatt. Pedig keveset használtam és mint a hímes tojással úgy bántam velük. Kettőnek egyszerűen kontaktos lett az egyik fele. A harmadikon pedig a mikrofon döglött be...
Evvel szemben az unokaöcsémnek nincs ilyen gondja vele már 10 hónapja használja minden nap. Viszont neki meg a fülpárnája ment szét a varrásnál..
Kár érte mert egy kiváló fejes lehetne de ezek tudatában én nem tudom jó szívvel ajánlani.
Beyerdynamic DT 770 pro viszont kiváló ha jó hangzást és mellé masszív minőséget is szeretnél.
Igaz nem gamer fejes és mikrofon is külön kell hozzá, de nagyon nem bánta meg![ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
CsonkaImo
addikt
válasz Foreverpocok #16171 üzenetére
HyperX Cloud I és valami Asus vagy Creative külső hangkártya, ami a keretbe belefér.
Szerk.: A hangkártyának legyen fejhallgató erősítője!
[ Szerkesztve ]
-
weres78
senior tag
Üdv!
Játékhoz keresek fejest. Alaplapi hangkártyám nem tudom milyen, Asus Gryphon z87...
Olyan fejest szeretnék, amiben jól lehet pozicionálni a hang forrását. Lehetőleg szóljon élvezhetően, legyen dinamikus hangzása. Minőségibb, tartós darabot keresek. Ha nem világít, villog, az nálam előny. Súlya nem gond, ha nagyobb.
Fontos, hogy MediaMarkt forgalmazza, mert ott kell levásárolnom egy összeget. Árat azért nem írtam, mert fogalmam sincs mennyit kell rászánnom, de rászánom...
Ha kell esetleg hangkártya, azt is írjátok, és ha kérhetem egy mikrofont ts-hez.
Hálásan köszönöm az ajánlatokat! -
Lokids
addikt
Nos ma megérkezett a mikrofon a hyperx cloudhoz. Megint tökéletesen működik.
Simán küldtek egy másikat UK-ból.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
veterán
válasz weres78 #16184 üzenetére
Itt a videó elején láthatod, hogy van rajta USB és Jack csatlakozó is, és ha USB-n csatlakoztatod, akkor megkerülöd az alaplapi hangkártyádat.
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz weres78 #16186 üzenetére
Szia! Nekem volt egy OZONE STRATO és nagyon szerettem amíg el nem tört(1év) és a vibramotor is tönkrement(nem volt basszus). Tehát nekem bejött a valós 5.1 csak jelen esetben az anyagminőséggel volt gondom és egy jó, minőségi darab meg sokba kerül ...így átnyergeltem a virtuál 5.1re. HD2000+DGX et vettem mert max 20eFt volt a keretem és így ha elromlik/törik valamelyik akkor csak azt kell cserélni.
-
zsoika
addikt
válasz GERIlla83 #16188 üzenetére
Röviden : Kicsi pénzért is lehet jót venni, persze ne várj csodát!
Hosszabban: Amikor kibontottam az Invotone HD2000 dobozát, majdnem rosszul lettem olyan gagyi kinézetű füles csücsült benne. Első ránézésre kicsi, könnyű és full műanyag...mintha "játék" füles lenne, de nem mutattam ki érzésemet mert karácsonyi ajándék volt. Kipróbálva viszont nagyon meglepett mert szépen szólt és kényelmes is. Könnyű (mert műanyag) így nem fárad el a nyakam mint a "gamer" Strato fülesben(volt olyan hogy izomlázam volt, de komolyan) Nagyon kicsire összelehet tolni a szárát, olyannyira hogy a 2éves fiamnak is jó...tehát nem esik le a fejéről mesenézés közben. Így tehát ami első látásra gagyinak tűnt az inmáron jó tulajdonság lett. Zárt füleshez mérten kifelé a játékból és befelé a külvilágból nem sok minden hallatszik. Ez pedig nekem fontos tényező volt mert a nappaliban játszok. Mikrofonnak Zalman Mic1- et használok amit rácsiptetek az egyébként éppen csak elég hosszú füles vezetékére. Tehát negatívumnak a 2m hosszú vezetéket lehetne felhozni, ha nem lehetne kapni hosszabítót. Hangerőszabályozást nekem multimédiás billentyűzet végzi, így a fülesen nem lévő hangerő potméter hiánya sem gond inkább előny, mert 1hibaforrással kevesebb és még nem is ront a hangminőségen sem.
Xonar: Ennyi pénzért best-bye de ma már úgy gondolom, hogy kicsit többet szánhattam volna rá. Creative Sound Blaster Z-t , x-fi titanium vagy külső hangkártyát vettem volna.
-
cyberkind
félisten
Megérné egy Asus Xonar DGX hangkártyára beneveznem?
Ilyen lapom van, ebből a kisebbik. -
weres78
senior tag
Itt van nálam a G633, illetve ismét kölcsön a G430.
A G633 nekem túlságosan csecsás, ezt biztosan vissza fogom küldeni. Hangban, ha ugyanarról a forrásról hallgatom ugyanazt, a hangja a kettőnek teljesen egyforma számomra.
Szeretném megkérdezni Tőletek, lehetséges, hogy a "belseje" lényegében alig tér el a kettőnek? Lehetséges, hogy a különbség és a felár "csak" a fícsör (rengeteg extra gomb, 16m színben villog, beépített hangkártya, stb) miatt van? -
weres78
senior tag
Korábban már kérdeztem, de szokásom szerint ebbe a témába is kezdem beleásni magam. Még mielőtt mélyebbre kerülök, jó lenne venni valamit.
Szóval elsősorban játékra keresek fejhallgatót. Fontos, hogy a hangforrások irányát jól adja vissza a szerkezet. Keret legyen mondjuk 40.000, de rugalmas.
Szolgáltatásait tekintve ez a Logi G430 tökéletesen megfelel, nem kell semmi extra. Viszont a hangja nem tetszik valamiért, lehet csak megszoktam ezt a gagyi Sennheisert (HD200).
Használt is jöhet, hangkártyám nincs csak Asus Gryphon Z87-on lévő. Ha arra is szükség van, ajánljatok valamit kérlek, illetve ha nem mikrofonos a fejes, akkor azt is (TS-hez).Köszönöm!
-
zsoika
addikt
válasz CsonkaImo #16199 üzenetére
+1 a Cloud-nak.
A DGX meg csak alap hangkari, de a fülessel összesen már így is többe fog fájni mint a Logi( persze hangzásban is más szintet hoz).
Az ajánlható fülesek listája (ár sorrend):
Maxell Retro DJ (nem biztos hogy jól illeszkedik a fejhez mert fix, nem forgatható)
Invotone HD2000
Superlux HD681 EVO
Takstar Pro 80(csak külföldről beszerezhető)
Kingston HyperX Cloud....stb, határ a csillagos ég.Szerk:"DGX meg csak alap hangkari"- t úgy értem hogy az ajánlott hangkártyák között......az alaplapi hangkártyák 95% át üti-veri.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest