- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Sondi1986 #1101 üzenetére
Bíztam benne, hogy nem kapom meg a gúglis gyomorszájast, bár a lustaságért magam is gyakran osztom.
Volt áprilisi tréfa is a 14.4, azért furcsáltam.Kösz szépen!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
m0h0senator
őstag
válasz m0h0senator #1104 üzenetére
An odyssey through the realm of consciousness.
-
joshua7
veterán
válasz m0h0senator #1105 üzenetére
Tesszaláció AMD optimizált volt? Csak mert a graphics score kb. 500 ponttal több a 'kelleténél'.
Semper Fi
-
joshua7
veterán
-
Sondi1986
addikt
válasz m0h0senator #1110 üzenetére
Evvel az eredménnyel az első lennél. csak fura ehhez a teszthez nézve: [link]
De a 14.2 drivernek is köszönhető. -
joshua7
veterán
válasz m0h0senator #1110 üzenetére
Ne kapcsold ki. Az AMD optimizált az alap, azzal kell futnia a tesztnek.
Csak a score miatt kérdezem, mert amit Sondi is linkelt, a kisebb órajel ellenére magasabb a graphics score.Mérne egyet más 7850 / 7870 / R7 265 / R9 270 tulaj is? Az új driverben ennyire megugrik a score?
Bale_E: ja igen. Te is megnézheted. Egy 13.12 vagy 13.11-et nézz kérlek.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
m0h0senator
őstag
válasz Sondi1986 #1111 üzenetére
most már csak azért is megnézem az utolsó whql-lel
mondjuk a 3dmark-ban semmit nem állítottam csak futtattam. mert ezen a linken jóval kevesebbet kapnak. Mondjuk lehet nem is húzták a vga-kat.
joshua7: akkor még várok hátha ennyit ugrik a score a drivernek köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz m0h0senator #1113 üzenetére
Nos Urak nem tudom ezt hova tenni.
AMD clean installal leszedtem a 14.2-t majd fel a whql.ez a kártya a ph legerősebb pitcairn magos 7870-ese?
[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
válasz m0h0senator #1114 üzenetére
Nem értem, miért ad 400-500 ponttal többet. Ez olyan, mint Malibutomi eredménye, azt sem értem, hogy lehet +1000 pont.
Van itt 1300/1350+ példány, szóval azért az nem.
Jó lenne, ha más is mérne egyet.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Habugi
addikt
válasz joshua7 #1115 üzenetére
Szerintem valami driver/3DMark bug.
Csinált egy tesztet, sokalltad a graphics pontszámot, csinált még egy tesztet tess nélkül, a graphics pontszáma semmit nem változott, ugyan akkor azt mondja az elsőnél pedig amd optimalizálra volt téve.
Amikor esetemben felhívtad a figyelmem, hogy nézzek már rá a tessre, sehol nem volt pipa, belőttem neki az amd optimalizáltat és esett 1000pontot a graphics score, ergo a második mérésénél annak ténye h nem nőtt a graphics score azt jelenti hogy az elsőnél sem volt bekapcsolva a tesseláció, mindegy mit mutat a driver.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Malibutomi
nagyúr
Egyébként az új 14.4 beta catalysttal visszajött a physics score-om, 12,800-13000 körül van újra a 4770K@4,7ghz. Csak abban meg nem jó a manuális ventiszabályzás úgyhogy nem merem küldeni vele a vga-t. Majd ha lesz rendes WHQL, akkor javítok a pontjaimon.
[ Szerkesztve ]
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Palit a cuccli, refhűtővel, a procin meg egy dark rock pro 2 van.
mod.: Elbaxtam, ha jön modi törölje a hszt plz
mindjárt lövök még 1 et
köszi[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Palit a cuccli, refhűtővel, a procin meg egy dark rock pro 2 van.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
joshua7
veterán
válasz hszilard666 #1125 üzenetére
Jó lesz ez. Ezt teszem be, mert több pontot adott, a másikról meg látom a boost-ot (ami
mégnem kötelező, hogy látszódjon, de ajánlott. ).Semper Fi
-
klac
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
Ez a konfig egy régi AT fekvőházban van.
Jobban csak az alaplap, alaplap mellett házon belül elfért a táp, a táp tetején meg 2 DVD író, meg 4 vinyó köztük egy venti is van.
A VGA k küzül az 5970 egy riser kard kábellel felemelve és az 5870 és NVIDIA fölött vízszintes helyzetben megy.
Úgy ahogy mondod, nem csak VGA kal hanem 4 vinyó plussz 2 DVD író, TV kártya, EVEREST 1010 táppal.
A Radeonokon Arctic Xtreme hűtés van, azok is szeretik a Wattokat.
Ha esetleg lessz VGA tuning az NVIDIA ki lessz véve.
Gondolom fogyaszt rendesen, örömünnep van Pakson he bekapcsolom.
Képet most nem tudok, de majd csináltatok róla ha jönnek ma hozzám fényképet is tudó telefonnal.
Akkor felteszem, nem egy felemelő látvány.[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
válasz joshua7 #1135 üzenetére
A proci hűtése Alpenföhn Brocken.
Az 5870 Sapphire az 5970 XFX mindkettőn Arctic Xtreme hűtés van. Az NVIDIA esetenkénti Physx megjelenítésére NVIDIA 8800 GTS 512 MB. G92 ref hűtővel.
A CFX mindkét radeon 860 1200 al megy.
A 3DMARK nak nem tetszik a proci meg a béta driver sem, ezért nem írtam meg ezeket, gondolom így nem elfogadható az eredmény. -
marquuard
veterán
Most tesztelem először, nem tudom, hogy ennél a kártyánál az átlaghoz képest mennyire elfogadható.
AMD FX-6300 4,2GHz
AMD R9 270X 2GBPSN ID: marquuard
-
joshua7
veterán
válasz m0h0senator #1142 üzenetére
Néztem azóta eredményeket a hwbot-on, de ott is ugyanaz jön ki: 1300MHz alatt tess on lehetetlen az akár 6900-as graphics score elérése. A programban semmit ne állíts, a driverben viszont tess on/off (AMD optimizált pipával illetve pipa nélkül) is mehet a mérés. Sok száz, akár ezer pontnak kell lennie a különbségnek. Olyan nincs, hogy nincs jelentős különbség.
Semper Fi
-
helkis
veterán
válasz joshua7 #1143 üzenetére
azt el tudom képzelni, ha sokszor volt driver csere (nem megfelelően), hogy valahogy összeakad a sok variáció a winben.. ezzel kéne egyet takarítani, aztán mehet fel a megfelelő driver: [link]
ez mindenkinek ajánlott, ha nem hozza rendesen a pontokat a 3dmark, de egy idő után csak a win-reinstall segít..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
lovas001
aktív tag
Mennyire igaz hogy a 14,4 es driverrel joval több score lesz az eredmény mint a 14,3 al? Próbálta már valaki?
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
helkis
veterán
válasz westlake #1146 üzenetére
ezt még nem próbáltam, a másikat pedig igen, mindkét driver-t maradéktalanul el tudja távolítani, mellékhatásoktól mentesen, ezért is ajánlottam.. itt van hozzá egy kis használhati-uti ha valakinek nem egyértelmű a működése: [link]
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSi ventus RTX3060ti doboz,garancia,beszámítás is.
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest