- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
válasz ricsi8800gt #1198 üzenetére
Csak nehogy bevezessük a fórumon,hogy mennyi legyen a minimális pontszám ami
javításnak minősül...(Ugye Kedves Joshua!?)"Majd azt én tudom hogy mit teszek ide meg mit nem." ..nyugodj meg,semmi gond
csak a felesleges feladatoktól szeretnénk megkímélni azt a fórumtársunkat aki önként,
és önzetlenül végzi a listák karbantartását.
Mellesleg ez a bizonyos 5 pont simán belefér a tesztprogramok hibahatárába,
ami ugye nem jelenti azt,hogy nagyobb lett a rendszer teljesítménye.THX!
Üdvözlettel: Ács Zoltán (gombcomp)
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
ricsi8800gt
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz ricsi8800gt #1202 üzenetére
Jó mind1 szerintem ezt zárjuk is le itt, mert ez OFF ebben a topicban. Majd Joshua a belátása szerint dönt.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #1202 üzenetére
Pontosan ki lehetne hozni többet a rendszerből , csak kicsit türelmesebnek , és hozzáértőbnek kell lenni.
És köszönd meg , hogy joshua nak még van hozzád türelme.
Tessék magadnak othon próbálkozni az 5 pontokkal, s majd egyszer szépen rájössz te is , hogyan működik ez a pontvadászat,
De a másik tanácsom , nyárra felejsd is el az egészet , télen van igazán értelme ennek az egésznek (csak akkor ha nem ln2-őt használsz)
Hidegbe meg lehet óvni a hardvereket a károsodástól a meleg miatt, a másik dolog meg nézegesd meg a listán vedd a fáradtságot ki mien hűtéssel meddig , mien fesszel tuningolnak , s akkor be tudod lőni magadbak is , hogy kb mennyi fér bele az adott hardverbe biztonságosan.
S nem csinálsz teszteket feleslegesen.
A másik a csere is ugyan annyi meló , mit egy új eredmény.(szinte)
Ne vedd sértésnek , hogy egy kicsit rádpirítottam, de ilyen követelményke vannak magammal szemben is , tudod mennyi próbálkozáson vagyok túl ? több százon, mégis csak mindíg az adott max -ot kértem a listára, vajon miért? Mert tekintettel vagyok másokra.[ Szerkesztve ]
vga
-
joshua7
veterán
Nyilván hobbiból csinálom ezt az egészet, meg mert érdekel a téma. Ricsit már többször kértem én is, hogy tesztelje ki az adott hardver végét és csak azt tegye be. De igazából ha apránként teszi be, nincs vele bajom, hiszen mostanában amúgy is kevés új eredmény jött be, ráérek frissíteni. Azonban kétségtelen, hogy a konfig 'végét' érdemes betenni csak. Én is mindig addig tesztelek, amíg biztosan tudom, hogy nincs tovább, félúton sosem hagyom abba.
Semper Fi
-
helkis
veterán
mi sem egyszerűbb, legyen 1db eredmény/konfig/nap a listára kerülés korlátja, értelem szerűen: adott nap legutolsó eredménye kerülne fel, a többi figyelmen kívül kell hagyni.. pl Josh este 20h kor ér rá frissíteni az oldalt naponta, akkor az addig beérkezett eredmények közül lenne a legnagyobb/legutolsó felrakva, így megvannak az eredmények is, van mozgás is a topicban (háta kedvet kap még pár user tuningolni) ill. nem kell senkinek sem erről írnia semmit a másiknak.. nincsenek félreértések stb.. (de gondolom ebben a konkrét esetben Josh eleve rájött már erre.. )
ez csak egy ötlet, peace!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
NFree
addikt
Kicsit erős voltam reggel bocs , eszem ágában nincs elvenni a kedved a bencheléstől bocs. csak éreztem valami nem idevágó hangnemet ahogy a többiekkel beszéltél, de lehet csak a reggeli ingerültségemből kifolyólag.
Szivesen várom azért az eredményeidet, csak tessék még a procit feltekerni legalább 3,7ghz ig(#1206) Johni5
Mien, mien , vagy már lelőtted magad bocs igyekszem majd a hejesirasra odafigyelni vagy ezzel tényleg kilövöm a biztit
bocs nem kötekszem többet.[ Szerkesztve ]
vga
-
glanyi
csendes tag
http://www.3dmark.com/fs/2122688
Helló, a 3d mark fire strike teszten kemény 373 pontot értem el a laptomon.
i7es proci
2gb-s vga-(GeForce GT 635M, driver friss),
8gb ram
Windows 8.1vírusirtó le volt tiltva
nem ment a háttérben más program
energy management magas teljesítményre volt állítva
töltő be volt dugvaAzért indítottam el a tesztet mert TF2-ben legalacsonyabb beállításoknál is előfordultak fps problémák.
Mi lehet az oka? Elég tanácstalan vagyok
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
AW M18xR2,780M sli, 3920XM,win7 64bit.Egy teszt volt csak...valószínű az utolsó kombined tesztnél már elfogyott a táp az OC miatt [link]
-
glanyi
csendes tag
Letöröltem a videókártyám (geforce gt 635m) driverét, és csináltam úgy is egy tesztet, csak az integrált kártyával, és 413 pontot értem el (geforce gt 635m -el 373 volt).
Van erre valami logikus magyarázat? -
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #1234 üzenetére
Gratt nos menj majd el a proci topikjába , hátha kapsz valami tanácsod , hogy átlépd ezt a cpu órajelet is .
vga
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #1241 üzenetére
Tiszta ciki javítanom kell az összeset , mert a kártya mókolt ln2 bios-a volt bekapcsolva s ezek nem a gyári órajelek Teljesen analfabéta voltam De azért kössz. Kicsi a tápom a tuningos eredmények egyenlőre elmaradnak, habár 11 be már csináltam 7500-at csak nem rakom be. Majd .
vga
-
odorgg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest