- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
Ez a konfig egy régi AT fekvőházban van.
Jobban csak az alaplap, alaplap mellett házon belül elfért a táp, a táp tetején meg 2 DVD író, meg 4 vinyó köztük egy venti is van.
A VGA k küzül az 5970 egy riser kard kábellel felemelve és az 5870 és NVIDIA fölött vízszintes helyzetben megy.
Úgy ahogy mondod, nem csak VGA kal hanem 4 vinyó plussz 2 DVD író, TV kártya, EVEREST 1010 táppal.
A Radeonokon Arctic Xtreme hűtés van, azok is szeretik a Wattokat.
Ha esetleg lessz VGA tuning az NVIDIA ki lessz véve.
Gondolom fogyaszt rendesen, örömünnep van Pakson he bekapcsolom.
Képet most nem tudok, de majd csináltatok róla ha jönnek ma hozzám fényképet is tudó telefonnal.
Akkor felteszem, nem egy felemelő látvány.[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
válasz joshua7 #1135 üzenetére
A proci hűtése Alpenföhn Brocken.
Az 5870 Sapphire az 5970 XFX mindkettőn Arctic Xtreme hűtés van. Az NVIDIA esetenkénti Physx megjelenítésére NVIDIA 8800 GTS 512 MB. G92 ref hűtővel.
A CFX mindkét radeon 860 1200 al megy.
A 3DMARK nak nem tetszik a proci meg a béta driver sem, ezért nem írtam meg ezeket, gondolom így nem elfogadható az eredmény. -
klac
aktív tag
-
klac
aktív tag
-
klac
aktív tag
Na igen, csak ennyi fért a lapba mert nincs rajta több PCI-e csatoló.
A proci hűtése Alpenföhn Brocken.
A RADEONOK az 5870 Sapphire az 5970 XFX mindkettőn Arctic Xtreme hűtés van. Az NVIDIA esetenkénti Physx megjelenítésére NVIDIA 8800 GTS 512 MB. G92 ref hűtővel.
A CFX mindkét radeon 850 1200 al megy.[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
-
klac
aktív tag
Vettem a bátorságot, a GPU órajelen emeltem.
Újabb eredmény.
ASUS 6990 Accelero plus hűtéssel és PowerColor 6970 dual ventis hűtéssel radeonok.
Az NVIDIA 88GTTS 512 ez a Mafia II és más Physx re nagyszerű.
A procin még a 775 ösről maradt Alpenföhn Brocken hűtő van egy egyszerű ( vasszeg ) alátét alkalmazással hogy elférjen az alaplapban. -
klac
aktív tag
válasz joshua7 #3165 üzenetére
Köszönöm a biztatást és a gyors felvezetést, egyben elismerésem a tevékenységedért.
Jogos az észrevételed, azért is igyekeztem közölni a szükséges adatokat.
Bár nem egy csúcs teljesítmény, de konfiguráció terén ennyire telik anyagilag, a kísérlet lehetősége viszont adott, és nálam ez számít. -
klac
aktív tag
Na, most ezt futtattam le, hoztam hogy itt meglegyen.
CPU XEON X5470 4ghz.-en ARCTIC Freezer 7 PRO Rev.2 hűtővel.
ASUS 6970 DCU II DCU II hűtővel 900Mhz.-en
az NVIDIA 8800 GTS 512 gts gyári hűtővel. -
klac
aktív tag
Hamár ennyire benne vagyok ...
Xeon X5460 proci 4050 Mhz.-en Arctic frezer EXTREME hűtővel
Kettő Amd Radeon 6970 Sapphire ref gyári hűtőkkel.
NVIDIA 8800GTS 512 gyári ref hűtéssel.4x1 GB CSX Diablo DDR2 memóriákkal
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
Egy javítás, nem lett sokkal több pont.
ASUS 6990 Accelero Twin Turbo hűtéssel és PowerColor 6970 dual ventis hűtéssel radeonok.
Az NVIDIA 8800 GTS 512 gyári ref. hűtéssel, ez a Mafia II és más Physx re nagyszerű.
A procin még a 775 ösről maradt Alpenföhn Brocken hűtő van egy egyszerű ( vasszeg ) alátét alkalmazással hogy elférjen az alaplapban.
Úgy látszik itt a proc. automatikusan nagyobb órajelet vesz fel, biztosan a terheléshez igazodik. -
klac
aktív tag
Frissült a 3DMARK megjöttek vele a pontok.
ASUS 6990 Accelero Twin Turbo hűtéssel és PowerColor 6970 dual ventis hűtéssel radeonok.
Az NVIDIA 8800 GTS 512 gyári ref. hűtéssel, ez a Mafia II és más Physx re nagyszerű.
A procin még a 775 ösről maradt Alpenföhn Brocken hűtő van egy egyszerű ( vasszeg ) alátét alkalmazással hogy elférjen az alaplapban.
Úgy látszik itt a proc. automatikusan nagyobb órajelet vesz fel, biztosan a terheléshez igazodik. -
klac
aktív tag
Sapphire HD 7970 OC és a másik nem OC. Az OC DualX hűtéssel, a nem OC referencia hűtéssel. A proc hűtése Alpeföhn Brocken, órajele 3900MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest