Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Szeretnék tesztelni, a kérdésem milyen felbontáson, milyen beállításon futtasam a 3d mark 13-at (Fire strike)?
A választ előre is köszönöm -
ffodi
veterán
Kattints a felső sorban a Custom helyett a Tests-re, itt jobb szélen megtalálod a FireStrike-ot, ott tudod indítani. (katt a FireStrike képére, majd az Extreme és Demo elől vedd ki a pipát, ha van, végül run......)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Habugi
addikt
Kérek szépen egy listás eredmény frissítést:
A configban nem történt változás, nálam valamiért nem jelentkezik ez a - kb.2000k physics pont a friss 3DMarkal. Lehet úgy voltak vele hogy az AMD-nek úgyis mindegy?
Köszönöm!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz joshua7 #1060 üzenetére
14.3 < 13.12 whql downgrade valamiért azt okozta, hogy a tesszelációnál semmi sem volt bepipálva.
Javítva:
Szép is lett volna ha lenne miből 2m-et levonni, majd 20év múlva(#1059) Johni5:
Thx!
Csalóka a CPU-Z adat mert 1.425re van állítva, ugyan minden energiatakarékos opció ki van lőve, viszont a lapomhoz nincs olyan bios amiben lehetne LLC-t állítani, azzal még lehet javítani.
Terhelés alatt viszont jól mutatja...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Sondi1986
addikt
-
Habugi
addikt
Tunningosnál a második gpu-z ablakban nem váltottál át a memory fülre!
Nyugodtan kínálhatod még a TOP-ot szerintem, nézd meg a simám hova felmegy.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
joshua7
veterán
válasz Malibutomi #1072 üzenetére
A tesszaláció ugye AMD optimizált? Mert a többihez képest soknak tűnik az a + ezer pont.
Semper Fi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #1074 üzenetére
Most nézegettem, és úgy fest a második teszt szalad meg nagyon a VRAM emeléstől nálam.
3-4 fps plusz még az 1650-es memóriához képest is. Meg a physics+combined tesztekben is nyertem 1-1,5fps-t a proci finomhangolásával. -
h1mpi
félisten
válasz Malibutomi #1075 üzenetére
Még nyernél, ha a memóriát CR-t 1T-re tennéd és a tRFC-t 122 körül. Persze ha bírja. Rövid teszt erejéig bírja a 4.8-at is a 4770K.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Malibutomi #1078 üzenetére
Mennyi feszt adtál neki? Én 1.408-at szoktam neki adni, de nem megy 70 fok fölé.
Itt láthatod a CPU-Z értéket.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Malibutomi #1080 üzenetére
nem lesz baja ennyi idő alatt, főleg, mivel nem megy fel a hőfok a rövid Physics teszt alatt.
-
joshua7
veterán
válasz jones965 #1077 üzenetére
Tényleg? Erről nem tudtam. Nohát, nohát.
Csak érdekes, hogy a többi eredmény szépen beesik 13200-13500 pont közé, nagyjából lineárisan emelkedő órajel mellett. Szóval ahhoz képest a 14600 pont soknak tűnt. Vagy a Vram órajel jelentős plusza miatt lehet ennyi a diffi?
Neked nincs eredményed?szerk:
Malibutomi: A Vram kérdést meg is válaszoltad, ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
jones965
Modder
válasz joshua7 #1082 üzenetére
Gondoltam, hogy nem lesz újdonság, csak biztos ami biztos alapon közöltem.
Ma elképzelhető, hogy LN2 alatt megnézem a GTX780Ti vga-t, ugyanis a fesz kérdés megoldódott, aztán megnézem az R9 290X matrixot is LN2 bios-al. Utána többet látunk, hogy ténylegesen lineárisan skálázódik az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Malibutomi #1072 üzenetére
Ez szép eredmény, de hogyan lehet az, hogy az előző eredményedhez képest itt +~60 MHz a VRAM és +600 pontot kaptál, úgy hogy más nem változott? Annak ellenére, hogy validálja a futuremark, még valami nem kerek ezzel az eredménnyel szerintem. (hozzátéve, hogy driverből sem a legfrissebbel van fent, ami akár még pluszt is hozhatna.)
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Közben csináltam egy kis mérést a dolog kedvéért.....
4 mérést végeztem az ominózis FireStrike 2 tesztjével, kettőt 1250 MHz-es VRAM órajellel, kettőt 1550 MHz-es VRAM órajellel, minden más azonos volt. (GPU órajel stb....)
Az eredmény az, hogy valóban számít a VRAM órajel (ezt nyilván senki sem várta másképp), viszont +300 MHz emelés hatására lett jó közelítéssel +2 fps. Visszaszámolva ez +60 MHz emelésre még 0,5 fps sincs, így az a +3-4 az elég irreális. Persze az is lehet, hogy nálam nem OK valami........
-
Malibutomi
nagyúr
Hát passz, én is csak gondolom hogy az miatt lehet, de itt van még pár eredményem:
14535 graphics
14376 graphics
14255 graphicsMost fejből már nem vágom melyik milyen órajelen volt. az előző eredményem volt 14149 graphics 1275/1700-on. Ez a mostani 1280/1715.
Azt nem tudom, hogy attól lehet-e hogy a procin hangoltam (magasabb uncore, meg a memóriát raktam performance-re). Azt tudom hogy a 13.12 driver több pontot ad mint a 14.x
-
ffodi
veterán
válasz Malibutomi #1088 üzenetére
A driverek között biztosan van némi különbség, illetve a proci hangolása is biztosan segít, de talán nem ennyit, és nem koncentráltan a 2. graph tesztben.
Néztem külföldi eredményeket, és magasabb órajelen 700-1000 ponttal kevesebb GPU scoret kapnak, mint te.
A tesztek alatt mi a helyzet az IGP-vel? Le van tiltva, vagy aktív?
-
jones965
Modder
válasz joshua7 #1082 üzenetére
Léggel eddig megy egészséges fesz mellett ( 1,36V).
Ezen is aktiválva lett az LN2 bios, így nem ússza meg ez sem az újra nitrózást. 1,85V csak elég lesz már valamire.
Viszont Malibutomi eredményéhez képest azonos cpu órajel mellett jóval több a physics score, ami a cpu fesz miatt lehet. Néztem alacsonyabb fesz mellett ugyanezen órajelen, és lényegesen csökken a pontszám.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Malibutomi #1093 üzenetére
Azért a valamivel több, mint 500 MHz-nyi órajelkülönbség a RAM-nál, az is sokat számíthat.
Valamint itt is érdemes figyelni a GPU score-t. Arányosan nézve ez is jó messze van a 14,6k-s ponttól......
-
Sondi1986
addikt
válasz Malibutomi #1095 üzenetére
Nem váltottál win7-ről win8-ra?
-
Sondi1986
addikt
válasz Malibutomi #1098 üzenetére
Nekem a 14.4-től ilyen lilás a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest