- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
Arra jó, hogy lásd azokat az apró mozzanatokat amik pl engem már idegesít!Ugrál össze vissza , ah a akar mint a bolondgomba Tv nézésre mind1, nekem 60Hz elég, de ha pl játszol is rajta pl vezetsz egy szimulátoros játékkal akkor természetesen jobb ha minden egyes rezdülést érzel! nálam ez a 100Hz
XiaomI RedmI Note|||
-
fradi81
veterán
Szóval a 100Hz azt akarja itt jelölni, hogy másodpercenként 100 képkocka jelenik meg?
Ha a kijelző 10ms-t tud akkor 1000/10ms=100'Hz', erről van szó nem?moto g72, Ninebot d28e
-
pappen
tag
Sziasztok!
LCD LED TV vásárlásán gondolkodok. 94 cm-es lenne a legmegfelelőbb.
A következő modelleket néztem ki eddig:
Samsung
Philips
LG
Van még valamilyen itthon kapható elfogadható márka?
Ami fontos: Full HD, DVB-C, USB videó, Scart, HDMI, PC csatlakozó, 100 Hz.
Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
Köszönöm.Üdv.
AMD-ATI
-
Julot
aktív tag
Én azt hallottam egy Euronics.-es eladó barátomtól, hogy a Phillips kivonul Magyarországról, megszünteti a márkaszervizeit is, és ezért az Euronics beszünteti a forgalmazását a Philips termékeknek köztük az LCD-LED Tv-knek is. Ebből mi igaz? Az utóbbi nem érdekel túlságosan, megvenném máshol, de ha kivonul a Philips magyar honból, akkor az már annál inkább!
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Bear
aktív tag
Én ezen nem aggódnék. A Philipsnek van gyára Székesfehérváron, az én TV-m is ott készült. Ha kivonul is, az nem egyik napról a másikra lesz, és a termékek forgalmazása és szervizelése ugyanúgy fog menni tovább, másként nem lehet. De miért is adnák fel a Magyar piacot? Ha nem is vezető gyártó de szerintem sok TV-t ad el.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
40- 42 inch-es tv-t szeretnél venni, max 160K Huf-ért.
Nappaliban fogom használni, és ez lesz a monitor is, htpc+házimozihoz lesz kötve.
A tv-vel kapcsolatban annyi elvárásom lenne, hogy minél szebb képe legyen és minél kevesebbet fogyasszon.
Ennek tükrében tudnátok ajánlani egy két modellt?Üdv
Zsolti -
lorinser
senior tag
Ez biztosan nem igaz. Inkább az lehet, hogy a Philips nem fizetett annyit az Euronics-nak, hogy forgalmazzák a termékeiket. A samu és az lg meg tolja a pénzt.
Az azért elgondolkodtató, hogy ha akar az ember venni egy TV-t, akkor feltűnően samura akarják az embert mindenáron rábeszélni. Én is amikor TV-t vettem, csak samut akartak nekem eladni, aztán kértem, hogy ugyan tegyék már egymás mellé az általam kiszemelt Philips mellé azt a samut......aztán a Philips jött velem haza. Az eladó is csöndben elismerte a döntés helyességét.
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyik a jobb tv a következő 2 közül?
Elsősorban filmek lejátszásában, képminőségben érdekelne:
Panasonic TX-L42ET5E 3D SMART LED
vagy
Samsung UE40ES6100 3D SMART LED
Egy-két napon belül szeretném az egyiket megvenni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Drechsler Dávid
-
KardosI
csendes tag
Sziasztok,
32"-os LED TV-t keresek. Nehéz a döntés, rengeteg termék van, és a nagy árkülönbséget sem értem (90-150.000-ig terjednek amit néztem).
Amire kell:
- Foci EB
- Filmek (számítógépről is).Amit tudni kell(alap):
- 100 hz,
- full HD
- legalább 1920x-os felbontás.(Márkák közül a Sony, Samsung (most ők a királyok?), Philips (minőségben tényleg gyengébbek?), de más is jöhet (JVC?, Panasonic?). Van valami preferált márka ami jobb a többinél?)
Megbízható TV-t keresek, és mint mindenki, a legjobb vételt , lehetőleg jó áron
Előre is köszönöm a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
basel00
tag
Sziasztok
Jövőhéten szeretnék venni egy LEd tv-t mégpedig 160-180e között!
Légyszives ajánljatok már tv-ket amik szerintetek jó és ebben az árban van!!legjobban MKV filmek lejátszására kellene!
köszönöm a válaszokat előre is
-
idegen lény
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy az LG 32LW4500-as TV-nek is 37 ms az input lagja? Ha igen, akkor játékhoz ez soknak számít? Nem interneten, hanem csak Nintendo GameCube játékkonzollal szeretnék rajta játszani egyedül, de félek attól, hogy a TV-nek túl nagy az input lagja. Ha valaki játszott már ezen a típuson bármilyen konzollal, arra kérem, hogy írja le a tapasztalatait! Köszönöm!
Konzoljátékhoz mekkora input lag jó még?
Nem interneten, hanem csak Nintendo GameCube játékkonzollal szeretnék játszani egyedül, de félek attól, hogy a megvenni kívánt TV-nek túl nagy lesz az input lagja. De mi számít már túl nagy lagnak, ami már zavaró egyszemélyes játékban is?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
BeeNiTTo
tag
üdv.!
Tv-t szeretnék venné
Főbb szempont:
nappal is nézném ˛/szép kép
Full HD
Pc vel lenne összekötve és játékra is használnám..
Usb-ről film nézés
Erre meilyk jobb lcd,led,plazma?ár max 200 000 HuF
és márkábol szerintetek meilyk a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
NAgyon szemezgetek egy LG42LM660S TV-vel vagy akár várom jó ár-érték arányút!
Keresgéltem, de nem találtam teszteket...
Van valakinek valamilyen tapasztalata ???
Köszönöm a segítségeteket!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
BeeNiTTo
tag
Samsung UE-40D5000-erről mi a véleményetek?
-
nextman
aktív tag
En ezen gondolkozom, errol mi a velemenyetek? Megeri ennyiert?
http://www.olcso.hu/muszaki_cikk/TV/Samsung_UE-40D6100_LED_televizio-arak_320890333.html
[ Szerkesztve ]
-
ajani
aktív tag
Jó sok kérdés, kevés válasz...
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Blue@X
senior tag
Hogy gyarapítsam a kérdéseket, én is tanácsot kérnék hogy melyik lenne a legjobb vétel. Használatot tekintve PC-re lenne kötve és néha TV.
-
Azteeek
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy LED tv-t 150-180 ezres árkategóriában, de nem tudok választani, tudnátok ajánlani párat?
lehetőleg 102-106 cm-es legyen, LG,Samsung vagy Sony -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy új tv vásárlásra szántam el magam.Mostani LG lcd tv-m váltanám le egy Smart 3D LED tv-re 2db-ot néztem ki de nem tudok dönteni.
Nincsenek 1 árkategóriában de nem az az eltérés nem számít.Mindenképp smart tv-t szeretnék,így fontos a Smart funkció "minősége" illetve 3D..szeretném elkerülni a fejfájós,rosszullétes szitut ami a samsungnál van.
No és a szemüveg:Samsung oldalán nem írják,hogy adnak hozzá viszont az Lg-n meg írják h 4+1 ezek hogy vannak?!írjatok tapasztalatot,meg hogy melyiket érdemes venni..
-
boy25
csendes tag
Sziasztok!
Két modellt szemeltem ki magamnak: Samsung UE55D7000 vs. Philips 55PFL7606. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel? Ki melyiket ajánlja (esetleg látatlanban is?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
blakey
titán
Samu, jobb, mint a philips.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Azteeek
tag
Ezek közül segítsetek választani, melyik éri meg a legjobban szerintetek?
-
blakey
titán
válasz lorinser #385 üzenetére
Majd ha idő előtt szervízbe viszed, akkor rájössz. Nem képminőség meg egyebek miatt, hanem a megbízhatóság miatt, sajnos nagyon sok a meghibásodás, persze itt is vannak kivételek. De lényegtelen, hiszen partalan vita lesz, kinek a pap, kinek a papné. Én egyiket sem választom.
Ha az ambilight akkora siker lenne, akkor a többiek is belevágtak volna.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lorinser
senior tag
Ez tényleg parttalan vita lesz. Az én Philipsem már 3 éve nálam van és a családban van egy másik ami pedig lassan 10 éves. Szervizt egyik sem látott. Tehát még nem "jöttem rá".
Az Ambilight-ot meg nézd meg egy megfelelő helyen és rá fogsz jönni, hogy mitől is olyan különleges. Az Ambilight le van védve és nyilván nem adja olcsón (vagy nem is adja) a Philips.
-
blakey
titán
válasz lorinser #387 üzenetére
Nem azért írtam, hogy bárki megsértődjön, tudom, hogy mi a szitu, minden elromolhat, de sajnos saját bőrömön tapasztaltam, hogy a philips többszőr megadta magát, 2 lcd, egy dvd és ismeretségi körömben többeknek. Senkit sem akarok lebeszélni róla, de ha kérdezik és van másik alternatíva, akkor azt ajánlom. Tudom, hogy a samu is elromolhat, azt is, hogy esetleg más hibái is vannak, de mégis kisebb százalékban romlik el.
Imádom a philipset, de sajnos nem tökéletesek, régen még "majdnem" azok voltak, gyakorlatilag mindenük megfordult nálam, elemtől az lcd-ig, konyhagépek, stb.
Ambilight: nekem az a funkció amit ki kell kapcsolni, plusz egy "felesleges" feature," szem átverős", van akinek tetszik, használja, nekem nem. A védettség semmit sem jelent, ha nagyon működne akkor már más néven, esetleg másképpen alkalmazva rég beépítette volna valameylik gyártó a tv-kbe.
-
lorinser
senior tag
Nem sértődtem én meg. Nekem még most is több Philips termékem van (LCD, médialejátszó, DVD és BluRay lejátszó, háztartási gépek) amikkel mint korábban említettem semmi gond, szerelő nem látta egyiket sem. Ezért ha tőlem kérdezik, akkor a Philipset szoktam ajánlani (és nem csak a képminőség miatt).
Az Ambilight-el kapcsolatban pedig egy kis olvasni való amiből kiderül, hogy nem "parasztvakítás" és hogy akinek ilyen TV-je van otthon, miért is beszél róla elismerően: Ambilight
-
Tsabeee
csendes tag
Sziasztok,
Tervezek Samsung LED TV venni: UE46D7000 vagy UE46D8000
Valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban???Köszi!
-
blakey
titán
Két kategória, nyílván a 8000-es jobb, de kérdés, hogy mennyi a kettő között az árkülönbőzet. Tavalyi modellek, a 7000-es egy jó tv amennyiben sokkal olcsóbban jutsz hozzá, mint a 8000-eshez. Ha minimális az árkülönbség, akkor a 8000-est ajánlom.
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
LED-es LCD TV-t vásárolnék min. 50, max. 55 inch méretben, kb. 80 % DIGI kábeltévé használat, 20 % egyéb!
Max. keret: kb. 330 eFt.Ami nem fontos:
-3D
-internet, stb. "sallangok"Akinek van használható ötlete, az kérem ossza meg velem!
Köszönöm
S3x, hifi & rock and roll
-
blakey
titán
Ha ilyen sok a kábeltévé, akkor a plazma jobb választás lenne, szerintem, egyrészt 50" lcd nemigen van másrészt 330e-ből nem jön ki egy 55" viszont plazmából kijöhet mondjuk egy st50-es de akár egy tavalyi 55"-os is.
-
sony309
őstag
Köszönöm Neked és Zjunior-nak is a választ!
Tőled viszont azt kérdezném, hogy nem pont a sok kábeltévé használat miatt lenne jobb egy LED LCD, mint egy plazma a beégés miatt!
Nagyon nincs kedvem kapcsolgatni és zoomolgatni, ahogy a plazma topicban mondják!
Lusta vagyok erre is odafigyelni!S3x, hifi & rock and roll
-
blakey
titán
Mindkettő kompromisszumokkal jár, tény, hogy lcd-re "nem kell odafigyelni", előfordul, hogy kifogsz egy olyan lcd-t ami mentes mindenféle "clouding"-tól. Nekem most ledes lcd-m van ha úgy gondolod, hogy nem kívánsz foglalkozni a "beégés" elleni védelemmel, akkor egy ips paneles lcd jó lehet, mondjuk az amlített lg, viszont az "csak" 47"-os. Azért javasoltam a plazmát, mert ebből az összegből egy nagy, szép és jó darabot lehet venni. Az idei lcd-k nagyon elszálltak az árral.
-
fdisk
őstag
A media markt-ban most 10havi kamatmentes részletre lehet venni ilyen 3d led tv-t.
Philips 32PFL5507K 3D SMART LED
Kérdés,h megéri-e a pénzét a tv?
Érdekelne pl a megbízhatóság.Régen sok rosszat lehetett hallani a philips termékekről úgy általában.
Most is ez a helyzet?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
ouzohuto
senior tag
Amúgy én nem mondom, hogy rossz sőt elég jó kis tévé lehet, de szerintem a 3D-t minél nagyobb TV-n jó nézni, ezért arra ez kicsi 46" talán már jó.(szerintem) Élőben megnézted már? (kb 1 órája voltam ott, de mivel nem erre figyeltem észre sem vettem )
XiaomI RedmI Note|||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest