-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Klotz, Cordial, Roland Black - én is ezeket használom, maximális elégedettséggel PA technikánál is. Próbálkoztam drágább QED kábelekkel, de az én rendszeremmel nem igazán vettem észre előnyt az olcsóbb, sokkal jobb ár/érték arányú fent említett kábelekkel szemben.
Egyébként vettem egy Q-Acoustics M20 HD párat, sajna az AirPulse bal oldalsó hangszórója elkezdett súrolni. Cserélni nem tudták, így visszakértem a pénzt. Viszooont a Q legalább olyan jó, karakterileg neutrális, hátlapján 3 bass eq mode található, egy olcsó szobakorrekció. Mégha papíron 55 hz is van megadva, a Q nem a szobamérést teszi közzé, így csalóka lehet elsőre. Az AirPulse-nál mélyebbre megy, és kevésbé kiemelt 70 körül. Tegyük hozzá, hogy az EQ-t a “kiherélt” helyre kapcsoltam, mert a kis 30 négyzetméteres lakásban hamar rezonanciakatasztrófa állhat elő. Tervben van egy minőségi mélyláda beszerzése is, sajnos az olcsóbb portosokkal nem tetszett a zenei élmény, a fentebb említett rezonanciakatasztrófák jöttek létre. Zárt SVS, REL, B&W… néha hiányzik a 30-45 közti tartomány. Szerencsére kezelhető ez a depim, mert nagyrészt régebbi hangszeres dalokat hallgatok, amihez nem indokolt, de addig fog csipkedni a kisördög, míg be nem szerszem.
[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
-
arcitec
addikt
Tudtok ajánlani PC-re Edifier R1280DB illetve Edifier R1700BT helyett hasonló kategóriát, ami tartós is? Mindenképp bluetooth képes kell. Mindkettő Edifier-en 1 évet bírt a bluetooth. Így aki BT-re akarja használni nem javasolt termékek részemről.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bedvóter
tag
Csak egy vélemény a nem ajánlott 2.1 rendszerekkel kapcsolatban.
A rendszer:
PC (USB kimenet) -> Topping E70 Velvet (XLR kimenet) -> Topping L70 (RCA kimenet) ->
EDIFIER S351DBAz eredmény:
Jó térleképzés és felbontás, kiegyenlített, hosszan hallgatható hang.
Mindez egy meglevő, sokkal drágább rendszerhez képest.
A basszust én egy kicsit lejjebb vettem a mélynyomón (-2dB).
És persze nem árt minőségi USB és RCA kábelt használni.
Szóval ha gondoskodunk az EDIFIER megfelelő táplálásáról, akkor szépen tud szólni.
A 1,5-szer annyiba kerülő S2000-rel simán állja a versenyt (az itt hiányzó basszust persze csak egy mélyláda fogja meghozni).[ Szerkesztve ]
Amikor egy vita során már mindenki hülyének néz engem, akkor biztos lehetek abban, hogy nekem van igazam.
-
bedvóter
tag
-
válasz bedvóter #66304 üzenetére
A 1,5-szer annyiba kerülő S2000-rel simán állja a versenyt (az itt hiányzó basszust persze csak egy mélyláda fogja meghozni).
Nekem van Edifier S351DB és S360DB. S3000-t is próbáltam. Utóbbi teljesen más minőségi kategória, s mélyben pont ugyanannyira megy le, egymás mellett próbáltam az S360DB-vel. Az S2000 meg elvileg tökugyanaz, mint az S3000, csak kisebb; legalábbis mindenki ezt mondja aki próbálta mindkettőt.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Rendszer bővítés előtt álok és mélyláda kiválasztásában kérem segítségeteket.
25nm-es amerikai konyhás nappaliban van jelenleg egy M-Audio Bx8-as stúdió hangfal pár Tangent Preamp 2 előerősítőre rákötve.
Ajánlanátok ehhez a szetthez egy, a fenti szobába reális teljesítményű mélyládát? Első körben 40 ezer Ft a keret és használt is szóba jöhet.
-
arcitec
addikt
Hahaha, nálam is működik, csak a BT nem... De ügye nálad az van ami, nálam meg szintén. De amúgy kérdés volt az esetleges következőre és nem arra, hogy másnál jó-e.
Egyébiránt sok sikert hozzá. De egyébként is számomra kissé harsány volt
- (igaz talán bejárta magát, a magas teljesen le véve, a 1280BT gyengébb valamivel, de legalább kiegyenlítetteb volt. Szóval akár hogy is, nálam ez van, megdöglött mindkettőn a BT 1 éven belül, többnyire a BT volt használva.
U.I: Majd írjad meg meddig bírta nálad a BT.
#66311Viktor77: És nálad is a BT megy állandó használatban, nem a vezetékes vonali csatlakozás?[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz vendingo #66317 üzenetére
Nyilván az lesz, csak nem biztos, hogy örülnék egy másiknak, immáron 3.iknak.
Egyébként érdekes az 1700-on lassabb volt a módozatok váltásnál, és a be-ki kapcsolásra
is 1-2 sec volt mire megtörtén, sőt a BT csatlakozás is. Most pedig a távkapcsolóra
egyből bekapcsol. Ezt csak érdekesség gyanánt írtam le.
Az azonban tuti, hogy a kínai termékek továbbra sem tudnak meggyőzni, nem még autót is azt. Akár mit mond akárki, hogy nála jó, nálam 2 megpukkadt és talán nem véletlen.
Aki a kínai autót is árulja, tuti mercivel, vagy valami nyugati csodával jár...[ Szerkesztve ]
-
válasz arcitec #66316 üzenetére
Szerintem ez csak szoftveres probléma, a BT maga egy bugos izé. Így se megy?
1. eszközön (telefon, PC, stb) elfelejteted az Edfifiert.
2. hosszan nyomod az Edifier távján BT gombot (így reseteled a hangfalt)
3. újra megpróbálod csatlakoztatni.Ezt így, ebben a sorrendben. Nálam is volt már párszor más cuccal csatlakozási probléma, ez mindig megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz lezso6 #66319 üzenetére
Nem gondolom bugnak, mert az előzőn sem volt az. 1 éven keresztül működött és a másik is egyik napról a másikra adta meg magát. Ki lett kapcsolva több percre semmi hatás. Még egy eszközön sem ment el a BT egyébként, nincs a BT-ben semmi bug. A vonali az működik. De mint írtam a bekapcsolási reakció is más.
De azért köszi ....Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
válasz arcitec #66320 üzenetére
Tökmindegy minek gondolod, érdemes kipróbálni, amit írtam, feltéve hogy meg akarod oldani a problémát... Nekem már volt ilyen BT fülessel meg telefonnal is, hogy egyszerűen nem lehetett kapcsolódni. A kikapcsolás az semmit nem ér. El kell felejtetni egymással a két eszközt meg resetelni.
-
arcitec
addikt
válasz lezso6 #66321 üzenetére
Most megcsináltam amit ajánlottál és semmi. Azt megjegyezném, hogy nem gondolom a dolgokat, hanem tudom és tapasztalom, mert van több BT eszközöm vagy 6 és füles is és nem volt gond egyikkel sem soha. Az előző is meghalt, mert cserélték és ez is az lesz.
De nem akarok ezen vitázni és senkit győzködni, az eredendő kérdés:
Mire lehetne cserélni ami tudja a BT és nem kínai. Köszönve
U.I: Apropó és mennyire fontos a garancia. Volt ahol 1 évvel árulták. És mikor megy tönkre? Amikor pont lejár az 1 év. Szóval jöjjön csak az a törvény ami 10eft felett 2 évet ír.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest