-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Mivel Videoton hangszóróimat nem hozhattam át az új lakásomba, szükségem lenne egy jó minőségű hangfalpárra. 99%-ban zenét hallgatok, 0,5-0,5%-ban játszok, és nézek filmet. (Filmet a moziban szokás ) Egy kis 1 szobás lakásba költöztem, jelenleg egy Samsung MM-J430D a mindenes, egészen jól szól, bár nekem valami hiányzik. Használtam anno nagyon sok 2.1-et, (Creative P380, Creative A250, Creative T3300) de a hatásvadász mélye, és a szatelit hangszórói nem adtak számomra kielégítő hangot. Hallottam a Genius SP-HF 1250B-t is, szép hangjai voltak, de számomra picit vérszegény volt a produkció mélyek terén. Olyat szeretnék, ami hasonló dögös karakterrel rendelkezik, mint a Vidi, és viszonylag modern technika lakozik benne. Árban 40 ezerig tudok elmenni. Előre is köszi a segítséget!hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
válasz Rathrol #65824 üzenetére
Dolby Atmoshoz ajánlanék neked proper Genelec szettet, de az egy új autó ára. a hoki soundbarok sem tudják a true Atmost, csak játszanak vele. van nekem is AirPods Max-em, ami elvileg nagy Dolby Atmosos cucc, de inkább hagyjuk azt az "Atmost".
[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
-
-
GalaxyS9
tag
válasz DarthSun #65848 üzenetére
hamarosan költözöm, remélhetőleg már hosszútávra egy helyre, akkor lesz esedékes egy Dynaudio vagy egy KEF állványos beszerzése
van egy LD Systems Dave 10 G4X-em. én kisebb hangosításokhoz használom egy Allen&Heath digit. keverővel, de aki szeretne veretni, vagy techno rajongó, annak nagyon ajánlom családi házba is. másrészt nincs is rossz hangja, meglepően részletes PA/multimédiás hybrid létére. mondjuk minőségi cordial kábelekkel van összekötve, meg a pult is minőségi amire kötve van. jelenleg a sub homokkövön van a középmagasak meg isopadokon. nem Hi-Fi, de élvezetes hallgatni, mert ennek a mélye nem hatásvadász, hanem alulról támogatja a zenét. [link]Hi-Fi-re most Fiio FA9 fülmonitort használok, az nagyon adja, de nem a méjjet
[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
-
-
GalaxyS9
tag
válasz hdanesz #65890 üzenetére
a Logitech brutálismód kiemel, de lassú, pontatlan és tele van kabinetrezonanciával, sőt még a vokálokat is lehet hallani a "sub"ládából. sajnos minél pontosabb, gyorsabb egy mély, annál "gyengébbnek" fogod érezni egy ilyen bögre után, hiszen hozzászoktál a lusta, kiemelt mélyhez. egy idő után viszont át tud állni az agyad, és tényleg inkább egy 2.0-át ajánlanék, pl. az Adam T7V elég mélyre megy, és jó!
hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
érdekesség: ultrakompakt bögreszett 2000 euroért: https://www.techhouse.sk/produkt/cabasse-the-pearl-keshi-black/
ha lesz utam a Techhouse-ba, meghallgatom. (pozsonyi vagyok)hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
-
GalaxyS9
tag
ma hirtelen felindulásból vásároltam egy AirPulse A80-at kipróbálás után (350 euro volt a Nay-ban, Szlovakiaban akciozzak). eddig , még járatom.
hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
válasz lezso6 #65979 üzenetére
részletes, jó a térábrázolása és szépen elkülönülnek a hangszerek. iBasso DX160 DAP-ról hallgattam Aptx HD Bluetooth-on. a mélye számomra tökéletes. mellette volt a boltban az Edifier T5, azzal is meghallgattam, de nincs rá szükségem. 0 állásban van a Bass és a Treble poti is. old schoolabb zenéket hallgatok. soft rock, easy listening, regebbi elektronikus… nagyon tiszta es reszletes a magastartomány, bejön ez a ribbon.
hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
válasz lezso6 #65979 üzenetére
35 ezer forintért tudnék venni egy T5-ös subot mellé újonnan, ezt is leakciózták. csak az ára miatt lett hirtelen nagyon érdekes számomra. gyakorlatilag így egy S360DB lenne csak jobb topládákkal és változtatható keresztváltással a subon. tudnám veretni az elfojtott deep house vonalamat is
mit ajánlasz?hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
válasz lezso6 #66001 üzenetére
köszi, fülesen visszahallgatva igen, de ez csak az iPhone kicsit túleq-zott videófelvétele, később felveszem Tascammal, de egyébként igen, azóta tényleg levettem még jócskán a basszusból, szinte a subon teljesen minimálba van tekerve a keresztváltó, és a hangerő is.
[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
akit érdekel az S350DB is jó áron van a szlovák Nay-nál, 215 euró-84 ezer forint. rendelhető pozsonyi,határmenti? Nay üzletekbe ingyenes szállítással. [link]
hírszerkesztő
-
GalaxyS9
tag
válasz RexMaximus #66033 üzenetére
pont a tegnapi nap folyamán vittem vissza a T5-öt, AirPulse-okhoz vettem, de a porvédője fura hangot adott ki mélyebbre kevert zenéknél. utánaolvasván, itt a csoportban is jelentkezett ilyen probléma több modellel is. úgy döntöttem, hogy SVS lesz majd valamikor, ezek az olcsóbb subok hangban sem érnek fel egy jobb párhoz, így inkább 2.0-ázok egy ideig. egyszerűen nagyon szerethető az A80 magában.
szerk.: nálam ez a kevesebb, néha több elv győzött.
amúgy ha jót fogsz ki, nem rossz belépő mélyláda, de csak 38-40 herztől indul.[ Szerkesztve ]
hírszerkesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest