Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geksz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Köszi a topicot, és a sok hozzászólást mindenkinek!
    Az itt olvasottak alapján sikerült már 2 nagyon jó vásárt is csinálnom 2.0-s aktív hangfalakkal! Így gondoltam, hátha másnak is hasznos lesz, megosztom én is a tapasztalataim.

    Először egy ModeCom Eclipse 180-ast vettem, de az még a kipróbálás napján tönkrement sajnos, pedig nagyon szépen szólt! Így végül a kistestvére lett az Eclipse 60-as.
    Ez is nagyon szépen szól már lassan 2 éve, és végül nem is kellett a 180-as ereje. Egy kisebb nappaliban a TV-re van rákötve optikai kábellel, és mind a zenék mind a filmek nagyon jól szólnak róla! a BT része is kíválóan teszi a dolgát, nem vettem észre minőségbeli különbséget a különböző bemenetei között. Az egyetlen kifogásolható rész számomra, hogy az RCA kábelen keresztül a PC-re kötve, sajnos van egy alap búgás, bár ha jól sejtem ez nem a hangfal hibája.

    Ajándékba szerettem volna venni mostanában még 1-et, de már sehol nem kapni, legalábbis itthon, így kénytelen voltam más alternatívák után nézni.

    Először a sok pozitív ajánlás, és jó ára miatt egy Genius SP-HF1250B-t néztem, de ezt már csak 1-2 helyen lehet kapni, helyette leginkább a Genius SP-HF1250B II-est árulják, bár van ahol ki van téve mind a 2 hangfal a webshopra, de valójában már csak az új változat kapható, így került végül hozzám egy II-es változat, pedig direkt cikkszám alapján választottam az oldalon a régi változatot...
    Sajnos számomra doboz hangja van, és helyenként torzít is, az ének hang sem a legszebb rajta, ennyi pénzért (14-18k jelenleg) én nem ajánlanám senkinek. Lehet a régebbi szebben szól, de akkor érdemes megérdeklődni akár cikkszám alapján a bolttól, hogy tényleg az van e nekik mint amit kinéztél.
    - régi (SP-HF1250B): 31731022100
    - új (SP-HF1250B II): 31730011400

    Aztán ahogy olvastam a topicot láttam hogy valaki linkelt pár akciós ajánlatot, és így végül rendeltem 16k körüli áron egy EDIFIER R980T-t. Épp most tesztelem, de eddig nagyon szépen szól, meg is vagyok lepve, hogy ennyi pénzért lehet értelmes hangfalat kapni! :) Nem Hi-Fi minőség, de élvezhető és szépen betölti a teret a hangzása! A Genius után egész felüdülés!
    Szóval ezt a dárgaságot csak ajánlani tudom mindenkinek, ha nem gond hogy hátul van a hangerő szabályozó, és csak mély állítási lehetőség van rajta. Viszont cserébe 2 bemenete is van, + a 2 hangfalat a hagyományos sodrott érpáros megoldással lehet összekötni, így bármilyen távolságra rakhatóak, nem vagy kötve az egyedi megoldások hosszával mint a fentebbi 2 esetében. Viszonylag picik is a dobozok, így könnyen elfér gép mellett is az asztalon akár!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák