- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
-
válasz Degeczi #53752 üzenetére
Hát, lehet esetleg valami kis forrasztásos mókolással mégis módosítható a keresztváltás valahogy. Hátha. De amúgy sok esély nincs rá.
Nagyon szerethető, nekem kifejezetten tetszik. Csak egyszerűen nem ér ennyit. Szvsz kb 80k körül lenne jó üzlet.
Make Asia Great Again!
-
Terminator17
senior tag
Üdvözlet érdeklődnék filmre mit ajánlanátok inkább
AKAI SS034A-66TT 2.1
vagy
Fenda T-400X 2.1
vagy
Trust GXT 628 Tytan 2.1
Ár/érték arány alapján próbáltam nézni meg vélemények alapján, már amelyikhez találtam..Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Edifier R1280T 2.0 -am van, letezik olcso alternativa hasonlo (de genius 1250nel nem rosszabb) minoseget produkalva 2.1-ben? PC-re kotve, Bluetooth, taviranyito es egyeb extrak nem kellenek. Koszi .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
pinnacle
nagyúr
válasz SunMount3r #53748 üzenetére
Köszi! Ezt a Geniust már nem tudom elfektetve a TV alá tenni. Akkor inkább veszek a Genius 5.1 helyett valamit. Lehet mégis kipróbálom az Edifier R1280DB-t. Gondolom jobb lesz, mint a Genius HT. Ugye az Edifier megy Jackről is? Ez azért lenne fontos, mert ott megy a TV távjával a hangerő szabályozás is. Család hülyét kapna ha külön távirányító kellene a hangerőhöz. Majd én használom úgy optikáról. Egyébként a Edifier R1280DB-vel tapasztalt valaki bármilyen párbeszéd torzulás problémát? Idáig csak a fenti videóban mondták, de lehet másnak nincs ilyen gondja, illetve ki tudja, hogy mihez viszonyítva rossz a TV hangja.
[ Szerkesztve ]
-
Terek
tag
Hali.Továbbra isszenvedek ezzel a Genius SW-HF5.1 4500 II hangfalszettel.Gondoltam hátha a hangkártya a ludas(SB Z)így megnéztem egy SB Audigy RX-el is.Hát itt se jobb a helyzet.Bekötöm 5.1-be egyszerűen nem is szól a cen/sub.Mit rontok el?Vagy egyszerűen ilyen kukás ez a szett?Gari megoldhatná a problémát?
-
válasz Cyberbeni #53761 üzenetére
Igen, olvastam, es nem talaltam 2.1 ajanlasokat. Nem teljesen ertem, ha egy 12k-s genius ajanlott, miert nem letezik "a megfeleloje" 2.1-ben emesztheto felárral . Ez van, akkor maradnak az edifierek, szeretem oket.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Terek
tag
Legalább arra egy helpet had kapjak már,hogy mi a jó életért nem működik a sub 5.1-be kötve?Center szól,de a sub offos,még a Creative cp-ben is szürke a bass beállítás
-
-
Terminator17
senior tag
Esetleg valaki az én kérdésem is megtekinti?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
PuMbA
titán
válasz Terminator17 #53772 üzenetére
Fenda.
-
Terminator17
senior tag
-
VIPowER
őstag
válasz Terminator17 #53775 üzenetére
Szerintem azért, mert pont olyan "hulladék" mint a többi, viszont legalább nem néz ki olyan rosszul.
-
PuMbA
titán
válasz Terminator17 #53775 üzenetére
A másik kettő a kritikán aluli szint ránézésre is, Fendán látszik valami bíztató :)
-
Kikki90
tag
válasz lezso6 #53750 üzenetére
Sziasztok, Edifier R1280DB hangfalhoz egy 2,5 méteres hangszórókábelt kaptam, de a két hangfalat kb 3 méterre tenném egymástól és polcon is lesz, tehát kb. egy 5 méteresre kellene cserélnem. Szeretnék tőletek tanácsot kérni, hogy mire érdemes odafigyelni hangszórókábel vásárlásánál, illetve mit javasoltok hozzá. Gyárilag ilyet adtak: [link]
Számít-e a minőség, vastagság, szabad-e ezeket méretra vagdosni, hol érdemes beszerezni? Előre is köszönöm a tippeket! -
TeebyKay
őstag
Lehet, hogy nem jó topic, de létezik olyan erősítő jellegű dolog, aminek az a funkciója, hogy a tv optikai kimenete és a hangfal optikai bemenete közé rakom, és van rajta infra hogy a tv távirányítójával lehessen kezelni? (megspórolva így a hangfal saját távirányítóját)
-
J.C.G.
aktív tag
válasz Kikki90 #53778 üzenetére
Ezekhez semmi extra kábel nem szükséges. Ne legyen tyúkbél, ha netán megrántanád véletlenül. Nem kell az oxigénmentes meg kutyafüle. [válassz egy nem túl drágát].
-
-
Nunder
őstag
Üdv,
Read only módban lézengek itt már egy ideje, de most jött el az idő, hogy kérdezzek tőletek.
Az évekkel ezelőtt szintén itt ajánlott Genius 1255-A párom kezdi beadni a kulcsot, így ismét keresgélni kezdtem.A sok jó hallatán a HitSpace oldalán keresgéltem, így evidens volt, hogy ha találok valami tetszetőset, akkor meg kellene hallgatni.
A tegnapi nap folyamán sikerült is egy véletlennek köszönhetően útba ejteni a HitSpace-t (Szegedről nem mindig jön össze), bár nem mindent tudtam meghallgatni, mert kb. 30 percem volt betérni sajnos.
Végül az M-Audio BX5 és Mackie MR524 került az állványra. Tannoy 402/502-t szerettem volna még, de nem került rá sor. Azonban nekem ennyi idő alatt is egyértelművé vált, hogy az MR524 sokkal jobban tetszik. Pontosan azt a hangképet hozza alapjáraton, amit én sok huzavonával állítok elő fejhallgatókon/hangfalakon EQ-val. Én ezt torzított V-nek hívom (magasakat kicsit feljebb veszem), aztán majd kijavítotok ha akartok.
Eladó srácok segítőkészek voltak, de nem bántottam őket sokat, az idő szűkössége miatt.
Olvasgatva a hozzászólásokat, látom, hogy kapja a hideget, miszerint csak kiszórni akarják, és nyilván feltűnt, hogy csak az van raktáron. Tannoy 502 ellen talán a zúgás/pukkanás szól, ami orvosolható, de nekem a Genius dettó ugyanezt csinálja, és nagyon de nagyon unom már.
Amire nekem kell: 95% zenehallgatás és játék (rock-metal, klasszikus, minimális synth wave), emellett meetingek, videó lejátszás és meetingek. Nagyrészt PC-n haszálnám és MAC-en egy Focusrite Scarlet 2i2 1gen-en hajtva, hébe-hóba LG B9-re kötném esetleg filmet nézni.
Emellett gitározásra és vokál felvételre használnám még a fennmaradó 5%-ban. Nem keverek, nem élek a zenéből, csak szeretem. Asztalomon lennének, monitorokat közrefogva, talpon emelve fejmagasságig, szivacson. Kb 80 cm-re ülnék tőlük. Szoba 6nm, kis dolgozó, eléggé zárt és csendes.
Így is jobb döntés lenne a Tannoy? Sajnálom, hogy nem tudtam meghallgatni, de elképzelhető, hogy 2-3 héten belül ismét BP-en leszek, és akkor talán össze tudnám hallgatni a kettőt. Kérdés, hogy várjak-e mert most jó áron lehetne rendelni/venni mind a kettőt, és félek hogy kicsúszok az akcióból.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Kikki90
tag
J.C.G.; nuke7 köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem találtam infót a gyári kábel vastagságáról, de max elviszem magammal egy helyi audio boltba. Vagy ti tudjátok esetleg?
Másik kérdésem lenne, hogy a hangszóró hogyan kezeli ha a jacket egy PC-be dugnám, az optikait egy TV-be, illetve telefonról BT-n keresztül használnám. Nyilván igyekeznék csak egy irányból küldeni rá jelet, de kíváncsi lennék hogyan kezeli ha mégis konkurens jelek érkeznek. Köszönöm -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Van itthon 4DB Videoton DB 2002 A hangfalam.
Hogyan tudnám ezeket legegyszerűbben 7.1-es kártyával rendelkező PC-hez kapcsolni? -
TeebyKay
őstag
Optikai bemenetre csatlakozó hangfalnál van arra mód, hogy a jobb és bal oldali sztereo kimeneteket kicseréljem?
-
pinnacle
nagyúr
Megrendeltem az Edifier R1280DB-t. Nem is találtam mást ebben az árkategóriában amin van optikai csatlakozó, illetve távirányítós. Akkor PCM-re állítva, nem lesz gond a TV digitális hangjával sem. Ha filmeknél 5.1-et szeretnék, az működni fog, hogy a TV optikája megy az Edifierbe, a médialejszó optikája pedig a Geniusba? Remélhetőleg nem fog elcsúszni a hang.
-
Kikki90
tag
Köszönöm. Igen, az 1mm reális lehet, az Obiban ehhez közeli csak 0,75 és 1,5 mm-es volt és végül a vastagabból hoztam, de érezhetően vastagabb mint a gyári, de szerencsére be tudtam fogatni simán ezt is. Már csak optikai kábelből kell egy hosszabb, mert abból meg 1,5 méterest adtak, ami aztán tényleg nagyon rövid. Abból is kb mindegy milyet veszek? Köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy Genius SW-HF 5.1 6000 -as hangfalszettem. 2 számítógéppel használom. Az új számítógépem a DVD (5.1) bementére van kötve. A régebbi meg az egyik stereo AUX -ra.
Ha a régebbi gépet bekapcsolom elkezd zajolni az egész. Tök mindegy neki, hogy még át se váltottam AUX -ra a bemenetet. Felvételt csináltam, egészen pontosan ilyen hangokat ad ki: [link]
Az is furcsa hogy ha a fő gépen böngészek és scroll-ozom az egeret, a bugás arra is reagál.
Mi lehet a gond?
Maga a régi gép egyébként másik hangszóróval nem csinálja, vagy ha a Genius AUX -ra a telefonomat kötöm, akkor az se.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
válasz Truman #53799 üzenetére
Földhurok. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Esetleg próbáld meg megfordítani a régebbi gép tápkábelének villásdugóját a konnektorban. Vagy kapcsold ki a CPU energiagazdálkodást, esetleg BIOS-ban kapcsold be a spread spectrumot. Ezekkel lehet próbálkozni, de nem valószínű, hogy segítenek.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest