- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz szabeska #18505 üzenetére
Szépen szól, én múlt héten vettem, csak most cserélik gariban mert a bal oldali halkabb volt, de a hangminőségre az árcédula figyelembevételével nem lehet panasz.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ibituba
aktív tag
Milyen paprikás a hangulata valakinek amúgy én nem hallottam hogy szól. Itt dicsérik, de ugyan akkor garanciáztatásról is lehet olvasni... ez egy ilyen játék
-
szabeska
addikt
Ok koszi, holnap megveszem, remelem nem kerul vissza garival. Lusta vagyok ahhoz.
F1
-
bladegery
senior tag
Udv!
Tanacsot szeretnek kerni hangfal vasarlassal kapcsolatban. Kezdeskent hangsulyozni szeretnem hogy konyhaba lesz es foleg telefonokrol illetve ipadrol, laptoprol lesz uzemeltetve.
Amit keresek tehat egy viszonylag jol szolo 2.1 beepitett erositovel. "ativ hangfal" azt hiszem igy hivjak.
Ha vol gondolom, akkor ezeken van egy tapkabel, meg egy jackes bemenet, amire azt dugok ra amit akarok.
Par perc nezelodes utan ezt talatam. Velemenyek? Vagy esetleg van most valami best buy ilyen parameterekkel?
Koszonom.gergely-szabo.com
-
szabeska
addikt
Most nézem, tudnek venni 1255b helyett egy hasznalt 1250x-et 8000 ft-ert, az jobban megerne?
F1
-
_q
addikt
Voltam a hétvégén media marktban. Láttam ott pár 2.1 hangfalat. Hát már értem miért nem ajánlott senki 2.1-et. Azok a mini szó szerint dobozok, apró hangfalakkal. Mellette meg ugyan olyan árban egy 2.0 3x akkora, na meg azért nem kelti azt a "játék hangfal" érzetet. Nem bántam meg a modecom 80u-t, ezek után meg főleg
Ha valaki 2.0 és 2.1 között nem tud dönteni és minden áron 2.1-et akar előtte nézze meg élőben mi a különbség, aki meg önfejű akkor ne csodálkozzon majd ha nem kap jó hangfalat, ezeke a 10-20 ezres 2.1-ek elég viccesek
[ Szerkesztve ]
-
-
axwel18
senior tag
Sziasztok. Kinéztem magamnak 2 hangfalszettet egy Logitech z-523-ast és egy Modecom msf50-est kérdésem az lenne hogy a 2 közül melyik a jobb választás és hogy miért ? Játékra használnám csak, van sztereó erősítőm zenére.
-
Tozo
csendes tag
Sziasztok,
Én is vásárolni szeretnék egy hangfalat, de csak az amazonon tudom ezt megtenni.
Próbáltam az itteni fórumban említettekre rákeresni, de kb csak ezeket a modelleket tudják kiszállítani a címemre:Edifier S330D 2.1
Behringer MS40Ezek közül melyik a jobb?
A kettő között árban nem sok különbség van.
Csak a szokásos játék/zene/sorozat kombóra használnám.Köszi!
-
Rover623
félisten
A két cuccnak semmi köze egymáshoz...
Mintha autót akarnál venni, és azt kérdeznéd tőlünk, hogy egy Fiat Barchetta és egy Alfa 156 Sportwagon közül kell választanod...és "csak" a szokásos gyerekek suliba vitele/hétvégi családi kirándulás/élményautózás kombóra használnád a kiválasztottat!primus inter pares
-
szabeska
addikt
Megvettem az 1255B-t, fain, viszont az erositos uldalon kemenyen hallani ahogy tolja ki a levegot A masik oldalon egyaltalan Lehet hogy tenyleg vissza kell vigyem maris
F1
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki! Reg jartam erre, nem volt szukseg ui tanacsra Jelenleg egy Gigaworks T20-at nyustolok, az ujabbik szeriabol, de ez is 2 eves. Nagyon megszerettem. Gondolkodok rajta, h valami combos 2.1 kellene. Volt Z2300 es az utodja is. Meghatarozo elmeny. Van meg ehhez hasonlo szett jelenleg a piacon, ami ilyen bődületes melyeket produkal? Tudom, ismerem, milyen, es nekem pont ez az elmeny kell Max 45-50k-ig!
Koszonom -
-
Zola007
veterán
Miután visszaírt a bolt, hogy levásárolhatom a gyári hibás 1250B árát, utána látom hogy most már ott és máshol is 1 év garanciával szerepelnek a Genius hangfalak, én még két hete 2 évvel vettem.
Ez nekem már a nem szimpatikus kategória, főleg annak fényében hogy a minap a kollégának is hasnoló problémája (egyik oldal halkabb) akadt egy szintén 1250b-vel.
Így kérnék hasonló hangzásvilágú hangfalra ajánlástMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
B1T3
addikt
Annyira magába szippantott ez a topik, hogy elkezdtem dilemmázni: jövőre terveztem egy ütős telefont venni (hozzá kell tennem, hogy az okostelefon téma nagy hobbim), de lehet, helyette (relatíve) ütős hangfal kéne. A kettő egyszerre nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Hali! Mit tudok tenni egy hangfallal, amin puffog a levegő kifelé? 1255B, az erősítős oldalon erősen hangja van (a másik oldalon egyáltalán nincsen) , ahogy tolja ki a levegőt, hátul a csövön is, és elöl is. Kábel okozhatja, vagy maga a szerkezet benne? Lecsavaroztam, alul ahol a cső kezdődik, ott vannak a potméteres cuccok pont, a hangfal aljában Ne mondjátok, hogy ez ilyen, és ez a normális. Nagyon zavaró, egyfolytában hallani Így ez egy ezrest sem ér, nemhogy 12 ezret
[ Szerkesztve ]
F1
-
imibogyo
veterán
válasz szabeska #18544 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, de ha szimplán a levegőtől "puffog" akkor egy kis vatta csodákra képes, csak ne vidd túlzásba (bár fura, hogy csak az egyik oldalon, szerintem ott más baj lesz). egyforma messze vannak a faltól? Szimmetrikusan helyezkednek el? Mert hát mégis csak egyformán kellene szólniuk a dobozoknak.
Nekem is 1255b-m van és nincs ilyen gondom vele, de talán ez megoldja a gondot. Mondjuk arra készülj fel, hogy ez változtat a hangján értelemszerűen. Nem feltétlenül lesz rosszabb, de más lesz. Ez már egyéni ízlés kérdése. Én a Jamo E650-jeimet jobban szerettem egy picit "tömve".
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
válasz imibogyo #18545 üzenetére
Csak dobjam a belsejébe a vattát? Vagy a csőbe? Szerintem ez lesz a gond, mármint hogy abban van az elektronika nagy része, más magyarázat nincsen rá Szimmetrikus, nagy asztal két széle, faltól 10cm. Ha közelebb hajolok is hallom tisztán, tehát mindegy hogy hol vannak. Veszek is vattát
F1
-
imibogyo
veterán
válasz szabeska #18546 üzenetére
Engem továbbra is csak az zavar, hogy csak az egyik oldalon hallod.....
Így szinte biztosan kizárnám, hogy a "levegősödéssel" lenne bajod, mert akkor azt mind a két doboznál kellene tapasztalnod (egyforma felépítés). Azért egy próbát megér. Ne tömd bele nagyon a csőbe, így ha nem ez a baj, akkor könnyen ki tudod szedni a vattát. Nekem is 1255B van és nem tapasztalok ilyet, szóval biztosan nem az elektronika miatt van.
SZERK: (#18548) szabeska: az elképzelhető sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz szabeska #18546 üzenetére
Nyomd ki tömítővel (pl szilikon) belülről a kezelőszervek körül. Ebbe az árba nem fért bele a komolyabb minőségellenőrzés így előfordul.
Természetesen ha Te nyúlsz bele, akkor a garanciát bukod (bár ez már valószínűleg akkor megtörtént, amikor szétszedted).
Ez után mehet kis vatta a csövekbe próba jelleggel. Sokat tud segíteni a brummogáson.zolikaDB: szomorú, hogy ilyen buta ötlethez asszisztál bárki is a topikból.
A T3, akárcsak a z2300 vagy a z623 borzalmas.
Ez nem ízlés kérdése, és erre a kérdésre azt a választ kéne kapd, hogy "ilyennel itt nem foglalkozunk, mert nem éri el azt a minimális minőségi szintet, hogy foglalkozzunk vele".Azt ajánlom, hogy költsd el értelmesen azt a pénzt, és fedezd fel a hangok többi részét is.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
noby
aktív tag
válasz dudika10 #18549 üzenetére
Èn kérek elnézést ha bàrkit megbàntottam volna ill a lelki vilàgába léptem.volt szerencsém a t3hoz és valòtlant úgy érzem nem àlítottam azzal hogy sok mélye van màs nincs de a hangszorò nagysàga miatt még nem kellene leszolni mindent.hisz neki mély kell az van benne bőven és àlítom szintén sajàt tapasztalatbòl a logitechez képes még jobban is szòl.de nyilvàn nem monitor hangfal amire cseréltem én is de honnét tudod lehet nem is erre van szüksége hanem amit leírt a mélyre.az én studio hangfalam szebben szòl de nincs is bent annyi mély mint egy sublàdàba de mégegyszer ha neki az kell.és az hogy ki mire kőlti a pènzét az a maga dolga és senkire nem tartozik.Béke veled.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest