- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Vettem ma egy ilyet:
Egy Xonar DS van mellette, egy OPA2604AP műveleti erősítővel, és azt kell mondjam ez a 2.1 igen szépen teljesít (saját kategórián belül értendő).
A mély, és a magas mellett a középtartomány is jelen van szerencsére, bár lehet amiatt is, mert a mélyet kb felére visszavettem, így szerencsére más hangok is szerephez jutnak.
Nem nyekereg, nem rezeg össze-vissza, még az összeszerelési minőség is rendben van, és nagyobb hangerőn is tisztán, torzításmentesen szól.Röviden ennyi, már ha érdekel valakit.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
_q
addikt
válasz jimmy74 #18100 üzenetére
Nekem 17700 Ft-ot számláztak emailben az interstore-osok 80u-ért szóval a posta tuti 3500. Ha minden rendben lesz ez lesz a legkevesebb.
jegenye77 : Én is gondolkoztam rajta, de mivel a modecom 80u olcsóbb és többen ajánlották azért maradtam annál, nekem mind a két márka teljesen ismeretlen talán más aki jártasabb a témában tudna segíteni melyik a jobb vétel. Jelenleg ár/érték arányban a modecom talán jobb.
-
trust007
tag
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
tipuka
addikt
Figyi, ha annyival tényleg dob a zajokon meg az alap búgáson akkor én megveszem, csak mond meg a típust, a hosszát és az árát kérlek! Akkor együtt megrendelem valószínű a pakkot! Akár picit jobbat is, mert ez olyan dolog ugye, amit majd a későbbi komolyabb hangcuccokra is tudok csatlakoztatni. Mivel mindenhez jó nem szarozok.
-
JoinR
őstag
válasz trust007 #18106 üzenetére
Jobb, viszont hogy megér-e ekkora kiadást, azt neked kell eldönteni. Én anno 2000X-ről váltottam R1900-ra, és a lépés jelentős volt. Ha a 80U-t egy kicsit az R1900 alá pozicionáljuk, az is még minőségi ugrás lehet. Igazából a 2000X-et egy 10-esért simán el lehet passzolni, és annyiért (szerintem) az jó vétel is, szóval túl sokat nem kéne rádobni, na meg cserébe zsírúj a hangfalad.
Sokáig volt 2000X-em és visszaemlékezve elégedett voltam vele, szerintem egyáltalán nem szar, ahogy schawo mondja, de annak már sok éve, meg tinédzser is voltam, ki tudja mi tetszett[ Szerkesztve ]
-
noby
aktív tag
tegnap rendeltem meg az interstortól 120u modecomotés azt írták 5munkanap a szálíttás mondom rendben.nem is néztem mailt csak most erre küldték,hogy a futárnál van a hangfal és holnap megkapom eddíg korrekt minden jah és azt is írták nézzem meg mindenképpen a futár előtt,hogy sérülés mentes e.csak azért írtam mivel láttam többen is rendeltek nem kell várni sokat 2-3 nap és küldik.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
trust007
tag
köszi!
nekem most sincs bajom vele, de ilyen árak mellett erősen L gondolkodtam a beszerzésén, ha hangerőben nem kevesebb, és minőségben is sokkal jobb lehet megrendelem,meg az új az új
[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
TSanya
aktív tag
válasz jegenye77 #18099 üzenetére
Szia!
A Modecom 80 U- ról nincs tapasztalatom, viszont egy Edifier 1900 használóként nagyon elégedett vagyok normális hangkártyával / valamint kicseréltem a gyári jack/RCA kábelt/, teljesen rendben a hangfal. Korrekt mélyek, és színpad, nem csak zenéhez, hanem filmekhez is szinte "tökéletes".
Ár/érték arányban mindenképp nagyon ajánlott 28/30k körül, ha még beszerezhető.
Ja, és semmi olyasmi alapzaj, amit a Modecome-oknál említenek…Üdv:
SMost nézve viszont a Modecom 80U "legjobb" áron szerezhető be Interstore-on .
Annyiért én is a Modecome-ot venném, még "látatlanban"is[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz TSanya #18113 üzenetére
Most nézem, hogy itt (Németország) 130 ojro a Modecom 80 az Edifier 1900 meg 93!Így egyértelmű, hogy melyik lesz ha más ajánlott darab nincs!
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Haart
addikt
Miért van ekkora különbség a modecom MC-hf60 és az mc-shf120 között?
Nagyobb az előbbi mélye, mégis 60W-ra van hitelesítve, az shf120 meg 120W-ra. Ennyivel többet tud az utóbbi? -
Degeczi
nagyúr
A 120-as többcsatornás, multiamplifikált.
Ahogyan a házimozi erősítőknél is összeadják az egyes csatornák teljesítményét, ott is gátlástalanul ráírják, hogy pl. "450W", mert 5x90W erősítőmodul van benne (miközben a hátulján ott a fölirat, h mondjuk "max teljesítményfelvétel 300W", tehát a valóságban sosem teljesülhet a 450W, még a fele sem),
úgy a 120-asnál is 40W-os modulja van a két nagy hangszórónak, és 20W a csipogóknak, ezeket összeadva jön ki a "120".
Tápegységtől függ tehát, mennyit tud leadni ténylegesen.A 60-as még hagyományos, sztereó erősítőt kapott, 2x30W-osat.
(persze ott sem garantált, h tényleg tud is annyit leadni. De valóban semmi jelentősége: ilyen, asztali hangszóróknak pl. 2x10W is bőven elég lenne, nem ezen múlik semmi) -
sesshou
senior tag
a MC-SHF80U -t ki tudom valahol próbálni? Tud valaki boltot ahol tartják.
-
-
Haart
addikt
válasz schawo #18121 üzenetére
Valószínűnek tartom hogy az elektronika ugyanaz mindkét hangfal esetén, és ehhez az elektronikához jobb a 80u karakterisztikája mint a 120-é.
Viszont az én dilemmám hogy fejlesztenék, viszont nem tudom milyen irányba. Monitor hangfalat azért nem gondolok venni mert a hangfalak nem az asztalomon fekszenek rám irányítva hanem vagy a földön vannak vagy a TV mellett két irányból, mivel nekem a mozizáson van a hangsúly nem a játékon. Ezért keresek valami nagyobb dolgot. Monitor hangfalak akkor jók ha nagyjából fej magasságba tudod őket tenni feléd fordítva. És ehhez valóban elég egy 5"-os mély. De ha már máshol helyezkedik el egy kb 20nm-es szobában akkor lehet kevés, kicsi, főleg hamondjuk a földre tudod csak tenni.
[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
Annyira tipikus hogy az hihetetlen mikor rászántam magam hogy inkább megveszem látatlanban a Modecom MC–SHF 80U -t nehogy elvoggyon az interstore ban.. akkor elfogyott :S Most kereshetek másikat ugyan ennyiért
-
sesshou
senior tag
válasz schawo #18127 üzenetére
Hát ezt sajnos nem tudom.
De jelenleg ez az üzenet vár:
No longer offeredhttp://www.interstore.hu/termek/Modecom-reproduktory-MC-SHF-80U-2.0-80W-RMS-hnede-p4801354.html
Ha készlet hiány lenne írva nyugodtabb lennék de így nem tudom reménykedjek e.
De nagyon azon gondolkodom hogy megveszem itthon 30 -ért. ha mindenki ezt ajálja.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Erről mi a véleményetek? 60 ojróért be lehetne szerezni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
tipuka
addikt
Hát de nem tudom mit kell tudnia egy kábelnek, azért nem tudom melyiket kellene venni.
Árnyékolt meg aranyozott meg mit tudom én milyenek vannak, ezért kérdezem, hogy milyet kell néznem tudásban? Keresni tudok a boltok között, csak nem tudom milyet keressek!Amúgy néztem én is, már azt írja, hogy nincs a kínálatban, csak a 120U és az 56U. Így hezitáljon az ember pár napig, hogy megvegye e a 80U-t ideiglenesbe pár hónapra.
-
noby
aktív tag
Nos skacok megérkezett modecom 120u most tesztelgetem eddig ég és föld a creatiwhoz képest és a 120as javára mélye van elég persze nem annyi mint annak a subládájának de a magas középhangok feledtetnek mindent olyan hangokat hallok amit edíg a másikban soha sem.már kezdem érteni miről beszélnek azok az emberek akik itt értenek valamelyest a hangzáshoz Köszönöm nektek eddig best by.viszont a szálíttásról ezt nem mondhatom el sajnos.érdemes kibontani a futár előtt mindenképp a dobozt az enyémből pl kilopták a rca és a 220as kábelt szerencse a távvezérlő és a hangfalkábel bent volt mert ha nem akkor ment volna vissza.a hungarocel is sérült volt ezért is szedtem ki a futár jelenlétében és tüzetesen néztem át a hangfalat nem találtam hibát a gagyi kábelek miatt meg nem küldtem vissza.inkább elmentem és vettem a városba másikat.tipukaátran merem ajánlani a 120u is neked
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
sesshou
senior tag
A 120 megéri azt a plussz felárt?
-
noby
aktív tag
válasz sesshou #18135 üzenetére
nem halottam a 80at de ebben van tartalék rendesen én egy panel nagyszobában hallgatom igaz még kisebb hangerőn mivel be kell járódnia de alig kell tekerni a hangerőn és tölti a teret rendesen biztos elég a 80as is de ha nincs ez még mindig jó ár 26ért fuvarral.
-
tipuka
addikt
-
noby
aktív tag
válasz tipuka #18137 üzenetére
de igen szólok most írom nekik a mailt csak eddig karbantartás volt és egész nap nem volt áram gondolhatod itt a hangfal és nem tudom kipróbálni most csinálták meg és tolom neki.a szoba 4x6os.
-
zsolt19900
őstag
emberek plusz egy jó vélemény a genius 1255b-re, szép tiszta számomra megfelelő hang kis zsizsi van alapjáraton, de remélem majd kábelcserével ez kiküszöbölhető lesz
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bodz
nagyúr
Akkor SHF80U tömören.
Benéztem a kábel dolgot. Ugye csak nagyon rövid darabok voltak itthon, gondoltam jól lesz xlr átalakítóval, de hülye mód közel vannak egymáshoz az rca aljzatok, így nem igazán fért el. Mindegy is, megoldottam, kértem kölcsön megfelelő hosszúságú kábelt. Sokszor annyiba kerül, mint maga a hangfal, de ez most lényegtelen.
Elég komoly előrelépés a Modecom MC-HF40-hez (az volt itthon egy darabi alapzajnak) képest, mindenben jobb. Úgy látszik sikerült egy értelmesebb kínai gyártó kínálatából választani (vagy azok fejlődtek).Negatívumok:
- búg (zenehallgatás közben nem zavaró)
- bekapcsoláskor serceg
- a hangerőszabályzó brutál kék világítása
- a tápkábel nagyon könnyen kijön, másikkal is próbáltam természetesen (ez lehet egyedi hiba)
- doboztól dobozig tart a színpad, hiányzik a kellő mélység is (basszus, mit akarok egy 14000 forintos, noname hangfaltól, ugye???)
- nekem néha furcsák a magasak (elképzelhető, hogy még járatni kéne)Pozitívumok:
- Igényes külső, illesztési hibák és csálén álló dolgok nélkül
- a hangerőszabályzón van line in (3.5mm-es jack), legalább könnyű pl. mp3 lejátszót rádugni, ha nagyon muszáj
- méretéhez képest meglepően jó, dinamikus mélyek
- korrekt közép tartomány
- nagyon egyben van a hangja, szvsz mindenevő
- sokkal jobb, mint a Genius HF1250Általános dolgok:
- kissé meleg hangú
- a tisztes méretű borda a hátán nem dísznek van, pár óra után igen forróBocs schawo, de a nagy kritikusság elmaradt. Roppant szerethető, kellemes cucc ez ennyiért. Nincs olyan komoly hibája, ami miatt ne lenne ajánlható a vacak 2.1-ek, illetve a műanyag tejfeles dobozok helyett. Nem kizárt, de tényleg csak halkan mondom, az SHF-xxU széria többi tagjának ismerete nélkül, hogy ezt akár még tervezhették is. Ahogy hallgatom van egy ilyen érzésem.
Elég lesz? Vagy van kérdés? Vasárnapig van nálam amúgy.
-
Degeczi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest