-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz schawo #18400 üzenetére
hát most már kíváncsi vagyok mekkora a különbség Hozzáteszem nem túl kifinomult a hallásom, én elégedett voltam a 230-assal is, de majd meglátjuk, én leszek a tökéletes átlagparaszt a tesztre remélem holnap megjön a hangfal és a hangkártya is, mert szerda ugye munkaszüneti nap, és akkor már hallgatnám
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Zola007
veterán
válasz schawo #18400 üzenetére
én azért kíváncsi vagyok rá, állítólag brutál jól szól
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
-
veterán
jah, btw nővéremék a férjével is hangfalat terveznek otthonra (mármint erősítő és hangfal csere) mert a réginél jobbat akarnak. Elmentek a http://audiophile-szalon.hu/-ékhoz. Nővérem sem az az audiofil hallású, de meglepte mennyire jól szóltak az ottani dolgok (és egyből elkezdte magyarázni hogy milyen teltek voltak a közepek, milyen tág a tér, stb... mintha csak egy magazint olvasnék )
Ők mindenesetre ilyennel szemeznek otthonra a géphez...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Zola007
veterán
válasz Menthirist #18404 üzenetére
azt hiszem ehhez még egy pár üveget vissza kell váltanom
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
válasz Zola007 #18405 üzenetére
elsőre én is kicsit félrenyeltem (ők sem túl tehetősek, de való igaz nem mentek nyaralni, meg a belüket is kidolgozták, takarékoskodtak, így év végére közös ajándékként akarják maguknak megvenni ezt, plusz egy erősítőt (azt már meg sem merem kérdezni tőlük milyen ).
mondtam neki hogy én meg lelkiismereti problémát csinálok egy 24k-s hangfalból, holott többet keresek mint ő (bár ők persze ketten vannak, a férje meg egész korrektül keres). Jó, nekem is befigyelt most egy 7950 Vapor-X, egy CoolerMaster K350 ház, egy FSP Raider 650 és egy CM Hyper TX3 cooler így az elmúlt 2-3 hónapban Kellene még ugyanennyi keret alaplap-proci-ram kombóra, de azt már csak jövőre, mert spórolni kell rá
De való igaz nagyon kellett már az a Xonar DX isStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Zola007
veterán
válasz Menthirist #18406 üzenetére
viccnek írtam, félre ne értsd
nem kötekedésből szántam, én senkitől nem sajnálok semmit se, attól nekem több nem lesz.Egyébként sincs senkinek semmi joga, hogy megkérdőjelezze a másika mire költi a pénzét.
Én kerékpározom és fotózom, ezt is elég volt lenyomni a család torkán, még a bringa hagyján, mert nagy és szép, de azt végképp nem értik mi a fene kerül annyiba egy objektíven.
Ahogy látom te meg játszol erősen, az sem olcsó móka.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
veterán
válasz Zola007 #18408 üzenetére
nem is vettem annak (nem is értem hogy lehet úgy venni amit mondtál ) Nem kell mentegetőzni
A bicikli még talán drágább hobbi is mint a gépem A fotózásról nem is beszélve Legalábbis a kettő együtt biztosaninkább szednénk hangyákat vagy kötnénk sálat az olcsóbb
-
Zola007
veterán
válasz Menthirist #18409 üzenetére
vagy megtanulni Bogdántól ostort fonni
-
veterán
-
h_and
tag
Sziasztok, a Logitech Z323 kábeleit meg lehet hosszabítani valahogy? A hangszórókat a szekrény tetejére, a mélynyomót a tévé mögé szeretném rakni.
Köszönöm -
Zola007
veterán
válasz alázógyík #18414 üzenetére
Remélem mindkettőben kicseréltetted egyúttal.
Többi alkatrészre mit mondott, meddig fogja bírni amit beleraktak? Esetleg egy kis tuningot nem javasolt?(#18412) schawo: tapasztalom én is. Az a legszomorúbb a dologban, hogy a gyártók erre nagyon szépen ráéreznek minden területen. Széthúzták a piacokat az elmúlt években és van a consumer átlagcucc átlagáron, a másik végletben pedig jól megvágják a prémiumcuccokat / hobbikat.
Kerékpárok, alkatrészek és pl objektívtek is jó 80% áremelkedésen vannak túl az elmúlt 5-6 évben.
Horgászni szoktam még, de abból próbálom elejét venni a dolognak, hogy úszós módszer mellett tettem le a voksom és maradok 1-2 botnál (+hely és idő szűke). Ott a bojlis és pergető szakág tudja még vinni a pénzt, van egy két ismerősöm akik vállalkozók, így sokat tudnak járni horgászni és egy szezon alatt úgy el szórnak 500-1 milla körül felszerelésre, utazásra, csalikra, hogy csak lesek.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
érthető: manapság szerintem nemigen van ennél gyengébb opamp audio célra
valszeg érdemes lecserélni jól működő példányon is, szerintem én is meglépem majd(egyébként valóban: nem néztem a kapcsolást, de könnyen lehet, h a 084 már oldalanként van kihasználva, ezért ha az egyik cserére került, a másikat is okvetlenül érdemes, különben nem lesz egyforma a jobb-bal csatorna)
[ Szerkesztve ]
-
noby
aktív tag
alázógyík neked melyik hanfalad is van pontosan?nekem 120u lehet nekem is kéne lépnem hasonlót de mondjuk eddig még semmi gondom vele.hangzásban észre lehet venni valami különbséget vagy csak tartósságban?
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
J97
tag
Illetve [itt] a cikk ahonnan Bib fórumtárs linkelte az adott képet.
Igaz ez a Bx5a változat, de itt nyilvánvaló, hogy ez a probléma általános jelenség ennél a szériánál.
".I googled the speakers and some of the symptoms and pretty soon found dozens of hits on the buzzing problem, with the loud thump on power off . Again and again people 's BX5a had developed loud buzzes through both tweeter and woofer. It seemed that the speakers had fallen victim to a more widespread problem of poor quality capacitors. "
60 ezerért had ne már!
Viszont a prodipe pro 5 -re még nem nagyon panaszkodtak itt. Igaz nem is googleztam utána. Ha az ember hangfalra szán 60 ezer körül akkor már olyan mindegy ha +2 hónap alatt mellé tesz egy kicsit. Így nem tettem le teljesen a monitorokról. Kérdés a hozzáértőbekknek, egy használt erősítő + passzív hangfal szett mennyire versenyképes ezen monitorokkal?
Frendlynél is így írnak a két eszközről.
M-Audio BX5A D2
Olcsó, de jó hangú, belépő szintű stúdió monitor hangfal. A hagyományos PC hangfalakkal szemben sokkal lineárisabb, szebb, és valódibb hangképet nyújt. Elsősorban kezdő stúdió célokra ajánljuk.
Prodipe Pro 5 aktív stúdió / referencia monitor 5" membránméretű, professzionális- és otthoni-stúdió használatra tervezett készülék. Rendkívül természetes, tiszta, és jól fókuszált hangzású. Árkategóriájának egyik legjobb monitora. 5"-es
Igaz árkülönbség egy Genius 1255B ára de elgondolkodtató. Legalábbis részemről!
[ Szerkesztve ]
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
macera2
aktív tag
válasz schawo #18423 üzenetére
A minap a Mamut, Média Márk-ban jártam aktív hangfalak után nyomozva. A Bose 2.0-ás Campanion 20 volt kitéve, 69 999Ft.-ért, meg egy másik kisebb Bose 2.0-ás 84 999 Ft.-ért (név, típus nélkül). Ez a márka, valahogy nem bukkan fel a fórumon. Van valakinek tapasztalata, ezzel a márkával kapcsolatosan? A kitett darabok ára kimagaslott a mezőnyből, mérete pedig meglepően kicsi, majdhogynem appró volt. Milyen szinvonalat képvisel a cég? Mert ha hozna egy komolyabb szintet, akkor világbajnok lehetne.
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
bombibmw
veterán
válasz Yodamest #18395 üzenetére
Ezek az olcsó 2.1-ek xart sem érnek.
Arra jók,hogy dörmögjön,meg szétmossa a képet.
Nekem X530-am volt és arról váltottam Edifier S330D-re.
Mondanom sem kell,hogy még alaplapival is sokkal szebben adta vissza a részleteket,nem hogy hangkártyával.
Szerintem az olcsó 2.1 helyett nézz egy olcsó 2.0-át,sokkal többre mész vele! -
tipuka
addikt
Néztem ebay-en az említett Fostex-eket, hogy aminek 4"-es a középmélye, annak is 66k+szállítás az ára a németektől, kicsit drágálom. Vagy van olyan jó minőségben, mint egy Prodipe Pro 5 V2?? Tudom, hogy nem a méret a lényeg, azért kérdezem, hogy mivel kisebb mind a kettő membrán alapból, tud e nyújtani olyan minőséget?! Mert tartósságban, ha jól veszem le, akkor jobban járnék vele?
-
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Mi most az ajánlott vétel vétel 15-ig? A 1255A kapható még? Én sehol se találom, nincs készleten a boltokban.
-
-
macera2
aktív tag
válasz schawo #18426 üzenetére
Kösz az infót, neked is meg ricsard88-nak is. Hát akkor a Bose féle tejfölösdobozról lemondok. Inkább olyat amibe tejföl is van. Amit keresek az aktív, közeltéri monitor, és olyan ami kis teljesítmény felvétel esetén is produkálja a rá jellemző minősági jellemzőket. Valahol azt hallottam, hogy egy hangfal, csak egy bizonyos rá jellemző minimális teljesítmény felvétel eseté hozza a rá jellemző minőségi szintet. A számomra megfelelő szintet, hozzávetőlegesen az MP3 lejátszómon lévő FLAC-be mentett, Sennheiserrel hallgatott zene jelenti. Ha ilyet hangfalat, tudnátok ajánlani azt előre is köszönném.
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
titán
válasz macera2 #18443 üzenetére
Ennyi pénzből most mindenkinek a Prodipe Pro 5 vagy az M-Audio BX5a ajánlható.
Egy kicsit komolyabb darab esetleg Rokit RP5 G2, de érte 84-et akarnak.
Mélyben ezek nem fogják elérni az 595 szintjét. Minden másban igen, és meg is haladják.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
_q
addikt
válasz HUAFBANDITA #18446 üzenetére
Jaa, hogy ilyen komolyabbakat már darabra adnak akkor elnézést a téves feltételezésért.
De miért darabra adják? Ezek már egymagukban is komolyabb élményt nyújtanak és van akinek elég 1?
[ Szerkesztve ]
-
HUAFBANDITA
tag
Gondolom azért, mert ezek már nem otthoni célra, zenehallgatásra lettek tervezve (de tökéletesek arra is szerintem), hanem stúdiómunkára, tehát megkötések nélküli konfigot lehet építeni belőlük. Lehet badarság, ez csak az én véleményem. Az utolsó mondatodat meg remélem nem gondoltad komolyan
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz HUAFBANDITA #18448 üzenetére
Nem tudtam, hogy ezek miként működnek, azt pedig főleg nem, hogy ezekből építeni is szoktak. Sajnos nem vagyok benne ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest