-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
Megjött a modecom 120u
Képek alapján azt hittem hogy fele ekkora ládákat kapok
És egészen holnap délutánig nem fogom tudni kipróbálni. -
noby
aktív tag
válasz alázógyík #18206 üzenetére
tényleg nagyon sajnálom,hogy elszállt remélem az enyém nem fog.viszont sajnos velem nem komunikál az interstore pedig küldtem e mailt,hogy hiányzott a dobozból egy két kábel.remélem veled felveszik a kapcsolatot.egyébként számlát kaptam a hangfalhoz de gar levelet vagy ,hogy pontosan mennyi a gar azt nem.
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
-
-
emitter
őstag
Sziasztok,
2.0 hangfalat szeretnék a low-end kategóriában, ezért nem jönnek szóba a bevezetőben ajánlott használtan is 10+ ezres szettek, én max 3-4 ezerért szeretnék venni. Kérem, az írjon, akinek van tapasztalata ebben a kategóriában, hogy melyiket érdemes venni a sok műanyag doboz közül...
Köszi előre is!
-
Dealer20
tag
Sziasztok!
Szeretnék valami normális 2.0.át az ár olyan 50 e ft környéke , ennyiért tudtam eladni a Yahama Erősítőmet és 1 pár ládát 40 es méllyel ,nagyot szólt de azért nem a hangminőség jellemezte.
Amit néztem az a Microlab Solo 7C ,erről valami vélemény?
Esetleg ha valaki tudd ilyen árban valami olyat amiben nem fogok csalódni azt szívesen venném.
Szépen szóljon de azért szeretnék valami erősebbet. -
Rover623
félisten
Kicserélték
Ahhoz vissza kellett volna küldenem/vinnem Pozsonyba!
Próbálkoztam a Basys-al, mint a magyarországi (és nem mellesleg a szlovák és csehországi is!!!) Behringer forgalmazóval, de elhajtottak a búsba. Gyári garlevél hiányában nem foglalkoznak velem.
Jelenleg a hazai Behringer márkaszervíznél dekkol, fizetős javításra leadva...
Nem "bántásiból", de a "márkaszervíz" egy üllői családi ház aljában egy - amúgy nagyon szimpatikus - egyszemélyes "társaság"...primus inter pares
-
noby
aktív tag
Ès neked melyik tip hangfalad volt?
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
Jamcsabi
tag
válasz Rover623 #18222 üzenetére
Ha az InterStore felajánlotta a garanciális cserét, akkor az korrekt hozzáállás volt. Sok magyarországi webáruház példát vehetne róluk.
Nem bántani akarlak, de egy több tízezer Ft értékű garanciális Behringer hangfal megérte volna azt a pár ezer Ft szállítási költséget, amit egy futár elkért volna, hogy Pozsonyba vigye (ha mással nem, felvettem volna azzal a futárcéggel a kapcsolatot, aki kiszállította a terméket). -
Rover623
félisten
válasz Jamcsabi #18224 üzenetére
Félreértés van...egyébként sem az Interstore a szállító!
Nem ajánlotta fel a cserét! Vissza kellett volna küldenem, saját költségemen. Aztán majd "bevizsgálják", "elbírálják"...
Az a futárcég pedig, amelyik nekik 990 Ft.-ért szállít ide házhoz, nekem 10.000+ÁFA áron vitte volna vissza!
Ennyiből (remélem) megjavíttatom.P.S.:
Csere amúgy sem lett volna, az MS40-et már nem forgalmazzák...ők sem.
Pénzvisszafizetésben pedig nem is merek reménykedni ilyen esetben...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Zola007
veterán
még jó hogy én is hagytam a búsba.
jó lesz nekem a genius 1250b. majd később ha lesz hely a lakásban, akkor veszek valami nagyobbat/szebbet/jobbat.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Fancy-boy
addikt
A Behringer MS16-ról van valami vélemény?
A Creative T20 és közötte vacilálok...Eddig a T20 állt nyerésre, de kicsit elbizonytalanodtam.
Nagyobb hangfalak nem jöhetnek szóba...
-
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Degeczi #18208 üzenetére
a múlt héten én is úgy voltam vele, h 17-et megér egy Modecom 80 próba, legföljebb az egyik gyerekhez kerül ha nem tetszik, de furcsa volt az itt is említett helyzet, ami szerint 10 kg alatt 2000-ért kellene postázzanak, nem 3500-ért, ezt próbáltam tisztázni egy emailben küldött kérdéssel
úgy tűnt, a füle botjukat sem mozdították, mert nem jött válasz - most viszont megjérkezett a futár, és 2000-ért szállította le, így a végösszeg csak bő 16e lett, ennyit végképp megér (csak jó legyen - de az valszeg már csak holnap derül ki, ma nem biztos, h lesz rá időm, nem otthon vagyok)
-
noby
aktív tag
az a legnagyobb baj ,hogy nem válaszolnak vissza az interstornál hiába irtam mailt ill az oldalukon a reklamációt kábel ügyben.csak abban bízom ,hogy nem lesz semmi baja a hangcuccnak
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok ide az árazós topic helyett, mert itt mégiscsak szakik vannak, szóval:
mennyit érhet szerintetek egy kb fél éves, tökéletes állapotú Edifier R1900TII?
Üdv:
S[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz emitter #18239 üzenetére
3-4 ezerért nem tudok semmit tiszta szívvel ajánlani, 10 körül már klasszisokkal szebben szólót lehet kapni, tehát ha nem annyira sürgős, és hozzá tudsz még tenni kicsit később, érdemes várni, ha hosszabb távra tervezel. Persze nem szólhatok bele, de ez általánosan elmondható mindig.
Ha mégis dönteni kell, akkor 4 ezerért a Creative A60 nem tűnik rossznak, de még nem hallottam szólni. -
emitter
őstag
na jó, talán egy picit mehetünk még följebb, pl ezek?
Genius SP-HF360x (használtan 4000,-)
Genius SP-HF500A (5800,-)esetleg (csak ha nagyon ajánlanátok vmelyiket):
Genius SP-HF800B (7500,-)
Genius SP-HF1800A (használtan 8000,-) -
tipuka
addikt
Srácok lehet rászánom magam és elutazok meghallgatni a Stúdió Monitorokat. Szegedről mennék átszállás nélkül, ha esedékes lenne (szegeden az MM-ben tudjátok mi a választék, más helyet meg nem tudok...) eddig pestet mondtátok, más város van e? meg, ha csak pest ott hol lehet meghallgatni a stúdió monitorokat és mivel jutok oda a nyugatiról? vagy valakinek van BX5 vagy Prodipe Pro 5 -je, akihez elmehetnék 1 kis valamivel és meghallgatni őket 1 kis idő erejéig?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz emitter #18242 üzenetére
HF500a búg táp felől elég erősen, egyébként egész jól szól, főleg középtartományban de bizony basszusból sovány.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
AMDFan
addikt
Megjelent a zenehallgatásról szóló sorozatom (remélem, hogy az lesz ) első része a logouton. Ha valakit érdekel esetleg
-
macera2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest