- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tothgera30
Ármester
Megvan a Genius HF-2000A-m, olyan mint az előző, csak ez talán jobb állapotú egy picit. Lehet összehasonlítom az Edifierrel, ha lesz időm holnap este felé.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
raziel01
veterán
válasz Tothgera30 #13209 üzenetére
Logitech S220-al lehet valamit kezdeni, hogy ne vegye fel a mobiltelefon jelét?
Folyton pittyeg ha a közelben van a mobil. -
Alex91
félisten
-
dokee78
félisten
Erre ránéznétek?
-
barack1997
senior tag
Sziasztok! Logitech Z2200 (elvileg fél éves, használt) Megér 25k-t ? Ui milyen hangkártyát ajánlotok hozzá ? Az Audigy II kevéske sztem..
-
dokee78
félisten
válasz Tothgera30 #13216 üzenetére
Mindenképpen 2.1 igen.
Ja és csak új érdekel.
Viszont eddig a Logitech Z313 a nyeő. -
Tothgera30
Ármester
-
dokee78
félisten
válasz Tothgera30 #13218 üzenetére
A Z313 nem sztereo?
Olvastam itt a logouton egy cikket a Z323-ról és ott rákötött egy mobilt.
Más ezekre lehet mobilt is kötni?
Nem megy tönkre a mobil? -
barack1997
senior tag
[Erre] valaki esetleg ? Kíváncsi vagyok a véleményetekre
-
harry
veterán
válasz dokee78 #13224 üzenetére
És mivel az interneten láttad, biztos igaz
El nem tudom képzelni, hogy lehet ilyet összehozni, a hangfal hangjelet kap egy forrásból, most, hogy az mikrofon, telefon, hangkártya, jóformán lényegtelen.barack1997 - itt nem láttam még logitechet ajánlottként, én a helyedben hozzátennék kicsit, és 30k-ért lehet kapni új, hibátlan, bolti, garanciális edifier 2.1 cuccot, lásd első hsz. Szóval nem.
Ja, hang: miért ne lenne elég az a kártya? Azért szerintem messze vagyunk még a profi cuccoktól, ahol ez ennyire számítson, az alaplapinál meg azért bőven jobb. Vagy legalábbis nekem nem érne meg egy cserét.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz barack1997 #13227 üzenetére
Milyen 50? A 25-höz tegyél kicsit ( = 5e), és így 30-ért veheted meg az edifiert.
-
JoinR
őstag
válasz barack1997 #13227 üzenetére
Biztos megéri a boyracer civic hangrendszerére 50k-t költeni (ami élményben egy otthoni ~10ezres 2.1-nél nem fog többet nyújtani, de legalább hallják a gyalogosok), hátha azzal átmegy műszakin
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Hangfal vásárlás előtt állok, h. 2.0 v. 2.1 még nem tudtam eldönteni! :-) A lényeg, hogy csak zenehallgatásra lenne. Szóbajött a Genius SP-HF 1255A, ill. Logitech 2.1 Z-323 is. Genius mellett a faanyaga plusz mérete szól, Logitech mellett a neve ill. hogy 2.1-es. Árban igazából tudok feljebb menni, 20-25-ig, de csak akkor adnék érte annyit, ha tényleg megéri és lényegi a különbség. 10-20k-s árkategóriában van Bestbuy? Az első hsz.-t elolvastam, de láttam 2004-ben íródott, azóta csak változott a piac...
-
Stehe
aktív tag
válasz Tothgera30 #13231 üzenetére
Köszi, akkor szerintem el el is van döntve! Már régóta nézegettem a Genius hangszórókat, de most kell vennem hangszórót. Remélem nem bánom meg, egész jókat írtak róla! :-)
-
Tothgera30
Ármester
Nem fogod megbánni. Ahogy beszereztem az Edifier R1900TII-met, eladtam a Genius HF-2000A-mat, de kicsit megbántam, és most sikerült szerezni egy ugyan olyat. Nem használom, de csak jó lesz majd valamire. Viszont a Geniusok a telefonra érzékenyek.
-
HeavyToys
senior tag
Edifier S330D rev2.-ről mi a véleményetek? Sikerült hozzájutnom 21k-ért egy új példányhoz.
-
dudika10
veterán
-
dokee78
félisten
Edifier M1360 vs Logitech Z313?
Pro és kontra?Az Edifiert nem ismerem,sőt nem is hallottam róla.
-
harry
veterán
Hidd el, nem véletlenül van a címben említve az első hsz, minden bizonnyal aktuális még :-P Főleg, hogy valójában kb. fél éve került bele az a tartalom.
Best buy van, igen, az említett Genius (ebben az árkategóriában persze).
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy egy sima egyszerű hangfalat szeretnék nézni a laptopomhoz, csak utazás szempontjából jó lenne valami kisebb, tehát nem kell valami hú de nagy cucc, csak árához képest szépen szóljon és elférjen tatyóba. FIlmezésre lenne, meg kisebb zenehallgatásra, de tudom hogy ettől nem kell minőséget várni.
Keret maximum 5k!Válaszokat előre is köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz Bitpalace #13249 üzenetére
Ez belefér? Mert jobb minőségűt nem tudok ilyen áron, mondhatni hogy ha más veszel 5k-ért, akkor tök mindegy mit veszel, mert nem fog szépen szólni. Szerintem ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest