Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
abridabri
veterán
Ez egy az egyben egy LG 27GR95QE-B copy ,ami csak 900$ . Mit kapunk +100 ért itt ?
-
arnoldito
senior tag
Egy ilyent 32"-ban el tudnék fogadni 200k körül...
-
Solten
addikt
Az ara kisse borsos de van KVM switch meg mindenfele csatlakozo, minimalista es popecul fest.
Saor Alba
-
-
Rowon
őstag
Szerintem nagyon vagány.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Low Noise
senior tag
Vettem volna pár éve mikor 27-esre váltottam, most venném ha 32" 4K lenne, nekem mindig az kell ami nincs
[ Szerkesztve ]
-
Imi3estNew
csendes tag
Akkor a "text clarity" itt is gyenge gondolom az rgbw elrendezés miatt. Akkor munkára ez se jó. Remélem jönnek majd rgb elrendezésűek is, vagy a windwos-t felokosítják hogy tudja majd ezt is kezelni. Nekem Asus vivobook laptopban oled kijelző van, az rgb, de valamelyik alpixel kicsit el van tolva. Nem tökéletes elrendezés, de azon amúgy tökéletesek a betűk, nagyon jó rajta az olvashatóság. Ettől az RGBW-től kicsit félnék. Főleg hogy rtings tesztben is elég alacsony pontot kapott. Vagy maradhat rgbw de akkor ennél jóval nagyobb pixelsűrűség kellene.
-
Low Noise
senior tag
Sóvárogtam a Samsung G7 után is, aztán megvettem
Most a miniledes 4K 32" samsungot kihagyom, LCD-ben csalódtam már eleget.
Majd egy 4K OLED 32" annál remélem nem érzem majd azt 2 év múlva, hogy le kéne cserélni, bár most örülök a G7-nek ,úgy elszálltak a monitor árak, hogy most nem futna új monitorra és annyira azért nem rossz, hogy félmillióért vegyek másikat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A VESA ClearMR 13000-es minősítésű, 1440p-s újdonság korrekt I/O részleggel jön, és már megvásárolható státuszban van.
- Újszerű DELL P3421W ÍVELT USB-C MONITOR - 2 év garancia - Ajándék HDMI kábel és USB C töltő kábel !!
- Samsung C32F391FWUXEN Ívelt LED monitor! 32"/1920x1080/VA/Játék mód/Hófehér Kivitel/Garancia
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor eladó! 27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400/
- Eladó AOC 27G2U5/BK Monitor
- Samsung 22" F22T370FWR FHD LED IPS 75Hz Monitor
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest