Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Sóvárogtam a Samsung G7 után is, aztán megvettem
Most a miniledes 4K 32" samsungot kihagyom, LCD-ben csalódtam már eleget.
Majd egy 4K OLED 32" annál remélem nem érzem majd azt 2 év múlva, hogy le kéne cserélni, bár most örülök a G7-nek ,úgy elszálltak a monitor árak, hogy most nem futna új monitorra és annyira azért nem rossz, hogy félmillióért vegyek másikat. -
Imi3estNew
csendes tag
Akkor a "text clarity" itt is gyenge gondolom az rgbw elrendezés miatt. Akkor munkára ez se jó. Remélem jönnek majd rgb elrendezésűek is, vagy a windwos-t felokosítják hogy tudja majd ezt is kezelni. Nekem Asus vivobook laptopban oled kijelző van, az rgb, de valamelyik alpixel kicsit el van tolva. Nem tökéletes elrendezés, de azon amúgy tökéletesek a betűk, nagyon jó rajta az olvashatóság. Ettől az RGBW-től kicsit félnék. Főleg hogy rtings tesztben is elég alacsony pontot kapott. Vagy maradhat rgbw de akkor ennél jóval nagyobb pixelsűrűség kellene.
-
Low Noise
senior tag
Vettem volna pár éve mikor 27-esre váltottam, most venném ha 32" 4K lenne, nekem mindig az kell ami nincs
-
Szerintem nagyon vagány.
-
-
Solten
őstag
Az ara kisse borsos de van KVM switch meg mindenfele csatlakozo, minimalista es popecul fest.
-
arnoldito
senior tag
Egy ilyent 32"-ban el tudnék fogadni 200k körül...
-
Ez egy az egyben egy LG 27GR95QE-B copy ,ami csak 900$ . Mit kapunk +100 ért itt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A VESA ClearMR 13000-es minősítésű, 1440p-s újdonság korrekt I/O részleggel jön, és már megvásárolható státuszban van.
- Sorozatok
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Gumi és felni topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Dell SE2416H Monitor eladó
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- SHARP/NEC MULTISYNC 86" Monitor // 4K UHD IPS LED // Bontatlan
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- LG UltraGear OLED 27GR95QE-B Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest