Hirdetés

A Zotac bemutatta saját tervezésű GeForce GTX 275 kártyáját

Hirdetés

A Zotac megkedvelte az Arctic Cooling Accelero Xtreme hűtőjét, melyet nemrég a GeForce GTX 285-ös kártyán alkalmazott. Most az NVIDIA új GeForce GTX 275-ös termékére szereli az öt hővezető csővel és három 9 cm-es légkavaróval működő rendszert, mely természetesen méretes alumíniumbordával rendelkezik.


Fotó: Expreview

A friss fejlesztés az 55 nm-es technológiával gyártott GT200 lapkára épül, mely 240 stream processzorral és 80 textúrázó csatornával dolgozik. A lapka 633, 1404 és 2268 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel, ami megfelel az NVIDIA ajánlásának. A kártyán összesen 896 MB kapacitású GDDR3 memória kapott helyet, ami 448 bites buszon kapcsolódik a grafikus processzor hét darab ROP blokkjához. A rendszer tápellátását 6+1 fázis biztosítja, ennek megfelelően a tuning csak a lapka egyéni tartalékaitól függ majd.


Fotó: Expreview

A PCI Express 2.0 csatolóval érkező kártya két darab DVI és egy tévékimenettel rendelkezik, a HDMI csatlakozó pedig átalakító segítségével érhető el. A DirectX 10-zel kompatibilis termék áprilisban kerül forgalomba, az ajánlott fogyasztói ára valamivel magasabb lesz az alaphűtővel ellátott GeForce GTX 275-nél.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés