Komponensenként árulja mikro tornyát a Yamaha

A mikro tornyoknál általában a vállalatok egy szettben teszik elérhetővé a két hangfalat, illetve a médialejátszót, erősítőt, olykor dokkolót, Wi-Fit, tunert stb. tartalmazó központi egységet. Azért arra is akad példa, hogy a komponenseket külön-külön is elérhetővé teszik, és most a Yamaha is ezt az utat választotta.

Yamaha CRX-N560
Yamaha CRX-N560 [+]

A toronyként funkcionáló, 625 dolláros áron a boltokba kerülő CRX-N560-be a szokásoknak megfelelően került egy, az írt és újraírt CD lemezek kezelésére is képes optikai meghajtó. A DLNA 1.5 tanúsítvánnyal bíró, hálózatba is köthető modell támogatja az Apple-féle AirPlay vezeték nélküli adatátviteli technológiát, és biztosítja internetes rádiók, és különféle webes zenei alkalmazások elérését. Médialejátszója képes az MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, WAV, FLAC (192kHz/24bit támogatás) szabványok kezelésére, illetve módot ad az éppen lejátszott CD anyagából MP3 fájlok konvertálására, majd azok az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló egységre másolására.


[+]

A termék maximális kimeneti audioteljesítménye 2 x 32 watt (6Ω 1kHz 10% THD), az ajánlott pedig 2 x 25 watt (6Ω 1kHz 0.9% THD). A könnyebb kezelhetőség érdekben vezérelhető okostelefonról vagy tabletről is, csatlakoztatható hozzá Apple termékek fogadására is képes dokkoló, és a cég állítása szerint remek hangminőséget produkál. Az NS-BP182 típusjelzésű, kétutas, bass reflex rendszerű hangfalnál a technikai specifikációk szerint a frekvenciaátvitel 60 Hz és 40 kHz közé esik, az impedancia 6 ohm. A 3,3 kilogramm tömegű, átlagos méretű (154 x 230 x 273 mm) termék ára 190 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés