2019. augusztus 24., szombat

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Vizezett GeForce RTX 2080 SUPER-rel villantott a Gigabyte

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A WaterForce termékcsalád bővült a Turingos újdonsággal.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az AORUS GeForce RTX 2080 SUPER Xtreme WaterForce videokártyát, ami gyárilag vízhűtéssel érkezik – ahogyan az már a nevéből is könnyedén kikövetkeztethető. Az ominózus hűtés egy kétrészes AIO megoldás; a gusztusos, akrilos diffúzort viselő borítás alatt elhelyezkedő pumpa-blokk közvetlenül a GPU-ról vezeti el a hőt, miközben a réz baseplate a memóriachipeket, illetve a feszültségszabályozó áramköröket hűti.


[+]

A rendszer része még egy 240 x 120 mm-es radiátor is, amihez két, 120 mm-es, aRGB-s ventilátor jár. A GPU boost órajele a referencia 1815 MHz helyett 1860 MHz-re növekedett, de a 8 GB-nyi GDDR6 VRAM effektív frekvenciája megmaradt a sztenderd 15,5 GHz-en.


[+]

További két diffúzor található még az eszközön; az egyik a VGA tetején, a 8 tűs PCI Express tápcsatlakozók mellett figyel, a fém backplate-en pedig egy AORUS logó képes 16,7 millió színben parázslani. A grafikus vezérlő I/O részlegén összesen 7 kimenet terpeszkedik: a három darab DisplayPort 1.4 és a három HDMI 2.0b aljzat társaságában még egy VirtualLinket támogató USB Type-C is befigyel.


[+]

A gyártó alapból 3 év garanciát vállal a portékára, amit egy weboldalon megejtett regisztráció után ingyen és bérmentve 4 évre tornászhatunk fel (ha ezt a vásárlást követő 30 napon belül tesszük meg). A vételárral kapcsolatosan egyelőre még nem tudni biztosat.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.