Visszahívja a dobozos Xeon E-2274G-t az Intel

A hónap eleje óta elérhető modellnél nem a lapkával van a gond, csupán gyenge a mellé csomagolt hűtő.

Az Intel a hónap elején jelentette be, hogy mindenkinek elérhetővé váltak az új, munkaállomásokba szánt Xeon, amelyeket a gyártópartnereknek már az év közepe óta szállítanak, de dobozos kivitelben csak nemrég váltak elérhetővé. A Xeon E-2274G típusú termékkel azonban gondok vannak, így a vállalat bejelentette a dobozos verzió visszahívását.

Szerencsére nem magával a lapkával van gond, egyszerűen csak kevés a mellé csomagolt, DHA-A típusú gyári hűtő. A tálcás kivitellel nincs gond, azt az Intel nem is hívja vissza, és azt javasolják a potenciális vásárlóknak, hogy mostantól így vásárolják meg a Xeon E-2274G-t, majd vegyenek hozzá egy harmadik féltől származó processzorhűtőt. A már megvásárolt, dobozos modellek esetében az Intel kicseréli a teljes csomagot egy olyanra, amelyben jobb hűtő található. Ezzel kapcsolatban a terméktámogatást segítségét kell kérni.

Intel DHA-A hűtő
Intel DHA-A hűtő

Természetesen az is opció, ha valaki nem akarja visszaszolgáltatni a Xeon E-2274G-t, vagyis inkább vesz hozzá egy jobb hűtőt, elvégre maga a processzor megfelelően működik. Ezzel az esettel viszont az Intel nyilvánvaló okokból nem számolhat, de egyéni döntésként meg lehet lépni.

Arról nincs adat, hogy mikor érkezik meg a Xeon E-2274G dobozos kiadásának javított, megfelelő gyári hűtővel ellátott változata.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés