Hirdetés

Újdonságok az Olympustól

Alacsony árszint, csúcsminőségű kivitel, felhasználóbarát, kiváló képminőség - röviden így jellemezhető az Olympus négy új, a megfizethető kategóriába sorolt FE fényképezőgépe.

A FE-5020 az új zászlóshajó ebben a kategóriában. Ötszörös átfogású optikája ekvivalens 24 mm-es gyújtótávolságról indul; a masinát felvértezték az új "Mágikus szűrőkkel" (Pop Art, Halszem, Vázlat, Lyukkamera), melyek segítségével különleges hatású, hangulatú képeket készíthetünk - utómunkálatok nélkül. Rendelkezik továbbá az új, továbbfejlesztett fókuszkövető rendszerrel, amely a mozgó témákat is folyamatosan élesen tartja. Az FE-5020 arcfelismerő rendszere akár 16 arc megkülönböztetésére képes.

A FE-4000 tizenkét megapixeles érzékelőt, négyszeres átfogású (ekv. 26 - 105 mm) optikát, valamint intelligens automata üzemmódot kapott. A "Mágikus szűrőknél" a "halszem" hatást itt az "Esküvői fotó" funkcióval helyettesítették. Különlegesség a kétrétegű gyöngyház kivitel, amely garantáltan magára vonzza majd környezetünk tekintetét.

A FE-46 szintén ötszörös optikai zoommal rendelkezik. Az ekvivalens 36 mm-ről induló gyújtótávolság egészen 180 mm-ig növelhető, így a távolabbi témákat is egészen közel hozhatjuk. A 12 megapixeles CCD mellé intelligens automata módot és fókuszkövető funkciót kapunk. Az áramellátásról a szinte bárhol beszerezhető ceruzaelemek, ceruzaakkuk (AA) gondoskodnak.

"Legkisebb" a sorban a FE-26, amely háromszoros zoomot, 2.7"-os kijelzőt, 12 megapixeles szenzort sorakoztat fel. A digitális képstabilizátor, az intelligens automata mód és a fókuszkövetés sem maradtak ki  a készülék repertoárjából. A standard ceruzaelemek pedig bárhol, bármikor pótolhatók, így sohasem kell attól félnünk, hogy lemaradunk egy ritka pillanat megörökítéséről.

 

Természetesen, amint elérhetővé válnak, mind a négy gépet részletesen be fogjuk mutatni olvasóinknak.

Előzmények

Hirdetés