Új notebook a Fujitsu-Siemenstől

A Fujitsu-Siemens Amilo A x620 motorja egy választható órajelű AMD Athlon XP-M processzor, ebből is a legnagyobb egy Athlon XP-M 2800+ CPU-s modell. Az XGA-felbontást kínáló 15 colos kijelző mellett megtaláljuk az integrált ATI Mobility Radeon 9000 grafikus magot is, amely maximum 64 MB RAM-ot foglal le a rendszermemóriából.


Forrás: www.chip.de

A Firewire- és az öt USB 2.0-ás port, valamint az integrált LAN, az integrált modem és a tv-kimenet manapság már szabvány felszerelésnek számít. Merevlemezből is választhatunk 40, 60 vagy 80 GB-osat, míg optikai meghajtóból egy CD-író/DVD-olvasó kombó eszközt vagy egy DVD+R/+RW-írót. Az üzemidő meghosszabbítására a notebook mindig az éppen futó programokhoz igazítja a fogyasztást, ezáltal arányosan megnőhet az akkumulátor élettartama is.

Az Amilo A x620-hoz a gyártó bőséges szoftvercsomagot is mellékel, melynek részei a Windows XP operációs rendszeren kívül a következő szoftverek: Word, Works, Encarta 2003, Picture it 7.0, AutoRoute 2003, Adobe Photoshop Elements 2.0 és Adobe Photoshop Album, WinDVD 4 és Ahead Nero 5. Egy Athlon XP-M 2800+ processzorral ellátott Fujitsu-Siemens Amilo A x620 notebook egyébként megközelítőleg 1400 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés