Hirdetés

Új nap, új SilverStone ház edzett üveggel

Nem kell messzire menni, hogy a SilverStone kínálatában találjunk egy házat edzett üveg oldallappal, hiszen éppen két nappal ezelőtt mutattak be egyet a RedLine szériába, ma pedig a Primera bővült egy hasonló koncepcióval. Az ATX miditorony szabványnak megfelelő PM02-es modell koncepciója – az üvegen túl – a hatékony szellőzés megteremtése volt, ezt pedig úgy érték el, hogy perforált (acél) előlapot szereltek rá, ami mögött természetesen most is fellelhető a porszűrő és az előlap mögé bújtatható (max. 3 darab 120/140 mm) ventilátorok számára fenntartott rögzítési pontok (melyekben gyárilag van három 140 mm-es légkavaró). Ugyanígy a ház felső lemeze is szellőzőkkel van tele, ezek mögé opcionálisan két darab szélgép fér az említett méretből, valamint az elmaradhatatlan egy szál hátsó ventilátort is megkapja a vásárló, ami szintén 140 milliméteres.


[+]

Nagyjából ez utóbbi tulajdonság és az eltérő dizájn az, ami megkülönbözteti a PM02-t a napokban beharangozott RL07-es kuckótól, a belső felépítés ugyanis teljesen megegyezik, ennek köszönhetően a méretkorlátok is változatlanok (VGA: 415 mm, CPU-hűtő: 167 mm). 5,25"-es rekeszek tehát most nincsenek, a három darab 2,5"-es tároló az alaplap tálca hátuljára került, és további három 2,5"/3,5"rekesz van az alsó, tápegységgel közös térben elrejtve – szó szerint, hiszen egy takarólemez gondoskodik az elrejtésükről.


[+]


[+]

Az I/O szekción viszont reszeltek, ezúttal az USB portok felhozatala három darab 3.0-s Type-A és egy Type-C aljzatból tevődik össze, ezek mellett pedig fellelhető a dupla jack audio is.


[+]

Akárcsak a RedLine-ból, a Primera PM02 is fekete-piros és fehér-kék összeállításban lesz elérhető, mindkettő az említett edzett üveg oldallappal, árat azonban még a gyártó nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés