Hirdetés

Új Hyundai TFT-monitor tévétunerrel

A Hyundai új multifunkciós TFT-monitort dobott piacra, amely számítógépek mellett kijelzőként, beépített tunerje révén pedig önállóan, tévékészülékként is üzemel.

Az ImageQuest L19T+ jelzésű megjelenítő képátlója 19 hüvelyk, felbontása 1280x1024 pixel, válaszideje 8 ms. A rövid reakcióidőből is sejthető, hogy a gyártó TN+film panelt alkalmaz, ami sajnos a viszonylag szűk, 150/135 fokos (h/v) betekintési szögekben is megmutatkozik. A kijelző kontrasztaránya 700:1, fényereje 300 cd/m2.

A tévévevő egység analóg (PAL/NTSC szabványt követő) adások vételére képes; az antennacsatlakozón kívül egy kompozit és egy S-Video bemenet is rendelkezésre áll, így az L19T+ bármely DVD-lejátszóhoz vagy más hasonló eszközhöz használható. PC-re csupán analóg D-Sub interfészen keresztül kapcsolható. PAL rendszerben sugárzott teletextet is lehet vele olvasni; a multimédiás jelleget a két beépített hangszóró és a mellékelt infrás távirányító teszi teljessé. Az L19T+ ajánlott nettó ára 499 euró, ami 3 éves garanciát foglal magában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés