Új egerek a Razertől vezetékkel és anélkül

Két új egeret mutatott be a Razer, bár valójában ugyanarról a példányról van szó, a különbség egyedül a csatlakozás módjában van: a Lancehead Tournament Edition vezetékes, a Wireless Gaming pedig vezeték nélküli kapcsolatot használ.


[+]

Az utóbbi érdekessége, hogy az esetleges rádiós zavarok kiküszöbölésének érdekében a Razor által Adaptive Frequency Technology (AFT) megoldással szerelték fel. Nincs szó nagy ördöngösségről, csak arról, hogy az egér a lehetséges frekvenciasávot az aktuális zavaró jelek figyelembevételével választja ki – hasonlóan ahhoz, ahogy például a jobb WLAN routerek is képesek a legtisztább csatornára váltani.


[+]

Mindkét új egér visszafogott és szimmetrikus dizájnt kapott, tehát mindkét kézzel egyformán jól használhatóak. Szenzorként egy 16 000 dpi felbontású és 50 G-s gyorsulású nyomkövetésre képes érzékelő került beléjük, ami pedig a sebességet illeti, a rádiós modellnél ez 210, a vezetékesnél 450 IPS lehet maximum. A gombok alatt az Omronnal közösen kifejlesztett mechanikus kapcsolókat találjuk, ezek egyrészt 50 millió kattintásnak megfelelő élettartamúak, másrészt a Razer állítása szerint a megszokottnál is gyorsabban kapcsolnak.

Az egerek tartozéka még az új Synapse Pro szoftver is, amely lehetővé teszi az egér beállításainak egyrészt annak fedélzeti memóriájában, másrészta felhőben történő tárolását. A két új egér közül a Wireless május, június környékén érkezik, nyitó ára 140 dollár lehet, míg a vezetékes modell 80 dollárba kerül majd, és április vége, május eleje lehet a bemutatkozás időpontja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

  • Razer egér 35 000-ért

    A Naga Epic Chroma csúcsegér papíron mindent tud, amit csak egy gamer egér tudhat. Megvizsgáltuk, vajon megéri-e mellbevágó árát?

Hirdetés