Gyors és nagy kapacitású SDXC és microSD memóriakártyák a Transcendtől

A 300S és 500S sorozattal bővíti kínálatát a vállalat.

A Transcend bejelentette a 300S, illetve 500S sorozatba tartozó SDXC, valamint microSD memóriakártyáinak érkezését.

Az 500S széria MLC NAND flash lapkákra épít, és az akciókamerákhoz, drónokhoz, illetve profi fotósoknak ajánlja a vállalat. A fejlesztés UHS Video Speed Class 30 besorolást kapott, amely támogatja a folyamatos 4K-s videorögzítést. Tárkapacitás terén az SDXC opciókból 8-256 GB-os méretek közül lehet választani, míg microSD esetén 8-128 GB-os tartományt fed le a kínálat. Olvasási sebességük elérheti a 95 MB/s-ot, míg az írás tekintetében 60 MB/s-os tempót diktálnak.


[+]

A 300S termékvonal célközönsége a mobileszközöket használók tábora. A széria a Transcend első, Application Performance Class 1 (A1) specifikációkat teljesítő opcióit hozza el számunkra. Az újdonságok 95 MB/s-os olvasási és 45 MB/s-os írási sebességgel szolgálja ki az igényeket. A tárhely tekintetében az SDXC memóriakártyáknál 16-512 GB-os, a microSD esetében pedig 16-128 GB-os tartományból lehet választani.


[+]

A 300S-sorozat külsőségeiben az ezüst szín köszön vissza, míg az 500S-szériában a színvilág az aranyra épít. A memóriakártyák három év garanciával kerülnek kereskedelmi forgalomba, de az árakról még nincs információ.

Azóta történt

Hirdetés