2019. január 18., péntek

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Limitált darabszámú, Thermaltake Level 10 érkezik titán kivitelben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat a Computex-en mutatja be a már ismerős, de csupán 500 darabosra limitált házat.

Hirdetés

A Thermaltake felsőkategóriás Level 10 sorozatát nem kell bemutatni, hiszen számos termék – nem csak számítógépház – érkezett már ebbe a családba, de a gyártó most visszatér a gyökerekhez, és újra előkapta a 2009-ben először megvillantott házkülönlegességet, mely később limitált kiadásban, ezüst külsővel is elérhető volt. A BMW Group DesignworksUSA segítségével tervezett ház már öt évvel ezelőtt is felhívta magára a figyelmet hatalmas (666 x 318 x 614 mm) méreteivel, tekintélyes (21,37 kg) tömegével, és leginkább különleges kialakításával, ami kívülről csak nyomokban tartalmazza a hagyományos PC-kuckók jellemvonásait.


[+]

A Thermaltake-nél most úgy döntöttek, hogy a különlegességet újra piacra dobják, de ezúttal titán kivitelben (arról sajnos nincs hír, hogy valóban titánt használnak, vagy ez csak valamilyen titántartalmú bevonatot jelent) és erősen limitált, 500 darabos példányszámban. Műszaki tartalmát tekintve az újabb, ezüst színű kiadással megegyező házat kapunk, tehát az előlapi USB portok 3.0-s szabványúak, a hat darab merevlemezfiókok pedig hot swap képes és 2,5"-es tárolók befogadására is alkalmas a 3,5"-esek mellett. Ezeket, valamint a színt és a példányszámot jelző plakettet leszámítva az újdonság ugyanazt a mutatós, aszimmetrikus külsőt és egymástól elkülönített szerkezeti felépítést alkalmazza, mint elődje. Az egyes hardverelemek, így a tápegység, az említett tárolók, valamint a legfeljebb ATX méretű alaplap és követlenül hozzákapcsolt kiegészítői (RAM-modul, processzor, kiegészítő kártyák) különálló, egyedileg szellőztetett dobozokban foglalnak helyet, egyfajta házrendszert alkotva. Az egyes modulok a könnyebb szerelhetőség érdekében kétszárnyú ablakhoz hasonlóan kihajtogathatóak, de rögzítésüket is megoldották, ha hordozhatóságra kerülne a sor.

A Level 10 belső felépítése
A Level 10 belső felépítése [+]

A Thermaltake Level 10 Titanium Limited Edition először az idei tajvani Computex kiállításon lesz látható. A gyártó júliusban veszi fel a rendeléseket, a szállítás pedig augusztusban esedékes. Az ár egyelőre nem ismert, de figyelembe véve, hogy az elődjét 2009-ben 700 dollárért árulták, nyilvánvalóan ennél többre számíthatunk.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.