2019. augusztus 19., hétfő

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

A Shield Tablethez kínál újítást az új GeForce driver

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A WHQL minősítésű, 340.52-es meghajtó számos hibát javít a játékokban is.

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 340.52-es meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 8.1, 8, 7 és Vista és XP operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 8, 9, valamint az Ion és a 100, 200, 300, 400, 500, 600, illetve 700 (beleértve a Titan VGA-kat) szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.13.1220-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az általános hibajavításokat is tartalmazó drivercsomag elsősorban az érkező Metro: Redux és Final Fantasy XIV című játékhoz készült, illetve a meghajtó számos grafikai hibát javít különböző játékokban, amelyek okát most végre sikerült feltérképezni. Ennek megfelelően a Dragon Age 2 és a Company of Heroes 2 alatt megszűntek a textúrákra vonatkozó problémák. Mindemellett a Dragon Age: Origins is hiba nélkül játszható már a Maxwell architektúrára épülő GeForce-okon, ugyanis az NVIDIA a linkelt termékekhez elkészítette az új architektúrához használható módosított shadereket, hiszen a korábbi driverekben használt, Kepler architektúrához optimalizált rutinok hibákat generáltak.

Újítás még a GameStream szolgáltatás kiterjesztése az új Shield Tabletre, így mostantól erre az eszközre is lehet streamelni a játékokat az adott PC-ről.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.