Korrekt árazású új Hisense-Sharp tévék

Az N7000U sorozatnak gond nélkül lenne helye Magyarországon.

A Sharp évekkel ezelőtt a televíziós iparág megkerülhetetlen szereplőjének számított, de mostanra a cég összeomlott. Mindemellett úgy néz ki, hogy a maradványait felvásárolja a Foxconn, a márkanevet pedig a világ számos pontján értékesítették.

Sharp N7000U
Sharp N7000U [+]

Amíg Európában a szlovák UMC szerezte meg a névhasználati jogot, és eddig sok mindent nem kezdett a branddel, addig Észak-Amerikában a Hisense csapott le a lehetőségre. Az óriási kínai konszern pedig értelemszerűen megpróbálja kihasználni ezt, amit az is alátámaszt, hogy bejelentették, hogy színre lépnek az új, Sharp név alatt futó N7000U szériával.

Sharp N7000U
Sharp N7000U [+]

A családba öt modell tartozik (43", 50", 55", 60", 65"), amelyek közül a legkisebb 500 dollárba kerül, a legnagyobbért pedig 1500 dollárt kérnek el. Mivel Ultra High Definition felbontású, HDR kompatibilis LED LCD televíziókról van szó ezek az összegek abszolút a megfizethető, olcsó kategóriába esnek. Épp emiatt lenne helye hazánkban is ezeknek az okostévé rendszerrel, HDMI 2.0 csatlakozókkal és beépített médialejátszóval ellátott televízióknak. A Hisense Európában is komoly pozíciókkal bír, ezért papíron némi esély azért van rá, hogy valamikor talán átveszi a Sharppal kapcsolatos jogokat az UMC-től, amelyet követően e készülékek Magyarországon is felbukkanhatnának.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés