Sennheiser PC 323D és PC 310 headsetek játékosok igényeihez igazítva

Hirdetés

A két újonnan bemutatott típus közül a drágább, profibb verzió a PC 323D típusjelzést viseli. A nyitott rendszerű fejhallgató fület körülölelő CircaFlex párnázással és fejtetőn is plüss puhítással érkezik, ami lehetővé teszi, hogy viselője fejformájához igazodjon, és tartós viselés során is maximális komfortérzetet biztosítson minden tekintetben.

A 32 ohmos fejhallgató neodymium mágnessel hajtott DuoFol membránjai 15-23 000 Hz-es frekvenciatartományban dolgoznak, és legfeljebb 113 dB-es hangnyomásra képesek. A hangerő is helyben szabályozható, és az erre szolgáló potméter a jobb oldalon került elhelyezésre. A PC 323D-re egy irányított, zajszűrős mikrofon is felkerült, ami egyszerűen elnémítható a kar felhajtásával.

A csatlakozást a 2 méteres kábel végén elhelyezett két darab 3,5 mm-es jack dugóval oldották meg, melyekkel közvetlenül bármilyen hangkártyához hozzácsatlakoztatható. A gyártó mellékel a termékhez egy 3D G4ME1 7.1 USB-s hangvezérlőt is, amin igény szerint aktiválható a Dolby 7.1 és a Dolby ProLogic IIx virtuális térhangzás is.

Valamivel egyszerűbb kinézettel, olcsóbb anyagokkal és USB-s hangkártya nélkül, de ellenálló borítással és 3 méteres kábellel érkezett a belépőszintű variáns, a szintén nyitott Sennheiser PC 310. A neodymium mágnessel hajtott DuoFol membránok ebben az esetben 17-22 000 Hz-es frekvenciatartományban dolgoznak, míg a hangnyomás 118 dB. A termék impedanciája 16 ohmos, hogy jobban igazodjon az egyszerűbb PC-s hangkártyák kimenetéhez, melyre szintén egy pár 3,5 mm-es jack dugóval csatlakoztatható.

A zajszűrős, irányított mikrofon most is jár a termékhez, de a némítás lehetőségéről nem esik szó, így vélhetően ezt kispórolták az árcsökkentés végett – akárcsak a beépített potmétert.

A Sennheiser PC 323D 35 000, míg a PC 310 13 000 forintért bukkant fel a magyar árlistákban. A garancia mindkét termék esetében két év.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés