Hirdetés

Pure Rock processzorhűtő és egy számítógépház a be quiet! kínálatában

A német gyártó az idei év negyedik negyedévében tervezi piacra dobni a Pure Rock névre hallgató univerzális processzorhűtőjét, ami házon belül a belépő szintet képviseli majd. A tervek szerint 30 eurós árcédulával érkező termék hagyományos torony kialakítással rendelkezik, aminek 46 darab, dupla H alakú lamellái négy darab 6 milliméteres hővezető csővel kapcsolódnak a nikkelezett talphoz.

be quiet! Pure Rock
be quiet! Pure Rock [+]

A 660 grammot nyomó termékre egy 120 milliméteres Pure Wings 2 ventilátort aggattak, ami nem új termék, a be quiet! kínálatában már egy ideje megtalálható, de minden bizonnyal ennek egy új, PWM-es változatát üdvözölhetjük majd. Mint azt említettük, univerzális megoldással lesz dolgunk, azaz AMD és Intel processzorok hűtése egyaránt megoldható a segítségével, aminek megvalósításához a gyártó egy újfajta, alaplap kivételét nem igénylő lefogatórendszert tervezett, de erről részleteket egyelőre nem árultak el.

Az új hűtő mellett a vállalatnál azt is bejelentették, hogy készek belépni a PC-házak piacára, és első ilyen kategóriás termékükre októberben lehet számítani. A 120 eurós árcédulát viselő házról egyelőre kevés konkrétum látott napvilágot, így például a nevét egyelőre nem árulták el, de néhány fotót már közzétettek.


[+]

A majdan teljesen fekete, fekete és narancssárga, illetve fekete és ezüst színkombinációban is megvásárolható alsótápos kasztni kifejlesztésénél a hűtési teljesítményre, a zajcsökkentésre és a praktikus szerelhetőségre helyezték a hangsúlyt, de a dizájn sem utolsó, természetesen. Ennek megfelelően igyekeztek egy letisztult külsejű kuckót rajzolni, aminek oldallapjai egy újfajta zajcsökkentő anyaggal lesznek bevonva, illetve a HDD-keretek is gumibetétes rögzítést kapnak, továbbá a ventilátorok optimalizált elhelyezésével is minimalizálják majd a kibocsátott zajt.


[+]

Belül is ügyeltek a letisztult megjelenésre és a fent említett szempontokat itt is figyelembe vették, de hogy a valóságban mire lesz képes az egyelőre név nélküli ház, az majd ősszel derül ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés