prohardver.hu - végleges design, új funkciók!

Hirdetés

...hacsak nem történik valami drámai. De nem fog, elég régóta szenvedünk a kérdéssel ahhoz, hogy elegünk lehessen belőle. Maradt a barna, köz- és hozzáértők kívánatára. Pár dolognak változnia kellett a fejléc és a bannerek miatt, de ezt nem bánjuk. Az oldalt működtető scriptek durván a felükre csökkentek, a HTML kód kitisztult, aminek eredményeképpen a prohardver - reméljük - érezhetően gyorsabban működik majd, mint azt a RiO tette, és kevesebb lesz a design-beli bug is (vízszintes scroll és társai).

A visszajelzéseket továbbra is szívesen fogadjuk, elvégre is ti olvassátok az oldalt!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmetek két új funkcióra is! Mától lehetővé válik a cikkek egy oldalon való megtekintése. Ha valaki csak keves időt szeretne online tölteni, vagy egyszerűen szívesebben olvassa egy szuszra az anyagot, akkor klikkeljen bátran a nyomtatóbarát verzió feliratra, és voilá... kis késéssel meg is jelenik az anyag.

Okosodott továbbá a híreinkben való keresés (a Hírszerző rovatban, azaz a Hírek menüpontban). A kulcsszavakat a hírek címében vagy törzsében kereshetitek, rovatok szerint is, a listázást pedig bármelyik idősorrendben kérhetitek.

További jó olvasgatást, és mindenkinek sok sikert az MSI nyereményjátékhoz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés