Hirdetés

Irodai mindenesnek áll a Philips legújabb kijelzője

Négyféle bemenet, Type-C, USB hub, arcfelismerős webkamera, beépített hangszórók – az ultraszéles képarányon kívül minden adott a gördülékeny munkához.

Hirdetés

A Philips egy új B-szériás monitorral, a 243B9H-val bővítette kínálatát, ami igyekszik a modern irodai felhasználáshoz fontosabb termékjellemzőket egy kalap alá hozni. A 23,8 hüvelykes, Full HD felbontású, Adaptive-Sync technológiát támogató IPS panel 75 Hz-es képfrissítési rátával, 250 cd/m²-es fénysűrűséggel, 1000:1 statikus kontrasztaránnyal, illetve 4 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozik, és a megjeleníthető színeinek száma 16,7 millió. Az sRGB és NTSC színterek 104, valamint 90 százalékban kerülnek lefedésre, miközben a felső káván egy mikrofonnal kiegészített, 1080p-s (felbukó) webkamera bérelt magának szállást, amely támogatja a Windows Hello funkciót.


[+]

A különféle csatlakozók tekintetében egészen korrekt összeállítást kapunk a pénzünkért, ugyanis az 1.2-es DisplayPort, az 1.4-es HDMI bemenet és a jó öreg D-Sub konnektor mellett két 3,5 mm-es jack, egy 65 wattos energiatovábbításra és DisplayPort alt módra képes USB 3.2 Gen1 Type-C kapu és egy háromportos USB 3.2 Type-A hub (az egyik aljzattal lehet gyorstölteni) váltott jegyet a műsorra. A talp természetesen mindenhogy állítható (beleértve a kétirányú pivotot is), míg a VESA-s rögzítés 100 x 100 mm-es furatok segítségével oldható meg, és persze a 2 wattos sztereó hangszórók sem hiányoznak a receptből.


[+]

Széljegyzetben említjük meg, hogy ha a 0,3 wattos standby fogyasztás szúrja a szemünket, fizikai gombbal teljesen nullázhatjuk azt, az OSD menü nyelvei között szerepel a magyar, illetőleg a kijelző 85 százalékban újrahasznosított műanyagokból készült. A környezettudatosság kérdésköre a 260 fontos periféria csomagolásának esetében sem lett elhanyagolva, mivel a doboz 100 százalékban újrahasznosítható.

Előzmények

Hirdetés