Két elegáns, letisztult Onkyo mikrohifi a láthatáron

Hirdetés

Az Onkyo neve összeforrt az otthoni zenehallgatásra szánt hangeszközökkel, a házimozi szettekkel, erősítőkkel, hangprojektorokkal vagy épp a kis méretű mikrohifikkel. Utóbbi termékkategóriát bővíti a vállalat a most bemutatott X-U3 és X-U3LT névre hallgató készülékéivel.

Onkyo X-U3LT
Onkyo X-U3LT [+]

A letisztult külsejű, a promóciós képek alapján kifejezetten elegánsan festő modellek minden tulajdonságukban megegyeznek, azt leszámítva, hogy az X-U3LT-re építettek egy, az Apple termékek fogadására képes Lightning dokkolót. A másikból ez kimaradt, viszont cserébe az támogatja a Bluetooth kapcsolatot, illetve az A2DP mellett az AptX szabvány használatát is, amivel elméletben biztosított a jó minőségű megszólalás vezeték nélküli adatátviteli technológia alkalmazása esetén.

Onkyo X-U3
Onkyo X-U3 [+]

Az átlagos méretű (215 x 100 x 270 mm), 2,5 kilogramm súlyú központi egységbe épített optikai meghajtó a gyári CD lemezek mellett az írt és újraírt korongok kezelésére is képesek, még akkor is, ha azokra MP3 vagy WMA fájlokat égettek. Utóbbi formátumokat egyébként akkor is képes megszólaltatni, ha azok az USB porton keresztül csatlakoztatott külső merevlemezen vagy pendrive-on pihennek. Az FM tunerrel is ellátott, tehát rádiózásra is alkalmas készülékek maximális teljesítménye 30 watt, áruk pedig 350 dollár körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés