Hirdetés

Önkalibráló NEC monitor profiknak

Az NEC bemutatta a professzionális szinten versenyző MultiSync PA termékcsalád legújabb tagját, mely a PA271W típusjelzést viseli. A 27 colos kijelzővel felszerelt monitor IPS panelt használ, ennek megfelelően 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik, mely értékhez 300 cd/m²-es fényerő és 1000:1 kontrasztarány társul. A képernyő natív felbontása 2560x1440 képpont, a válaszideje pedig szürkéből szürkébe történő váltás esetén 7 ms.

A két darab DVI és egy DisplayPort bemenettel felszerelt, önkalibráló monitor képes megjeleníteni az Adobe RGB színtér 97,1 százalékát, a beépített AmbiBright névre keresztelt szenzor pedig érzékeli a környezet fényviszonyait, és automatikusan beállítja a megfelelő fényerőt. A három darab 2.0-s USB porttal rendelkező megjelenítő magassága 15 cm-es tartományban állítható, emellett a panel tetszőlegesen forgatható és dönthető.

Az NEC a MultiSync PA271W nevű monitorra négy év garanciát vállal, a forgalmazás pedig még ebben a hónapban megkezdődik. A termék ajánlott fogyasztói ára 1400 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés