Hirdetés

Az NZXT Phantom 410 számítógépház most még dögösebb színvariációkban hódít

Hirdetés

Az NZXT extravagáns Phantom házának zsugorított variánsát, a Phantom 410-et tavaly év vége felé mutatta be, mely a nagytestvér nyomdokaiba lépve hasonló sikerekre számíthat a piacon. Akkor az új jövevény fekete, fehér és piros színben látott napvilágot, a gyártóra azonban jellemző, hogy termékeit szereti bőséges színválasztékban kínálni. Viszont a döntést most nem a tervezőgárdára, hanem a rajongókra bízta, akik az NZXT Facebook oldalán tehettek javaslatot, hogy milyen variánsokat látnának szívesen. Ezek után pedig már nem volt más tennivaló, mint összegezni az ötleteket, és kiválasztani közülük a legnépszerűbbeket.


[+]

Az eddigi egyszínű modellekhez képest a NZXT Phantom 410 Special Edition szériában több színkombináció is hamarosan felkerül a boltok polcaira. Az alap fekete Phantom 410 az egyik esetben fehér, a másik esetben pedig narancssárga szegélyekkel gazdagodott, de nagyon úgy tűnik, hogy a jövőbeli vásárlók egy fehér-kék egyvelegnek is örülnének. Az NZXT a triót egy kifejezetten egyedi festésű darabbal toldotta meg, mely fém színű (Gunmetal black), selyemfényű fényezést kapott, és nem csak kívül, de belül is.


[+]

A megjelenésükön kívül az új Phantom 410-esek pontosan ugyan azt tudják, mint az alapmodellek, akkor részletesen körbejártuk a midi tornyot, ezért most csak nagyvonalakban foglaljuk össze adottságait. Az előlapi ajtó 3 x 5,25”-es meghajtóhelyet rejt, a szokásos I/O kivezetések a tetején végighúzódó szegélyben sorakoznak, közöttük mikrofon bemenet, fülhallgató kimenet, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 és egy ventilátorvezérlő található. Belterében a merevlemezkeretbe összesen 6 x 2,5”/3,5” HDD/SSD rögzíthető, a keret egy része eltávolítható, így a kategóriájában aránylag kompakt méret (215 x 516 X 532 mm) ellenére is maximum 305 mm hosszú videokártyákat fogad. Az alaplaptálca minden igényt kielégít, és a vízhűtés előkészítés, valamint egy méretes radiátornak kialakított hely sem maradt ki a repertoárból.


[+]

NZXT Phantom 410 Special Edition színes egyéniségeinek hazai megjelenése május első napjaiban várható, vételára 32 150 forint lesz.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés